Ne alakasi var hickimse aynu durruma dusmeden karşı tarafi anlamaz sizde anlamayanlardansinuz galiba empati kurun lütfen benim gibu durmu olup bana fikr verin diye derdimi paylastim ama anca rencide ediyorsunuzHayır adam koskoca doktor, yıllarını vermiş okumuş . Ve sana bişey olmamış demiş demi . Şimdi biz nasıl muayne edelim seni düşünce gücüylemi hayal gücü ilemi ? Biz bişey yok dersek rahat mı ediceksin ? Doktora bile güvenmeyen sen ?
Bilincinde olmamak diye birsey var lutfen böyle yorum yapacaksanız yazmayinBaşkası yazsa bunu inanır mısınız? Bu devirde 18 yaşına bile gelmeden öğreniyor her şeyi çocuklar. Orada zar olduğunu bilmiyordum demeyin komik oluyorsunuz.
Doktorların fotograf ve video ile kızlık zarı hızmetı verdıgıni de ilk kez duydumMerhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum aklima gelince cok korkmaya basladim canli muayene o olmadan once fotoğraf ve video bir kac jinekologa yolladim bazisi centik var dogal dedi kanaman olur dedu sadce biri 9 yönünde bir yirtik var gibi dedi ama ikinci fotografa normal gibi dedi en son dayanamadim canli muayene oldum 10 saniye bile surmedi doktor kızlık zarimin anuler oldugunu bozulmamis oldgunu söyledi sknti olur mu dedm olmaz kenarlar etli dedi ben aynadan bakinca sadce yanlar dudaklari acinca dudaga yapisiyo bir parca ama kizlik butun görünüyor aceba zedelenmis olup doktor bütün olarak görünce bozulmamış mi demistr hocam yardim edin lutfen zedelenme dahi olsa doktor soylemez miydi? Burayada yazmak istedim aceba benim gibi derdi olan ve sonuc alan var mi istedim çünkü bu konu bni cok etkiliyor
Ne parmaklamasi ya sizin gibu halden anlamayan hemcinsim oldugu icin cok üzgünüm yazıklar olsun18 yaşında birisinin kızlık zarından haberi yok öyle mi? Peki kızlık zarının olduğunu kaç yaşında öğrendiniz? Ayrıca öğrenene kadar kendinizi kaç kere meraktan parmakladınız? Bunları bilmemiz önemli şimdi
Ben kimseyi rencide etmiyorum hanımefendi . Doktora dahi güvenceniz yok kaldıki burda soruyosunuz biz nasıl yardımcı olalım diye sordum sadece . Ayrıca nerde doktorlar fotografla yorum yapıyor etik bile değil .Ne alakasi var hickimse aynu durruma dusmeden karşı tarafi anlamaz sizde anlamayanlardansinuz galiba empati kurun lütfen benim gibu durmu olup bana fikr verin diye derdimi paylastim ama anca rencide ediyorsunuz
SadeNe parmaklamasi ya sizin gibu halden anlamayan hemcinsim oldugu icin cok üzgünüm yazıklar olsun
Doktorların fotograf ve video ile kızlık zarı hızmetı verdıgıni de ilk kez dube
Ben bana böyle yorum yapın diye derdimi paylasmadim
Üzgünüm ama sizin gibi derdi olan kişiler binde bir çıkıyor burda, burdan yardım alacağınızı sanmıyorum, daha cok doktora video veya resım gonderın sız
Cok mu merakliydim sanki bu süreçte gidemedim yasaklar biter bitmez muayene oldum zaten bidahada asla yapmadimÜzgünüm ama sizin gibi derdi olan kişiler binde bir çıkıyor burda, burdan yardım alacağınızı sanmıyorum, daha cok doktora video veya resım gonderın sız
E 4 yıl once yasanmıs olayCok mu merakliydim sanki bu süreçte gidemedim yasaklar biter bitmez muayene oldum zaten bidahada asla yapmadim
Biraz uydurma geldi kusura bakma da.. Hıcbı doktor bunu yapmaz!!Onlar bir hasta olrk bana yardımcı olmaya calistilar sonuçta Doktor di bunun yanlış olduğunu bende biliyorum ama baska carem yoktu kafam rahat olamıyordu bir türlü
Öyle bir hatayı yaotgim aklıma yenu geldiE 4 yıl once yasanmıs olay
Sevgilin var mı?Öyle bir hatayı yaotgim aklıma yenu geldi
Neyse kardesim yinede sagol kimseye kendimi inandrmak degk amacim yukarda allah vat bana yeter o her seyi biliyorBiraz uydurma geldi kusura bakma da.. Hıcbı doktor bunu yapmaz!!
YokSevgilin var mı?
Bak ne guzel dedın Allah var herseyı bılıyor diye..Neyse kardesim yinede sagol kimseye kendimi inandrmak degk amacim yukarda allah vat bana yeter o her seyi biliyor
Olursa sorun yapar diye mi korkuyorsun
AynenBak ne guzel dedın Allah var herseyı bılıyor diye..
Ne çekiyorsunuz mesela? Valla kırmak istemiyorum ama böyle bir toplumda yaşayıp 18 yaşına kadar kızlık zarını duymamış olmak da ayrı bir şuursuzluk. Kusura bakmayın.Asla onun için degil ki ben 22 yasindayim bunu kac yil onc3 yaptm bir defa nerden bileyim ben kizlik zari var orda bilincinde olsam asla yapmazdım amacim o olsaydı surekli bu yasa kadar yapardım lutfen on yargılı olmayin bir bayansinz sizde böyle yorum yaparak daha cok karsi tarafi kiriyorsunuz yapmayın lütfen ne çektiğimi bilseniz bu yorumunuza pişman olurdunuz
Olursa sorun yapar diye mi
Duymadim değil bilincinde degildim diyorum basiniza g gelmeden bilemezsiniz Tabii ki anlaşılan empati kurma yeteneğiniz yok böyle bir durum istemeden yaşayıp daha sonra aklımıza geldiğinde karşılaşılabilecek sorunları düşündüğünüzde psikolojinizin nasıl olabileceğini bilmiyorsunuz haklısınız Çünkü yaşamadınız yokNe çekiyorsunuz mesela? Valla kırmak istemiyorum ama böyle bir toplumda yaşayıp 18 yaşına kadar kızlık zarını duymamış olmak da ayrı bir şuursuzluk. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?