- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi Sansarsrmu
Onu da kendi bulsunAman be bu seferde aklına bunu sokmayın ne gelicekti diyecek şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da kendi bulsunAman be bu seferde aklına bunu sokmayın ne gelicekti diyecek şimdi
Kız daha girişi bilmiyorlarOnu da kendi bulsun
Hemen okuyorum acsvaCvCMoni moni gel yeni konumuz
valla sorsada anlatamamKız daha girişi bilmiyorlar
ALLAH sizi ne etmeye
Ufacık tefecik içi dolu tursucukArkadasım içine girip girmediğini bize soruyorsun biz orada mıydıkta evet girdi çıktı diyelim. Sen hissetmedin mi içine bir şeyin girdiğini artı olarak durmadan gir çık yaptığını.
Az ıkınmış bir daha ki sefere biraz daha kuvvetli olması gerekiyorOnu da kendi bulsun
ortalık moktan gecilmesinAz ıkınmış bir daha ki sefere biraz daha kuvvetli olması gerekiyor
Bu harikaydıUfacık tefecik içi dolu tursucuk
Hadi kiz açıdan anlamadı. Adam nasıl bilmiyo. O nereye girdi acabaEşiniz içinize girip girmediğini nasıl bilmiyor
azimle işeyen duvarı delermis yarın ki konu başlığı belli olduBence bu gece girişi çıkışı bulacaklar bu gazla bu öfkeyle bana bunu bunu dediler deyip hırs yapicak konu sahibi
Vur kirbasi bir daha vur derken
Kızlık zarı sen kana kana ıkınma ya gerek kalmiyacak
Fantazi olur farklı bı deneyimortalık moktan gecilmesin
Valla bende onu anlayamadımHadi kiz açıdan anlamadı. Adam nasıl bilmiyo. O nereye girdi acaba
Hahhahaha kahkaha attım valla Meralim heleki cidden bir duvar varken tam uydu bu lafazimle işeyen duvarı delermis yarın ki konu başlığı belli oldu
mokun fantazisi de olmaz olsunnnFantazi olur farklı bı deneyim
Ay bu kadar tecrubesizlige sak diye de çocuk oluverir Ya. Yanarım yanarım yıllarca türlü hallere girip çocuk yapamadigima yanarımTek diyebilecegim sey korunun. Daha iliskinin nasil oldugunu tam kavrayamamis biri icin tek tavsiyem budur.
mokun fazisi de olmaz olsunnn
Duvarları yıka yıka gelir yarın bakk sen parisimmHahhahaha kahkaha attım valla Meralim heleki cidden bir duvar varken tam uydu bu laf