Herifler bizimle yatmıyor biz mi onlarla yatıyoruzİyi halt ediuonuz ne şaşıp yatıyonuz heriflerlee utanmadan burda yazıyolar bide
Kalıcıyı doktorlar bile tavsiye etmiyor ama geçicininde böyle problemleri varmış ne yapacaz bilmiyorumaynı sorunu yaşıyorum yakında düğünüm olucak ve 2 3 damla kan için uğraşıyorum malesef çözüm bulmak için. Geçici dikimi araştırmıştım öyle sorunları olabiliyormuş
Kimin ne yaşadığını bir allah bilir benim başımdan ne olaylar geçti bilmeden bu şekilde beni yargılayamazsınızİyi halt ediuonuz ne şaşıp yatıyonuz heriflerlee utanmadan burda yazıyolar bide
He he tecavüze uğradın he tamamm burda rol yapmaKimin ne yaşadığını bir allah bilir benim başımdan ne olaylar geçti bilmeden bu şekilde beni yargılayamazsınız
Yzık sana demek her isteğini geri çevirememişsin hahahaHerifler bizimle yatmıyor biz mi onlarla yatıyoruzya sabır
Kimse sizi yargılamıyor burada sorun yaşadıklarınızı anlatıp kabul görmek yerine, salak yerine koyup ömür boyu yalan söylemeyi göze alarak bir evlilik yapmak. Ben doğru bulmuyorum ve keriz yerine koyacağınız erkeklerle mutlu olacağınızı düşünmüyorum.Kimin ne yaşadığını bir allah bilir benim başımdan ne olaylar geçti bilmeden bu şekilde beni yargılayamazsınız
Canımın istediğni geri çeviririm canımın istediğini çevirmem. Sizi ne ilgilendirir? Ki kimseyi geri çevirmesem bile bu yazıklık bir durum değil. Mağaranıza dönün...Yzık sana demek her isteğini geri çevirememişsin hahaha
Ne terbiyesizsin ya sananeİyi halt ediuonuz ne şaşıp yatıyonuz heriflerlee utanmadan burda yazıyolar bide
Cok korkuyorum yapamam diye aylarca çektim bendeKızlık zarı yırtıkırken acıyacak korkusuna vajinismus oldum aylarca çektik. Millet ilkini yaşayıp atlatıyor yetmiyor bir de diktiriyor arkadaş anlamadım bu işi ben bizler mi çol cesaretsizdik
Halbu ki ne varsa korkacakCok korkuyorum yapamam diye aylarca çektim bende
İnşallah yaşadıklarımı yaşarsın diyorum ya evlatlarında ya kendinde o zaman anlarsınHe he tecavüze uğradın he tamamm burda rol yapma
Ben tam birliktelik yaşamadım zarım daha duruyormuş ama iki taraflı yırtık varmışBen bir sitede görmüştüm sahte kızlık zarı diye bişey vajina içine koyuyormışsun kan değil ama kan gibi bişi akıyormuş ondan Bi bakın derim
Kalıcıyı doktorlar bile tavsiye etmiyor kesin sonuç almak %50 diyorlar. Geçici diktirirsen kesin sonuç veren doktorlar var ama dediğim gibi dikkat etmek gerekiyormuş düğün günüKalici yaptiran varmi ? Iyilesme suresinde neler kullandiniz
Al bendende o kdrKızlık zarı yırtıkırken acıyacak korkusuna vajinismus oldum aylarca çektik. Millet ilkini yaşayıp atlatıyor yetmiyor bir de diktiriyor arkadaş anlamadım bu işi ben bizler mi çol cesaretsizdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?