Kızlık zarı

Beyza oz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
143
40
18
geçici kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra çok hareket etmemek, çok yürümemek ve yan oturmak gerekiyormuş aksi taktirde dikişler atıyormuş ve ilk gece kan gelmiyormuş böyle birşey varmı yorumlarınızı bekliyorum

aynı sorunu yaşıyorum yakında düğünüm olucak ve 2 3 damla kan için uğraşıyorum malesef çözüm bulmak için. Geçici dikimi araştırmıştım öyle sorunları olabiliyormuş

aynı sorunu yaşıyorum yakında düğünüm olucak ve 2 3 damla kan için uğraşıyorum malesef çözüm bulmak için. Geçici dikimi araştırmıştım öyle sorunları olabiliyormuş
Kalıcıyı doktorlar bile tavsiye etmiyor ama geçicininde böyle problemleri varmış ne yapacaz bilmiyorum

Kimin ne yaşadığını bir allah bilir benim başımdan ne olaylar geçti bilmeden bu şekilde beni yargılayamazsınız
Kimse sizi yargılamıyor burada sorun yaşadıklarınızı anlatıp kabul görmek yerine, salak yerine koyup ömür boyu yalan söylemeyi göze alarak bir evlilik yapmak. Ben doğru bulmuyorum ve keriz yerine koyacağınız erkeklerle mutlu olacağınızı düşünmüyorum.

Ben bir sitede görmüştüm sahte kızlık zarı diye bişey vajina içine koyuyormışsun kan değil ama kan gibi bişi akıyormuş ondan Bi bakın derim

Ben bir sitede görmüştüm sahte kızlık zarı diye bişey vajina içine koyuyormışsun kan değil ama kan gibi bişi akıyormuş ondan Bi bakın derim
Ben tam birliktelik yaşamadım zarım daha duruyormuş ama iki taraflı yırtık varmış

Kalici yaptiran varmi ? Iyilesme suresinde neler kullandiniz

Kalici yaptiran varmi ? Iyilesme suresinde neler kullandiniz
Kalıcıyı doktorlar bile tavsiye etmiyor kesin sonuç almak %50 diyorlar. Geçici diktirirsen kesin sonuç veren doktorlar var ama dediğim gibi dikkat etmek gerekiyormuş düğün günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…