- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi Sansarsrmu
Hadi siz korkuyla anlamadiniz da eşiniz nasil bilmiyorİnanın ona bende anlam veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi siz korkuyla anlamadiniz da eşiniz nasil bilmiyorİnanın ona bende anlam veremiyorum
Kulağıma söyle parisimmIlk deneyimmis ilk olur tamam ama içeri girip girmediği belli olmazmi yahu
Bir şey yazdım ben ama sildim ban alırım diye Meral aramızda kalsın
İkimizinde ilk deneyimi
Yukarda yazmıştım sildim ama şimdi dimemKulağıma söyle parisimm
Gulmeyim diyorum da her yazdığı ayri bir olaygülmekten ölcem simdi
Bende ilk kendimi tuttum ama neresinden tutsam elimde kalıyorGulmeyim diyorum da her yazdığı ayri bir olay
Ikininca gelir sandı heraldeHadi girdiğini siz hissetmediniz kendinizi kastınız diyelim eşinizin bunu hissetmemesi bi garip hadi onuda geçtim siz kan geldi mi diye bakmaya çalışırken neden ıkındınız
çok güldüm yaaaBende ilk kendimi tuttum ama neresinden tutsam elimde kalıyor
Itme germe ve çekme sonuç püskürmeHadi girdiğini siz hissetmediniz kendinizi kastınız diyelim eşinizin bunu hissetmemesi bi garip hadi onuda geçtim siz kan geldi mi diye bakmaya çalışırken neden ıkındınız
Dur bir daha içine girip girmediğini test etsin önce erken bosalmasi şurada dursun beyinlerini yakmaEşiniz icinize bile girip girmediğini bilmeden boşaldıysa o daha sıkıntı. Bence konudaki asıl dert bu erken boşalıyor.
Allah'tan ıkınınca başka şeyler gelmemişIkininca gelir sandı heralde
AllahtanAllah'tan ıkınınca başka şeyler gelmemiş
gözümde canlandı bir anItme germe ve çekme sonuç püskürme
Adam içerdeyken yapsa belki hava çıkmaz o zaman
Ana içimde der anlar
Aman be bu seferde aklına bunu sokmayın ne gelicekti diyecek şimdiAllahtan
Allahtan
Onu soyleyemiyoruz maalesefAman be bu seferde aklına bunu sokmayın ne gelicekti diyecek şimdi