M Mandarins Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 1.267 1.848 333 İstanbul 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza oz #41 Sakarsaka .!.: Haklısınız belkide, zaten herkes kendine en yakışanı yapar bu hayatta Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, herkes bir yolu seçmiş, bize yargılamamak düşer, ama katılırız ama katılmayız. Kimseyi kınamayalım.
Sakarsaka .!.: Haklısınız belkide, zaten herkes kendine en yakışanı yapar bu hayatta Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, herkes bir yolu seçmiş, bize yargılamamak düşer, ama katılırız ama katılmayız. Kimseyi kınamayalım.
Sakarsaka Level bilmem kaç 😏 Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 263 833 18 30 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza oz #42 Mandarins .!.: Aynen öyle, herkes bir yolu seçmiş, bize yargılamamak düşer, ama katılırız ama katılmayız. Kimseyi kınamayalım. Genişletmek için tıkla... Aslında kınamam evlilik öncesi ilişkiye kotu bakan yargılayan biri de değilim ama gerçekten bu hiç adil değil sizce adil mi kandırmak degil mi evlilik birliğini temelden dinamitlemek bence açık olup konuşulmali
Mandarins .!.: Aynen öyle, herkes bir yolu seçmiş, bize yargılamamak düşer, ama katılırız ama katılmayız. Kimseyi kınamayalım. Genişletmek için tıkla... Aslında kınamam evlilik öncesi ilişkiye kotu bakan yargılayan biri de değilim ama gerçekten bu hiç adil değil sizce adil mi kandırmak degil mi evlilik birliğini temelden dinamitlemek bence açık olup konuşulmali
H Hayalllet Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 20 5 36 26 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza oz #43 Beyza oz .!.: O doktor hakkında olumsuz yazı yazanda çok yanlız Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşım gitti ona ve Şuan tuttu tam yani bi sıkıntı yok Bencede
Beyza oz .!.: O doktor hakkında olumsuz yazı yazanda çok yanlız Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşım gitti ona ve Şuan tuttu tam yani bi sıkıntı yok Bencede
Kar perisi SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM... Kayıtlı Üye 2 Kasım 2019 2.512 7.519 78 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza oz #44 Maviiiiiiiii .!.: Ben esimle 17 yasindaydim tanismisdik o yasimdan öncede hic sevgilim olmamisti ve ilk gece iliskiye girdigimizde kan falan hic bise gelmemisti Genişletmek için tıkla... Ben de 17 de evlendim 19 um şuan 2 yıl oldu benim de kanamam olmadı eşim takmadı ama ben taktım gittim Dr meğer benim zarımda hiç kılcal damar yokmuş
Maviiiiiiiii .!.: Ben esimle 17 yasindaydim tanismisdik o yasimdan öncede hic sevgilim olmamisti ve ilk gece iliskiye girdigimizde kan falan hic bise gelmemisti Genişletmek için tıkla... Ben de 17 de evlendim 19 um şuan 2 yıl oldu benim de kanamam olmadı eşim takmadı ama ben taktım gittim Dr meğer benim zarımda hiç kılcal damar yokmuş