kızlık zarı

yokartikkkkkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
26
15
8
27
Merhaba arkadaslar ben 8 gün önce bir trafik kazası geçirdim.Sürat yapmış bir motosikletin arkasından sertçe düştüm ve 10 metre kadar yerde yuvarlandım.Film falan çektirdik fakat lavaboya gittiğimde biraz fazla miktarda çamaşırımda kan ile karsılastım.8 gün geçti kızlık zarıma zarar gelmiştir veya yumurtalıklarıma zarar gelmiştir korkusundan doktora gidemiyorum.Korku içindeyim.Yardımcı olursanız sevinirim.Yıllardır korudugum kızlık zarımı böyle kaybetmek istemiyorum

canim onu anca doktor bilir ama
canim onu anca doktor bilir bi görün tedbirini önceden al derim.Hem kizlik zari cok zor bozulan birsey kendimden biliyorum ha eger ki bir cismin üzerine düsmüssen bozulma ihtimali var fakat yuvarlanmayla kizlik zarinin bozulcagini sanmiyorum

gercekten mii ☺ böyle şeyler duyunca biraz rahatlıyorum yarın gidicem bakalım insallah

Kizlik zarinin bozulması icin ic kisma bi'sey girmesi gerek. Ancak bu korkuyla kanama yasadigin halde doktora gitmemen de tuhaf geldi. Bekaret olayini cok takiyosan doktordan neden sebep yazili rapor istersin. Ancak saglik yani bu yersiz geldi. Cok gecmis olsun.

cok haklisiniz cok tesekkur ediyorum size.21 yasindayim ve ileride anne olmak cok istiyorum ve kucuk bir yerde buyudugum icin kizlik zari benim icin onemli.Birsey yasasam bile benim icin ozel biriyle ilk yasamak isterim.Doktora gitmem gerek evet ama ben cok hassas bi kizim.Kotu birsey varsa bunu bilerek nasil ayakta kalirim bunu bilerek kotu birsey duyarsam akil sagligimi bile yitirebilirim.Biraz motive olup guclu doktora gidebilmek icin buraya uye olup yazdim.Inanin suan bile aglayarak yaziyorum Allah hic birinizin dusmanina bile bu korkuyu yasatmaz umarim

Ama kan gordugunuz an gitmeniz gerekirdi sadexe kizlik zari diye dusunmeyin. Baska bisey de olabilit allah korusun. Darbe almissiniz ve son dusunmeniz gereken sey kizzlik zarinizdi sonucta siz bisey yapmadiniz kaza olmus. Yumurtaliklariniza bisey olmasindan korkmaliydiniz... kanama sonra devam ettimi

kaza gece yasandi acile gittik fakat jinekolog yoktu araya hafta sonu girdi derken korkumdan gidemedim.En cok yumurtaliklarima zarar gelmistir diye korkuyorum zaten.Kanama devam etmedi sadece o gun geldi.

kaza gece yasandi acile gittik fakat jinekolog yoktu araya hafta sonu girdi derken korkumdan gidemedim.En cok yumurtaliklarima zarar gelmistir diye korkuyorum zaten.Kanama devam etmedi sadece o gun geldi.

Lütfen gidin ne olur ne olmaz ihmale gelmez. Bidaha kanda gelmemiş. Morardi diyorsunuz allah korusun kotu bisey cikmaz insallah.

birde psikolojik olarak taktigim icin mi oluyor bilmiyorum idrar sirasinda hafif bir yanma hissediyorum iki gundur.
Ama kararimi verdim yarin doktora gidicem kotu birsey olsa bile guclu durup yuzlesicem.Bana dua edin lutfen

korkma canim bende kucukken merdivenlerden sürünüyolar ya iki bacak arasi cok sert bi yere carpmistim hatta direk orama gelmisti evlendigim ilk gece cok korkuyodum ama hic bisey olmadi kizligim gayet yerindeydi hem Allah esirgesin öyle bisey oldumu da ilerde eşine izah et inanicagina eminim

birde psikolojik olarak taktigim icin mi oluyor bilmiyorum idrar sirasinda hafif bir yanma hissediyorum iki gundur.
Ama kararimi verdim yarin doktora gidicem kotu birsey olsa bile guclu durup yuzlesicem.Bana dua edin lutfen

Kazadan ve sikayetlerinden bahset. Kizligina flan sen talep etmedigin surece bakmazlar. Yarin.mutlaka git ihmal etme sakin.

insallah oyle olur Allah’im yarin bana guc versin burada bana yardimci oldunuz derdim ile ilgilendiniz sizide beni de kotuluklerden sakinsin insallah

kizlik testi yapmadiklarini yazmis herkes ben istersem yaparlar mi acaba?

Cnm kaza yaptigini kan geldigi icin korktugunu soylersen herhangi bir sorun var mi bakarlar tabiki. Benim arkadasimda senin gbi kaza gecirdi ama bisikletle. Bizzdeydi o zaman. Ondan da kan geldi annem aldi hemen hastaneye goturdu. Baktilar bisey olmamisti.

Canım geçmiş olsun öncelikle sanırım yetiştirme tarzından dolayı endişem, bend genç kızken bidefa peçeteyi sert bi şekild kullanmışım ki hafif kanamam olmuştu çok korkmuştum zedelendi falan diye. Endişelenmen normal ama evlenince anladım ki hiç bişey olmamış. Hatta olması imkansızmış. Öyle düşündüğümüz kadaf hassas bişey değilmiş yani. Benim evlendiğimden 5 gün ladar sonra anca oldu yani gerisini sen anla içine bir cisim girmeden asla bozulmaz diye düşünüyorum hatta eminim. Sert düşmeden kaynaklı kanaman olmuş muhtemelen. Kızlık için hiç korkma ama yumurtalıklarına muhakkak baktır derim. İlerd bir anne adayısın böylr şeyler ihmale gelmez. Umarım önemli bişey çıkmaz. Sonucu bizede bildir

hemen soyleyecegim size iyi ki buraya uye olup yazmisim gercekten doktora gitmeye hazir hissediyorum artik kendimi

Reactions: N8M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…