• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

damla181

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
23
1
1
27
Merhaba. Bu ara psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyorum. Geleceğime dair kuşkularım bulunmakta. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle birşeyler yaşadım ama o zaman her hangi bir durumla karşılaşmadım. Dün kızlık zarımı incelerken ıkındığımda Minicik bir delikten akıntım geldi. Sonra baktığımda alt Kenardan nokta kadar kan geldi. Cinsel bir birliktelik yaşamadan kızlık zarı kolay yırtılır mı

Merhaba,
Bu kızlık zarı olayını fazla kurcalamamalısın.
Burda mı?Yırtıldı mı? Yerinde mi derken kalıverir elinde.
Ikınma ile falan yırtılmaz.
O an nokta kadar kan gelince çok şüpheye düştüm. Cinsel birliktelik yaşamama rağmen bozulmuş olacağını düşünüyorum

22 yaşındayım. Bakmaya çalıştım zaten ıkınırken küçük bir delik gördüm sadece emin değilim yani

Merhaba. Bu ara psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyorum. Geleceğime dair kuşkularım bulunmakta. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle birşeyler yaşadım ama o zaman her hangi bir durumla karşılaşmadım. Dün kızlık zarımı incelerken ıkındığımda Minicik bir delikten akıntım geldi. Sonra baktığımda alt Kenardan nokta kadar kan geldi. Cinsel bir birliktelik yaşamadan kızlık zarı kolay yırtılır mı
Hayır o şekilde yırtılmaz. Gerçek bir birliktelik yaşadığında anlarsın. Öyle kolay değil

Ya kızlık zarına bu kadar anlam yuklemeyeceksin içinden geldiği gibi yaşayacaksın yada kızlık zarı senin için bu kadar önemliyse surtunmeyle vs birşeyler yasamayacaksin

Ya kızlık zarına bu kadar anlam yuklemeyeceksin içinden geldiği gibi yaşayacaksın yada kızlık zarı senin için bu kadar önemliyse surtunmeyle vs birşeyler yasamayacaksin
Anlam yüklemek değil sadece birliktelik yaşamadığım halde bir zarar gördüyse sonrasında karşıma çıkarsa yalancı durumuna düşersem diye

Anlam yüklemek değil sadece birliktelik yaşamadığım halde bir zarar gördüyse sonrasında karşıma çıkarsa yalancı durumuna düşersem diye
Canım bana şunu anlatır mısın gerçekten merak ediyorum sen de hazır bu cevabı vermişken
Diyelim başka biriyle evlendin birliktelik yaşamış olsan bile evlendigin kişiye ben daha önce birliktelik yaşadım bakire değilim diyeceksin sanırım ok
Ama kızlık zarin hasar gormediyse surtunmeyle ilişki yaşadım demeyecek misin
Aradaki fark ne
Bana göre ikisi de saçma da bakış açısını merak ediyorum
Burada açılan konulardan anladığım kadarıyla çok zeki beyefendiler zar bozulmasın diye! Sürtünmeyle ilişki diye birşey çıkartmışlar.ceremesini yine kizlar çekiyor
Kendi inancindan başka kendi dogrularından başka kimse icin kafa yormana gerek yok.

O zaman emin olmuş olurum ilerisi için de ama bir birliktelik yaşamadan başıma böyle birşey gelmesine biraz üzülürüm
İlişki yaşamak ilişki yaşamaktır.bunu sadece cesitlendiriyoruz.bkz.surtunmeyle ilişki,anal ilişki,oral iliski....

Canım bana şunu anlatır mısın gerçekten merak ediyorum sen de hazır bu cevabı vermişken
Diyelim başka biriyle evlendin birliktelik yaşamış olsan bile evlendigin kişiye ben daha önce birliktelik yaşadım bakire değilim diyeceksin sanırım ok
Ama kızlık zarin hasar gormediyse surtunmeyle ilişki yaşadım demeyecek misin
Aradaki fark ne
Bana göre ikisi de saçma da bakış açısını merak ediyorum
Burada açılan konulardan anladığım kadarıyla çok zeki beyefendiler zar bozulmasın diye! Sürtünmeyle ilişki diye birşey çıkartmışlar.ceremesini yine kizlar çekiyor
Kendi inancindan başka kendi dogrularından başka kimse icin kafa yormana gerek yok.
Yoo yaşadığımı söyleyeceğim çünkü evliliğe gidecek 3 yıllık bir ilişkim oldu ve bu tarz bir yakınlaşmam oldu ama böyle bir durumla karşılaşmadım

İlişki yaşamak ilişki yaşamaktır.bunu sadece cesitlendiriyoruz.bkz.surtunmeyle ilişki,anal ilişki,oral iliski....
Ben birşey yaşamadım demiyorum asla. Vajinal birliktelik yaşamadım diyorum ama işte dediğim karşımdakine vajinal birliktelik yaşamadım dedikten sonra ya ilişkiye girdiğimde böyle bir durumla karşılaşırsam

Back