- 4 Ekim 2019
- 16
- 4
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flepi doktorlar bile tavsiye etmiyorFlep yöntemi var
yapamadıklarından tavsiye etmiyolar geçiciyi herkes yapıyor kalıcıyı bi tek Turgay KarakayaFlepi doktorlar bile tavsiye etmiyor
Pardon da kızlık zarı dikiminde sizin ne işiniz var karşıysanızHe he tecavüze uğradın he tamamm burda rol yapma
Yeni mesajlarda açılan konuda görünce Merak işte cicimPardon da kızlık zarı dikiminde sizin ne işiniz var karşıysanız
O doktor hakkında olumsuz yazı yazanda çok yanlızyapamadıklarından tavsiye etmiyolar geçiciyi herkes yapıyor kalıcıyı bi tek Turgay Karakaya
ben görmedim sahte hesaplar olabilir asistanların ama çook sonuç alan var bizzat gördüm resim atıldıO doktor hakkında olumsuz yazı yazanda çok yanlız
He he tecavüze uğradın he tamamm burda rol yapma
Katılıyorum çok haklısınızevet uğrayanlar var Allah kimsenin başına vermesin.
bu kadar öfke kin alaycı duygular size zarar verir be gülüm
diyelim ki birlikte oldu isteyerek de
kimseyi ilgilendirmez 10 kere ilişki yaşasın 10 kere diktirsin hesabi Allah'a verecek size değil.
Herkesin derdi başka değil mi arkadasım nu yüzden saygı duymak gerekliVay arkadas 2 3 damla kanımı düşünüyorsunuz siz eşiniz kanı.gormek.icinmi.sizinle evleniyor ?
Gelmedi.diyelim.nolcak bosucakmi ben böyle adamin adamlığından şüphe duyarım o zaman ben vajinimus hastasiyim.doktora gidiyorum ağzının yapısı kucukdur bisi zorlarsan az kenardan catlar kanar dediydi isteyerek guzel bi sekilde agzina sokarsan bisi olmaz demişti bırakın su kan muhabbetini artik gelsin gelmesin gelmedi die bisi dusunursr siz gerisini düşünün bence
iste bu!!Başkasıyla evlenmeden birlikte olursun tercihtir ama başka birini bu şekilde kandırmaya çalışmak da iki yüzlülüktür basta söyle ayrılırsa kendi bilir, ona gore birini seç ama bu hiç hoş olmuyor hanımlar kusura bakmayın
Başkasıyla evlenmeden birlikte olursun tercihtir ama başka birini bu şekilde kandırmaya çalışmak da iki yüzlülüktür basta söyle ayrılırsa kendi bilir, ona gore birini seç ama bu hiç hoş olmuyor hanımlar kusura bakmayın
Ben esimle 17 yasindaydim tanismisdik o yasimdan öncede hic sevgilim olmamisti ve ilk gece iliskiye girdigimizde kan falan hic bise gelmemisti
Haklısınız belkide, zaten herkes kendine en yakışanı yapar bu hayattaSen öyle yaparsın ablacım, bırak milleti neyi nasıl istiyorsa öyle yapsın