Kızlık zarı

BAYANLAR YARDIMCI OLUN

• Ankete Katılan
    4
Anlıyorum ama maalesef yaptırmak zorundayım. Bende yaptırdım demiştiniz. Kime yaptırdınız? Olumlu sonuç aldınız mı ?
Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ben henüz bir ilişki yaşamadım. Eğer kararlıysanız İstanbul’da Turgay Karakaya var tercihinizi ondan yana kullanın derim.

Şuan sevgiliniz, ciddi düşündüğünüz ilişkiniz var mi? Bunu söylediğinizde size güvenmeyecek adamla zaten ilişkiye girmezsiniz. Gerçekten sizi siz olduğunuz için seven inanan güvenen biriyle evlenirsiniz olur biter.
Zarınızı takip etmeyecek bir adam bulmaya bakın, zar diktireceğim diye düşüneceğinize..

siz kendinizden eminseniz kendinizi ameliyata sokmayın ileride seçeceğiniz eş size guveneninanan biri olsun ki bunu sorum etmesin kaldı ki biriyle ilişkiye girmiş oldaniz bile bu sizin kendi tercihiniz adamlar bizimle evlenene kadar afedersiniz ama becermediği karı kalmıyor bize gelince neden kızlık zarından akan kan onemli oluyor? benim ilk ilişkimde kan akmamıştı bile ve bunun sebebi kızluk zarımın esnek olmasındanmıs diyelim ki sizinki de esnekti ve evlendiniz kan akmadı ne olacak adam sizi boşayacak mı olayın saçmalığına bak yapmayın bunu kendinize yahu hangi yüzyıldayız

İnan bana yaşadığım yerde ve çevremde böyle birini bulmak imkansız gibi birşey

işe yarayan bir yöntem değildir, hayırlı akşamlar

Kanama kısa süreli bir şey değil ki. Kendim yaptım diyorsun. bir defa yaptıysan tamamının yırtıldıgını düşünmüyorum. İLK 2. ilişkidede kanama olur. bence zedelenmiş olabilirsin. ilk önce kadın doğuma gidip zarına baktırmalısın.

Ben de düşünüyorum bir liste hazirladim ama detaylı bilgi veren yok. Sadece reklam yapmışlar. Var mi bilgilendirici bir başlık?

Ben de düşünüyorum bir liste hazirladim ama detaylı bilgi veren yok. Sadece reklam yapmışlar. Var mi bilgilendirici bir başlık?
"Ankara'da hymenoplasti oldum" konusunda aktif şekilde konuşuluyor doktor seçmeden önce mutlaka bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…