- Konu Sahibi berraberraberra
MrbBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MrbBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin
Ben diyecektimBence bir hata edip başta yalan söylemişsin. (Ki aslında bakire olup olmadığın gibi bir konu olması bile saçma ama) daha da batırıp yalan söylemiştim aslında daha önce biriyle oldum demek de bi garip olur bence. Güveni hepten kırılır. Bence söyleme ama operasyona da girme. Sonuçta kan gelmek zorunda değil. Kan gelmedi diye sorgulayacağını düşünüyosan da o adamla evlenme. Ooff ooff ülkemizin gerçekleri... neden kadınlarımız geçmiş ilişkilerinin hesabını vermek zorunda kalıyorlar anlamıyorum ki
Merhaba
Aynen arkadaşım 2yıllık evli asla kan gelmediİlk ilişkide kan gelmek zorunda değil ki. Kan gelmeyince elinizden tutup zar muayenesine mi götürecek. Tabii doğruyu söylemeniz çok daha hoş olur ama bunun için operasyona girmeye değer mi
O kişiden kişiye değişebilir ki her zar aynı renkte değil zaten bu şekilde kullanan oldu bu durumunu yani adam da anlayamamış sanırım pek bilgisi de yoktu adamınO zor ya adet kanı ile o çok farklı olur
Ben hep onunla ilgili iyi yorum okuyorum gercekten kanadimiEvet Turgay karakaya ya yaptırdım ve tuttu
50 gün oldu bugün kontrole gittim tutmuşMerhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Nerde yaptirdin canm bana da yardimci olurmusun nasldi50 gün oldu bugün kontrole gittim tutmuş
Nasil tutmusmuMerhaba Turgay Karayaka da üç gün önce işlem yaptırdım. Hayatımda kimse yok evlilik çok uzak ama kendim için yaptırdım tamamen sonucu bir gün evlenirsem yazacağım
Gercekten tuttunuEvet Turgay karakaya ya yaptırdım ve tuttu
Merhaba yaptınız mı ?Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Merhaba iyileşme süreci nasıl oldu ? Nelere dikkat etmek gerekirBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin
Merhaba iyileşme süreci hakkında bilgi verir misiniz çok zor muMerhaba Turgay Karayaka da üç gün önce işlem yaptırdım. Hayatımda kimse yok evlilik çok uzak ama kendim için yaptırdım tamamen sonucu bir gün evlenirsem yazacağım
KimeBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin