Kızlık zarı yardım

Ne alakasi var hickimse aynu durruma dusmeden karşı tarafi anlamaz sizde anlamayanlardansinuz galiba empati kurun lütfen benim gibu durmu olup bana fikr verin diye derdimi paylastim ama anca rencide ediyorsunuz

Başkası yazsa bunu inanır mısınız? Bu devirde 18 yaşına bile gelmeden öğreniyor her şeyi çocuklar. Orada zar olduğunu bilmiyordum demeyin komik oluyorsunuz.
Bilincinde olmamak diye birsey var lutfen böyle yorum yapacaksanız yazmayin

Doktorların fotograf ve video ile kızlık zarı hızmetı verdıgıni de ilk kez duydum

Ne parmaklamasi ya sizin gibu halden anlamayan hemcinsim oldugu icin cok üzgünüm yazıklar olsun

Ne alakasi var hickimse aynu durruma dusmeden karşı tarafi anlamaz sizde anlamayanlardansinuz galiba empati kurun lütfen benim gibu durmu olup bana fikr verin diye derdimi paylastim ama anca rencide ediyorsunuz
Ben kimseyi rencide etmiyorum hanımefendi . Doktora dahi güvenceniz yok kaldıki burda soruyosunuz biz nasıl yardımcı olalım diye sordum sadece . Ayrıca nerde doktorlar fotografla yorum yapıyor etik bile değil .

Üzgünüm ama sizin gibi derdi olan kişiler binde bir çıkıyor burda, burdan yardım alacağınızı sanmıyorum, daha cok doktora video veya resım gonderın sız
Cok mu merakliydim sanki bu süreçte gidemedim yasaklar biter bitmez muayene oldum zaten bidahada asla yapmadim

Onlar bir hasta olrk bana yardımcı olmaya calistilar sonuçta Doktor di bunun yanlış olduğunu bende biliyorum ama baska carem yoktu kafam rahat olamıyordu bir türlü

Onlar bir hasta olrk bana yardımcı olmaya calistilar sonuçta Doktor di bunun yanlış olduğunu bende biliyorum ama baska carem yoktu kafam rahat olamıyordu bir türlü
Biraz uydurma geldi kusura bakma da.. Hıcbı doktor bunu yapmaz!!

Ne çekiyorsunuz mesela? Valla kırmak istemiyorum ama böyle bir toplumda yaşayıp 18 yaşına kadar kızlık zarını duymamış olmak da ayrı bir şuursuzluk. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…