Kızlık zarı yardım

Evet canım öyle ama gelde anlat bu topluma
Kimseye bisey anlatmak durumunda değilsiniz bence. Siz o hakkı vermeyin. Kendimi biliyorum ben dersiniz. Benim eşimde anlattığımda " Ben seni biliyorum anlatmana bile gerek yok" demisti de yine de bil ogren diye anlatiyorum ben zaten kendimden eminim ispatlamak için değil demiştim. Mesele bile olmadi.
Belki sizinde eşiniz böyle düşünecek henüz bilmeden bu kadar yormayin zihninizi.

Doğru canım tabi haklısın peki senden kan gelmemiş miydi?

Doğru canım tabi haklısın peki senden kan gelmemiş miydi?
Hayır gelmedi. Üstelik doktorların "kalın kesin kanar normalden fazla kanar. Anormal kanayacagi icin korkma senin zar yapinda normal bir durum." dedikleri bi yapıya sahibim.
Doğru yöntemle kanamıyor artik inandım.
Ben cinsel terapistten seans almistim.

Ölcmeden kaç cm bilmezsin canım doktorda bilemez
Ben 3 ve 4 cm diye biliyorum esnek zarı hem esnek olsam söylerdi diye düşünüyorum normal zar 1.5 ve 2 cm olur zaten 1.5 cm aşağısı normal değil ameliyat ile alınması lazim

Bende aynısını düşünüyorum kanamaya inanmıyorum pek ancak 1.5 cm aşağı zarlarda kanama olur onlarda %5 %10 kadar

Bugün yine denedik yine gelmedi hatta 1 saate yakın sürdü

Bugün yine denedik yine gelmedi hatta 1 saate yakın sürdü
Benim teknik bilgim pek yok cm vs anlamam açıkçası ama iki doktorda vajinusmus terapisinde ünlü doktorlardı zarıma kalın ve kesin kanar diyenler.
Cinsel terapistim ise bu bilgi eskide kaldi doğru teknikle kanamaz dedi ve bende kanamadı. Hani esnek olsa kanamaz anlarim da öyle bir durumum da yok.
Kimse için kendinizi strese sokmayın. Bende belki eşimle tanışmasam endişe edebilirdim yanlış anlaşılır miyim diye ama doğru kişi zaten size güveniyor.

Bekarım ben sevgiliyiz

Ben 3 ve 4 cm diye biliyorum esnek zarı hem esnek olsam söylerdi diye düşünüyorum normal zar 1.5 ve 2 cm olur zaten 1.5 cm aşağısı normal değil ameliyat ile alınması lazim
Tabi mantıklı zaten ilişki olmadan belli olmaz bir şey

Doğru yöntem nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…