• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
kızlar bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim
ben evlendiğim zaman eşimle ilişkiye girdiğimizde kızlık zarım kanamadı,bir damla bile kan akmadı
bazılarından duymuştum kanamayabilir diye ama başa gelince kötü oluyor :) eşim sağolsun bilinçliydi de sorun yaşamadım
kızlık zarı kanamayan oldu mu aranızda?

kızlar bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim
ben evlendiğim zaman eşimle ilişkiye girdiğimizde kızlık zarım kanamadı,bir damla bile kan akmadı
bazılarından duymuştum kanamayabilir diye ama başa gelince kötü oluyor :) eşim sağolsun bilinçliydi de sorun yaşamadım
kızlık zarı kanamayan oldu mu aranızda?

benden çok az pembe gibi geldi 1-2 damla okadar bendende pek geldi sayılmaz 1 hafta gecti sonra gene pembemsi 3-4 damla geldi ama biz bu 1 hafta içindede ilişkiye girmiştik gelmemişti tuaf işler bende anlamadım:51:

Benim de ilkinde değil ama 2. sinde kırmızı renkte geldi.
Aynen benim eşim de kesinlikle sorun etmedi, ben de kendimi kötü hissetmedim kendimi bildiğim için..
Zaten ertesi gün de kan gelmişti.. :51:

İlk ilişkimde benim de kan gelmedi ama 2. 3. ve 4. ilişkimde çok kanamam oldu...

gelmeyebılır canım cok normal neyı ogrenmek ıstıyorsun kımlerde olup olmadıgınımı yoksa neden böle bir durum oluyor onumu

ben yeni evliyim benim çok zor oldu.abartısız 2 gün kan geldi.adet kanı gib değil tabii kii ama hala zorluk çekiyorum.bkendimizi ne kadar sıkarsak o kadar çok acı oluyor.en iyisi rahat olup kendiniz kocanızın ellerine bırakmak:DDD

yaa kızlar çok acıyo muu çok korkuyorum ben :(

Abarttıkları kadar korkulacak bi durum yok ama aslında bu eşine göre değişiyo bence,uygun bi yaklaşma uygun bi pozisyon uygun bi ortam her şeyi çözer diye düşünüyorum..
Bende ilkinde sıkıntı oldu ama aynı gece herşeyi hallettik:)sen rahat ol bence keyfini düşün:)

Back