Merhaba. Bu ara psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyorum. Geleceğime dair kuşkularım bulunmakta. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle birşeyler yaşadım ama o zaman her hangi bir durumla karşılaşmadım. Dün kızlık zarımı incelerken ıkındığımda Minicik bir delikten akıntım geldi. Sonra baktığımda alt Kenardan nokta kadar kan geldi. Cinsel bir birliktelik yaşamadan kızlık zarı kolay yırtılır mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarı
- Konu Sahibi damla181
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kızlık zarı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
O an nokta kadar kan gelince çok şüpheye düştüm. Cinsel birliktelik yaşamama rağmen bozulmuş olacağını düşünüyorumMerhaba,
Bu kızlık zarı olayını fazla kurcalamamalısın.
Burda mı?Yırtıldı mı? Yerinde mi derken kalıverir elinde.
Ikınma ile falan yırtılmaz.
- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
Hayır o şekilde yırtılmaz. Gerçek bir birliktelik yaşadığında anlarsın. Öyle kolay değilMerhaba. Bu ara psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyorum. Geleceğime dair kuşkularım bulunmakta. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle birşeyler yaşadım ama o zaman her hangi bir durumla karşılaşmadım. Dün kızlık zarımı incelerken ıkındığımda Minicik bir delikten akıntım geldi. Sonra baktığımda alt Kenardan nokta kadar kan geldi. Cinsel bir birliktelik yaşamadan kızlık zarı kolay yırtılır mı
Herhangi bir acı durumu falan yaşamadım ama emin olamıyorum bir türlüHayır o şekilde yırtılmaz. Gerçek bir birliktelik yaşadığında anlarsın. Öyle kolay değil
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
Rahat olun o şekilde olmuş olamazHerhangi bir acı durumu falan yaşamadım ama emin olamıyorum bir türlü
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Yirtildiysa ne yapacaksınız diyelim emin oldunuz?Herhangi bir acı durumu falan yaşamadım ama emin olamıyorum bir türlü
- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Adet olurken kan nereden gelecekti ya baska ? Gerçekten oranin kapali olacagini mi sandin22 yaşındayım. Bakmaya çalıştım zaten ıkınırken küçük bir delik gördüm sadece emin değilim yani
Anlam yüklemek değil sadece birliktelik yaşamadığım halde bir zarar gördüyse sonrasında karşıma çıkarsa yalancı durumuna düşersem diyeYa kızlık zarına bu kadar anlam yuklemeyeceksin içinden geldiği gibi yaşayacaksın yada kızlık zarı senin için bu kadar önemliyse surtunmeyle vs birşeyler yasamayacaksin
Hayır o deliği biliyorum zaten bakmaya çalıştığım zaman gördüğümü söyledimAdet olurken kan nereden gelecekti ya baska ? Gerçekten oranin kapali olacagini mi sandin
O zaman emin olmuş olurum ilerisi için de ama bir birliktelik yaşamadan başıma böyle birşey gelmesine biraz üzülürümYirtildiysa ne yapacaksınız diyelim emin oldunuz?
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Canım bana şunu anlatır mısın gerçekten merak ediyorum sen de hazır bu cevabı vermişkenAnlam yüklemek değil sadece birliktelik yaşamadığım halde bir zarar gördüyse sonrasında karşıma çıkarsa yalancı durumuna düşersem diye
Diyelim başka biriyle evlendin birliktelik yaşamış olsan bile evlendigin kişiye ben daha önce birliktelik yaşadım bakire değilim diyeceksin sanırım ok
Ama kızlık zarin hasar gormediyse surtunmeyle ilişki yaşadım demeyecek misin
Aradaki fark ne
Bana göre ikisi de saçma da bakış açısını merak ediyorum
Burada açılan konulardan anladığım kadarıyla çok zeki beyefendiler zar bozulmasın diye! Sürtünmeyle ilişki diye birşey çıkartmışlar.ceremesini yine kizlar çekiyor
Kendi inancindan başka kendi dogrularından başka kimse icin kafa yormana gerek yok.
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
İlişki yaşamak ilişki yaşamaktır.bunu sadece cesitlendiriyoruz.bkz.surtunmeyle ilişki,anal ilişki,oral iliski....O zaman emin olmuş olurum ilerisi için de ama bir birliktelik yaşamadan başıma böyle birşey gelmesine biraz üzülürüm
Yoo yaşadığımı söyleyeceğim çünkü evliliğe gidecek 3 yıllık bir ilişkim oldu ve bu tarz bir yakınlaşmam oldu ama böyle bir durumla karşılaşmadımCanım bana şunu anlatır mısın gerçekten merak ediyorum sen de hazır bu cevabı vermişken
Diyelim başka biriyle evlendin birliktelik yaşamış olsan bile evlendigin kişiye ben daha önce birliktelik yaşadım bakire değilim diyeceksin sanırım ok
Ama kızlık zarin hasar gormediyse surtunmeyle ilişki yaşadım demeyecek misin
Aradaki fark ne
Bana göre ikisi de saçma da bakış açısını merak ediyorum
Burada açılan konulardan anladığım kadarıyla çok zeki beyefendiler zar bozulmasın diye! Sürtünmeyle ilişki diye birşey çıkartmışlar.ceremesini yine kizlar çekiyor
Kendi inancindan başka kendi dogrularından başka kimse icin kafa yormana gerek yok.
Ben birşey yaşamadım demiyorum asla. Vajinal birliktelik yaşamadım diyorum ama işte dediğim karşımdakine vajinal birliktelik yaşamadım dedikten sonra ya ilişkiye girdiğimde böyle bir durumla karşılaşırsamİlişki yaşamak ilişki yaşamaktır.bunu sadece cesitlendiriyoruz.bkz.surtunmeyle ilişki,anal ilişki,oral iliski....