• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kızlık zarı dikimi yaptırdınız mı?

Bence bir hata edip başta yalan söylemişsin. (Ki aslında bakire olup olmadığın gibi bir konu olması bile saçma ama) daha da batırıp yalan söylemiştim aslında daha önce biriyle oldum demek de bi garip olur bence. Güveni hepten kırılır. Bence söyleme ama operasyona da girme. Sonuçta kan gelmek zorunda değil. Kan gelmedi diye sorgulayacağını düşünüyosan da o adamla evlenme. Ooff ooff ülkemizin gerçekleri... neden kadınlarımız geçmiş ilişkilerinin hesabını vermek zorunda kalıyorlar anlamıyorum ki
Ben diyecektim
Mesela bende tualete gittigimde geldi

Ben bide şöyle duymuştum adet tarihini bilen kızlar o tarihe gün alıyorlar düğün için ve kan geldiği için de üstünü öyle kapatan kişi vardı tanıdığım

Eskidenmis o bakire takıntı yapan erkekler. Çevremde çoğu kiz arkadaşım cinsellik yaşadı evlenmeden önce ( erkek yaşıyorsa kadında yaşar) ve hepside evli. Hic biri de problem yaşamadı. Ayakkabıyı bile deneyerek alıyoruz ömür boyu yaşayacağım adamla uyumum ne denli bilmeden evlenemem. Bu zamana kadar hic bir iliskimde de birisi gelip bakiremisin diye sormadı bir sene birlikte oldugum yakın zamanda ayrıldık birkere bekrat konusu açılmadı birliktelik yaşadık bir gece sabahına bana sormadı bakire olmadığını niye söylemedin diye . Benimle evlenmekten vazmi gecti hayır her birlikteligimizde daha da çok bağlandı surekli evlilik baskıları yapmaya başlayınca ayrildik. Bana böyle şeylerin konuşulması bile saçma geliyor ama madem diktirmeyi aklina koydun buda bir yalandır saygi duyarim onun yerine esnek demekki kan gelmedi dersin. 24 yasinda ilk birlikteligimi yaşadım kan gelmemişti. Hic cerrahi operasyona gerek yok

Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
50 gün oldu bugün kontrole gittim tutmuş

Burada ay yalan söyleme .vay doğru söyle.ay yalan üstüne yuva kurulmaz diyenlere dini aciklamalar var internette.burada yazsam ban yicem gerek yok .doğruyu 'söylememeli'bence.......

Konu sahibi Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar maalesef kan gelmeyince namus meselesi yapan erkekler var ben 13 yaşında falandım bekaretimi kaybettiğimde kimseye yaklaşamadım kimseyi sevemedim bile bu yüzden birçok kız çocuk yaşta bir yakını yada birileri tarafından istismara uğruyor tam sevdim derken yalansız olsun istedim ona söyledim sonuç kullanılıp bırakıldım şimdi söyleyin kime güvenelim biz şimdi nişanlıyım ömür boyu böyle devam etmemek için dikim yaptırdım 50 gün oldu ve tutmuş belki suç günah diyeceksiniz ama bize yapılırken günah değilmiydi

Merhaba Turgay Karayaka da üç gün önce işlem yaptırdım. Hayatımda kimse yok evlilik çok uzak ama kendim için yaptırdım tamamen sonucu bir gün evlenirsem yazacağım

Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Merhaba yaptınız mı ?

Back