Kızlık Zarı :(

bir insana temiz gitmek demek ruhunla temiz gitmek demektir. temizlik şeffaf olmaktır, yalansız olmaktır. belki erkek arkadaşın inandı, kendini sorumlu hissediyor, belki de evlenecek seninle. peki senin vicdanın rahat mı? onun yüzüne her baktığında onu kandırdığın aklına gelmeyecek mi? insan hayatta tek bir şeyden ömür boyu kaçamaz: kendi yargıçlığından..

ya onun böyle bi niyeti yoktu diyorum bnde sonucu ogrnmk icin birlesme yaşamak istedim

ama snradan kanaması olanda oluyor illa herkesde ilişki aninda mi oluyor ki ?

Biz burdan ne desek bos. Kendi vicdanına kalmış. Vicdanın omur boyunca kandırdıgın bu erkeği gördükçe acımayacaksa demezsın. Tamamen vicdan meselesi. Kendi fikrim solemelıydın açık olmalıydın.
bnm niyetm söylemekti zaten ama o soruyu sorunca mecburen öyle dedm

tmm bn bi günah işlemiş olabilirm ilknde bi birlesme olmdi ikincisnde karsmdkine herseyi anltmk icin yaptm . Bu dunyada ne kızlar var on tarafi kapalı arka tarafi motor gibi calisan onun icin namus bekclgi yapcm die ugrasmyn bn hatami biliyorum zaten

sendede yok demek ki herseyi yapion cok tecrübeli oldgndn bilmis bilmis konusuon batiosa konu okuma !!!!

allah beyin zarlarımızı bozmasın inş sübhaneke dinimiz amin:2:
İnşallah darısı senin başına.
bir gecede kaçıncı zar konusu bu böyle
ocak ayı zar ayı mı yoksa

neyse eğer gerçeksen şunu söyleyim vicdan yalan söylemez onu dinle gerisi gelir
Bilseydim subatta acardm konuyu

Sen sarisinsn galiba bn esmermde pek üstüme alnmadm

Rolünü sağlam oynarsan anlaşılmaz ha tabi erkeğin de saf olması lazım bu konular da

yani orasını bilemem de regli başında nasıl engellemiş de adam anlamamış tuhaf geldi bana :44:

Haha sonucu böyle mi öğrenmek istedin dur bakayım aa değilim :) Söyle o zaman teşekkür de et doktor parasından sırasından da kurtardın beni hemde zevkliydi çok sağol dersin... hata değil canım tercih bu tercih bundan ayrıldığında başkası ile de olur artık eminim ya kız değlim dersin sen

Son düzenleme:
yazdıklarına göre kimin esmer kimin sarısın olduğu çok iyi anlaşıyor :)

yani orasını bilemem de regli başında nasıl engellemiş de adam anlamamış tuhaf geldi bana :44:

Onu aayarlıyorsun canım son günü felan dengelemen lazım amaç büyük sonuçta nikah kıydıracaksın Diktirme parası felan vermek yerini bazılarımız da bunu yapıyor.

Son düzenleme:
Canım konuyu acmissin madem elestirelerede acik olman gerek herkesin düşüncesine saygı gerekiyor bende düşüncemi soyliyim bence soylemelisin eger seni gercekten seviyorsa seni bu sekildede kabul eder diye düşünüyorum birde su var yasınız o zaman daha küçüktü hata yapabilirsiniz önemli olan bir daha tekrarlamamakti oda olmuş keske birlikte olmadan deseydiniz ama gec degil söyleyin bence

evet yine yorumculara papara başlamış...

forumda ne zamandır bu konular dönüyor ve sonucu hep aynı
madem sıkı takipçisisiniz bunu görmeniz gerekti
bilerek yapıldığını düşünüyorum

Valla şu 3 günde o kadar çok zar konusuna cevap yazdım ki, artık bırak kızlık zarını kulak zarını bile duymak istemiyorum
Gına geldi
kulak zarini delersn aman duyma

Merak etmeyin, sevgiliniz aptal degilse zaten anlamistir,
Biraz daha sevgili takilirsiniz, sonra o gerekeni yapacaktir...
çok bilion sen ya daha once tekmeyi bastlr galiba sana kuyruk acın war geçmiş olsn

İnanmışta olabilir. Sonuçta aktif bir cinsel hayatı olmamışsa inanması normal. Benim de kuzenim adetliyken birlikte olmuş inanmış şimdiki kocası. Olabiliyor yani.
haklsn cnm rol yapio olsa belli ederdi simdiye kadar

Ilkiyle tam birleşme yasamdm yya ikinciyide zewk icin yapmdm belirsizliği anlmk icin
yok yapmdm o gunun hatırasına sakliom dusu hey allahmm ya

Hey Allahım bu nasıl cahillik bu nasıl bişey ya yıl 2014 :26:bıktım bu zar konularından bozulsun istemiyosan bozdurmiycaksın arkadaşım !!
senin beynin cok gelişmiş anlaşılan böyle yerlerde harcama kendini

Arkadaşım küçük bir yere göre sen biraz büyük adımlar atmışsın.
Diyosunn. Sen nasıl adımlar attn allah bilir bn en azndn hatami söyleyebiliorm
Doğru söylüyorsnz hatalr üst üste geldi

Bni gercktn anlyp rahatltck yorum yaptgnz icin saolun. Ya ne blym hic bi erkek bakir deil zaten onlarda milli olmk önemli ama insn icinnde kemirio bunlarda

Belli ki erkek arkadaşın zara önem veren bir erkek değil.
Öyle olsaydı o an zaten seni sorgulardı.
Sonradan kan geldi mi diye sorması da zarı sorgulamak için değildir bence.
Fakat keşke sorduğunda kan gelmedi deseydiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…