- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 34
-
- Konu Sahibi sedaaaceliikkk
Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ben henüz bir ilişki yaşamadım. Eğer kararlıysanız İstanbul’da Turgay Karakaya var tercihinizi ondan yana kullanın derim.Anlıyorum ama maalesef yaptırmak zorundayım. Bende yaptırdım demiştiniz. Kime yaptırdınız? Olumlu sonuç aldınız mı ?
Araştırdım bende ve herkes onu önermiş başarılı oldu yazmışlar. Çevrende yaptıran var mı turgay beyde ?Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ben henüz bir ilişki yaşamadım. Eğer kararlıysanız İstanbul’da Turgay Karakaya var tercihinizi ondan yana kullanın derim.
merhaba ben yaptırdım 3 martta yaptırdım 1ay sonra ilişkim oldu ve kanadı.Araştırdım bende ve herkes onu önermiş başarılı oldu yazmışlar. Çevrende yaptıran var mı turgay beyde ?
Ankara’da hymenoplasty oldum başlığına yazarsanız orda Turgay beye işlem olmuş birçok kişi var. Yardım edeceklerdir size.Araştırdım bende ve herkes onu önermiş başarılı oldu yazmışlar. Çevrende yaptıran var mı turgay beyde ?
İnan bana yaşadığım yerde ve çevremde böyle birini bulmak imkansız gibi birşeyŞuan sevgiliniz, ciddi düşündüğünüz ilişkiniz var mi? Bunu söylediğinizde size güvenmeyecek adamla zaten ilişkiye girmezsiniz. Gerçekten sizi siz olduğunuz için seven inanan güvenen biriyle evlenirsiniz olur biter.
Zarınızı takip etmeyecek bir adam bulmaya bakın, zar diktireceğim diye düşüneceğinize..
Kime yaptırmıştın canım onu da söyler misinmerhaba ben yaptırdım 3 martta yaptırdım 1ay sonra ilişkim oldu ve kanadı.
Turgay beye yaptırdım flep yöntemiyle hiç bir şey anlaşılmadı çok doğaldı ve ilişkiye sırasında hemen kanaması da extra mutlu edici oldu.Kime yaptırmıştın canım onu da söyler misin ☺ Ve nasıldı anlaşıldı mı
Bu sene mi yaptırdın canımTurgay beye yaptırdım flep yöntemiyle hiç bir şey anlaşılmadı çok doğaldı ve ilişkiye sırasında hemen kanaması da extra mutlu edici oldu.
işe yarayan bir yöntem değildir, hayırlı akşamlarArkadaşlar lütfen yargılamadan cevap verin yargılayacaklar başka yere gitsin. Ben kaza sonucu bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenince sıkıntı olur diye korkuyorum. Ve dikim yaptırmayı planlıyorum. Eskişehir’de yaşıyorum. Orada yaptırmam gerekiyor. Eskişehir’de bunu yapan başarılı doktorlar varsa yazar mısınız ? Ha birde kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran arkadaşlar nasıldı yani işe yaradı mı ilişki esnasında kanama oldu mu ? Kaç TL ödediniz ve zorlu süreç yaşadınız mı? Sorularıma yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler herkese ❤
Yaptıran kişi çok, ve işe yarıyor diyorlar ?işe yarayan bir yöntem değildir, hayırlı akşamlar
SağolKanama kısa süreli bir şey değil ki. Kendim yaptım diyorsun. bir defa yaptıysan tamamının yırtıldıgını düşünmüyorum. İLK 2. ilişkidede kanama olur. bence zedelenmiş olabilirsin. ilk önce kadın doğuma gidip zarına baktırmalısın.
Canım ben çok araştırdım. İstersen İnstagram adresimden bana ulaş ben sana herşeyi anlatayım. Ssler falan çok elimde. Doktorlar da çok. Konuşalım beraberBen de düşünüyorum bir liste hazirladim ama detaylı bilgi veren yok. Sadece reklam yapmışlar. Var mi bilgilendirici bir başlık?
"Ankara'da hymenoplasti oldum" konusunda aktif şekilde konuşuluyor doktor seçmeden önce mutlaka bakın benceBen de düşünüyorum bir liste hazirladim ama detaylı bilgi veren yok. Sadece reklam yapmışlar. Var mi bilgilendirici bir başlık?
Teşekkürler bi bakayım"Ankara'da hymenoplasti oldum" konusunda aktif şekilde konuşuluyor doktor seçmeden önce mutlaka bakın bence
3 martta yaptırdım 5800 verdim ama benim 3 işlem birlikteydi. Aradığınız da fiyat söylüyorlar zaten indirimde yapıyorlarBu sene mi yaptırdın canım ☺ Ve ne kadarsa yaptırdın?