Kızlık zarı yardım

azu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
91
3
36
28
Hgcdbbxndndndndnnddnbdbdjdhxhchchhxhxh

Son düzenleme:
Normalde bile bekaret kontrolü yapmıyorlar doktorlar fotoğrafla nasıl yaptılar bunu anlamadım ?
Rica ettim iyi cekersen anlaşılabilir dedi ama mecburdum bu konuyu hic anlamiyordm korktum muayene oldum ama yinr korkuyorm ne yapcam bilmyorm

Sen kizlik zarini goremezsn ki doktor anlar onu bozulmamis demisse bozulmamistir
Hem korkma bnimde kucukken annem yanlislikla fitil sokmaya calismis hatta kanama bile olmus doktor zedelenmis bisey olmaz demia evlendm cok az da olsa kanamam oldu

o kadar kolay bozulacak bişy değil sandığın kadar basit bişey değil en azından

Insallah kardesim bir yıldır psikolojim bozuldu resmen sen bunu ogrenince korkmadin mi peki

Canım bişey olsa doktor söylerdu zaten. hem sen parmağını soktyğunda kanama filan oldu mu ? olmadıysa sorun da yoktur. rahat olsu için

Doktor sıkıntı yok dediyse yoktur da
Foto yollamasan iyiymiş neyse olmuş artık
Fazla kurcalama

Saat 24.00 da balkabağı var ona bincen sabah 9.00 yönünde prens gelip seni öpücek aman sakin sert öpmesin kızlıgın çentik vadi şeklinde vaardd diye yırtılır o çokomelli bi ayrıntı

18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum
Bir insan neden meraktan parmağını orasına burasına sokar ki? Meraktan demeyin bari şuna zevkten, şehvetten falan deyin. Kızlık zarının sağlık açısından bir önemi yok, o yüzden önemli değil zedelenmiş olup olmaması.

Asla onun için degil ki ben 22 yasindayim bunu kac yil onc3 yaptm bir defa nerden bileyim ben kizlik zari var orda bilincinde olsam asla yapmazdım amacim o olsaydı surekli bu yasa kadar yapardım lutfen on yargılı olmayin bir bayansinz sizde böyle yorum yaparak daha cok karsi tarafi kiriyorsunuz yapmayın lütfen ne çektiğimi bilseniz bu yorumunuza pişman olurdunuz

Merhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum
Başkası yazsa bunu inanır mısınız? Bu devirde 18 yaşına bile gelmeden öğreniyor her şeyi çocuklar. Orada zar olduğunu bilmiyordum demeyin komik oluyorsunuz.

18 yaşında birisinin kızlık zarından haberi yok öyle mi? Peki kızlık zarının olduğunu kaç yaşında öğrendiniz? Ayrıca öğrenene kadar kendinizi kaç kere meraktan parmakladınız? Bunları bilmemiz önemli şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…