Kızlık zarı

BAYANLAR YARDIMCI OLUN

• Ankete Katılan
    4

sedaaaceliikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
34
-2
25
Arkadaşlar lütfen yargılamadan cevap verin yargılayacaklar başka yere gitsin. Ben kaza sonucu bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenince sıkıntı olur diye korkuyorum. Ve dikim yaptırmayı planlıyorum. Eskişehir’de yaşıyorum. Orada yaptırmam gerekiyor. Eskişehir’de bunu yapan başarılı doktorlar varsa yazar mısınız ? Ha birde kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran arkadaşlar nasıldı yani işe yaradı mı ilişki esnasında kanama oldu mu ? Kaç TL ödediniz ve zorlu süreç yaşadınız mı? Sorularıma yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler herkese

Yani başka birisiyle ilişkiye girmedim. Kendim yaptım anlıyor musun o yüzden kaza dedim. Namus bekçiliğini kendine sakla o yüzden
Birincisi ben namus bekçisi değilim kullandığın tabir hiç hoş değil ikincisi biriyle ilişkiye girmedim diye belirtseydin ozaman üçüncüsüde nasıl kendin kazayla yapmış oluyorsun

Eskişehir için bi doktor adı hiç duymadım ama yeni bi konu açmak yerine Ankara’da hymenoplasty oldum konusuna yazarsan eğer yardım edecek kişiler bulabilirsin canım b

Trafik kazası mı? Başınız sağolsun

Ya kaza sonucu olmuş diyorsun kendinden eminsin sırf başkası için gidip bıçak altına yatma derim ben. Benim mesela kızlığım olmasına rağmen ilk ilişki de falan hiiiç kan gelmedi. Eşim de bunu hiç sorun etmedi çünkü belli yani bu olayı ilk kez yaptığım halimiz tavrımız vs.. Senin de öyle olacaktır ayrıca gerçekten kanama olacak diye bir şey yok.

Ya işte insan korkuyor... ilerde sorun olmasını da istemiyorum sırf o yüzden istiyorum. Ezilmek hor görülmek istemiyorum. Belki anlarsın

Ya benim çevrem akrabalarım biraz gariptir. O yüzden istiyorum. Öyle olmasa umrumda olmazdı İnan
Akrabalarını da bağlamaz çevrenide. Eşin olacak kişiye durumu anlatırsın kabul ederse zaten öyle etsin . Kimseye bisey kanıtlamak için böyle bi operasyon yaptırma. Belki zarın kanamayacak bile normalde ? Boşu boşuna bi eziyet niye

Kanamıştı... ya inanmazsa ne yaparım peki. Aileme geri gitmemi isterse ailem asla inanmaz. Kafayı yemek üzereyim İnan. Çevrende yaptıran varsa yardımcı olursan sevinirim

Kanamıştı... ya inanmazsa ne yaparım peki. Aileme geri gitmemi isterse ailem asla inanmaz. Kafayı yemek üzereyim İnan. Çevrende yaptıran varsa yardımcı olursan sevinirim❤
Keşke annene bahsetseydin durumdan.Cevremde yaptıran yok ama gökçen erdoğanın bir videosunu izlemistim. Evlenmeden 5 gün önce diktirin garanti olması için diyordu,bir bak istersen

Hepte yazanların aynı şeyi kaza sonucu burda açıkça de yani ilişkiye girdim diye seni kim yargiliycak valla hem komik hem bi o kadar da zavallısın sen ve senin gibiler

Kaza ile ya da bilerek isteyerek. Hiçbir şey için karşı tarafa açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. Gerçekten o kanı görecek diye bu operasyonu yaptırmayın o sıkıntıları çekmeyin. Geçmişinizle ya da zarınızla ilgilenen biriyle oturup çay dahi içmeyin. Bu arada ben o operasyonu yaptırmıştım zamanında şimdiki aklım olsa uğraşmazdım bile ama hayatımdaki kişiye de Durumu operasyon olduğumu her şeyi anlattım. Sonuç hala birlikteyiz sizi seven bununla ilgilenmiyor bile. Kendinize o kötülüğü yapmayın lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Anlıyorum ama maalesef yaptırmak zorundayım. Bende yaptırdım demiştiniz. Kime yaptırdınız? Olumlu sonuç aldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…