Ölçtün mu canm hymeni çapı en çok ikininca ne kadar oluyo? 2cm üzeri ise esnekmisEvet var benimde kanama olmadı birdahaki denemede olurmu bilmiyorum esnek değilim anuler hymen 2cm sahibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçtün mu canm hymeni çapı en çok ikininca ne kadar oluyo? 2cm üzeri ise esnekmisEvet var benimde kanama olmadı birdahaki denemede olurmu bilmiyorum esnek değilim anuler hymen 2cm sahibim
Kimseye bisey anlatmak durumunda değilsiniz bence. Siz o hakkı vermeyin. Kendimi biliyorum ben dersiniz. Benim eşimde anlattığımda " Ben seni biliyorum anlatmana bile gerek yok" demisti de yine de bil ogren diye anlatiyorum ben zaten kendimden eminim ispatlamak için değil demiştim. Mesele bile olmadi.Evet canım öyle ama gelde anlat bu topluma
Çok üzücü. Bu yüzden kadınlarımız bu korkularla vajinusmus oluyorlar.Evet ya birde gelde erkeklere anlat çoğu erkek kanaması olmayan kadını bakire olduğunu düşünmüyor sorunda orda ya
Yok onceden doktora gitmiştim 2cm esnekmi oluyorÖlçtün mu canm hymeni çapı en çok ikininca ne kadar oluyo? 2cm üzeri ise esnekmis
Doğru canım tabi haklısın peki senden kan gelmemiş miydi?Kimseye bisey anlatmak durumunda değilsiniz bence. Siz o hakkı vermeyin. Kendimi biliyorum ben dersiniz. Benim eşimde anlattığımda " Ben seni biliyorum anlatmana bile gerek yok" demisti de yine de bil ogren diye anlatiyorum ben zaten kendimden eminim ispatlamak için değil demiştim. Mesele bile olmadi.
Belki sizinde eşiniz böyle düşünecek henüz bilmeden bu kadar yormayin zihninizi.
Ölcmeden kaç cm bilmezsin canım doktorda bilemezYok onceden doktora gitmiştim 2cm esnekmi oluyor
Hayır gelmedi. Üstelik doktorların "kalın kesin kanar normalden fazla kanar. Anormal kanayacagi icin korkma senin zar yapinda normal bir durum." dedikleri bi yapıya sahibim.Doğru canım tabi haklısın peki senden kan gelmemiş miydi?
Ben 3 ve 4 cm diye biliyorum esnek zarı hem esnek olsam söylerdi diye düşünüyorum normal zar 1.5 ve 2 cm olur zaten 1.5 cm aşağısı normal değil ameliyat ile alınması lazimÖlcmeden kaç cm bilmezsin canım doktorda bilemez
Bende aynısını düşünüyorum kanamaya inanmıyorum pek ancak 1.5 cm aşağı zarlarda kanama olur onlarda %5 %10 kadarHayır gelmedi. Üstelik doktorların "kalın kesin kanar normalden fazla kanar. Anormal kanayacagi icin korkma senin zar yapinda normal bir durum." dedikleri bi yapıya sahibim.
Doğru yöntemle kanamıyor artik inandım.
Ben cinsel terapistten seans almistim.
Bugün yine denedik yine gelmedi hatta 1 saate yakın sürdüHayır gelmedi. Üstelik doktorların "kalın kesin kanar normalden fazla kanar. Anormal kanayacagi icin korkma senin zar yapinda normal bir durum." dedikleri bi yapıya sahibim.
Benim teknik bilgim pek yok cm vs anlamam açıkçası ama iki doktorda vajinusmus terapisinde ünlü doktorlardı zarıma kalın ve kesin kanar diyenler.Bugün yine denedik yine gelmedi hatta 1 saate yakın sürdü
Bekarım ben sevgiliyizBenim teknik bilgim pek yok cm vs anlamam açıkçası ama iki doktorda vajinusmus terapisinde ünlü doktorlardı zarıma kalın ve kesin kanar diyenler.
Cinsel terapistim ise bu bilgi eskide kaldi doğru teknikle kanamaz dedi ve bende kanamadı. Hani esnek olsa kanamaz anlarim da öyle bir durumum da yok.
Kimse için kendinizi strese sokmayın. Bende belki eşimle tanışmasam endişe edebilirdim yanlış anlaşılır miyim diye ama doğru kişi zaten size güveniyor.
Anladım siz kendinizi biliyorsanız açıklama yapma zorunluluğunuz yok bence demek istemistim.Bekarım ben sevgiliyiz
Tabi mantıklı zaten ilişki olmadan belli olmaz bir şeyBen 3 ve 4 cm diye biliyorum esnek zarı hem esnek olsam söylerdi diye düşünüyorum normal zar 1.5 ve 2 cm olur zaten 1.5 cm aşağısı normal değil ameliyat ile alınması lazim
Doğru yöntem nedir?Hayır gelmedi. Üstelik doktorların "kalın kesin kanar normalden fazla kanar. Anormal kanayacagi icin korkma senin zar yapinda normal bir durum." dedikleri bi yapıya sahibim.