Kızlık zarı

He he tecavüze uğradın he tamamm burda rol yapma

evet uğrayanlar var Allah kimsenin başına vermesin.
bu kadar öfke kin alaycı duygular size zarar verir be gülüm

diyelim ki birlikte oldu isteyerek de
kimseyi ilgilendirmez 10 kere ilişki yaşasın 10 kere diktirsin hesabi Allah'a verecek size değil.

Katılıyorum çok haklısınız

Vay arkadas 2 3 damla kanımı düşünüyorsunuz siz eşiniz kanı.gormek.icinmi.sizinle evleniyor ?
Gelmedi.diyelim.nolcak bosucakmi ben böyle adamin adamlığından şüphe duyarım o zaman ben vajinimus hastasiyim.doktora gidiyorum ağzının yapısı kucukdur bisi zorlarsan az kenardan catlar kanar dediydi isteyerek guzel bi sekilde agzina sokarsan bisi olmaz demişti bırakın su kan muhabbetini artik gelsin gelmesin gelmedi die bisi dusunursr siz gerisini düşünün bence

Herkesin derdi başka değil mi arkadasım nu yüzden saygı duymak gerekli

Başkasıyla evlenmeden birlikte olursun tercihtir ama başka birini bu şekilde kandırmaya çalışmak da iki yüzlülüktür basta söyle ayrılırsa kendi bilir, ona gore birini seç ama bu hiç hoş olmuyor hanımlar kusura bakmayın

Ben esimle 17 yasindaydim tanismisdik o yasimdan öncede hic sevgilim olmamisti ve ilk gece iliskiye girdigimizde kan falan hic bise gelmemisti

Sen öyle yaparsın ablacım, bırak milleti neyi nasıl istiyorsa öyle yapsın

Benim kanamadı. Çevremde kimsenin kanamadı yaa. Öyle yapısal kanamadı deyiverirsiniz. Ameliyata gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…