ya cnm seni çok ii anlıorum bn kac doktordan randevu alıp gtmedim korkudan ama şimdi şöyle bişi var bu korkuyla her gün yaşıcana gerçek kötü bile olsa korkudan gerginlikten kurtulursun hem herşeyin bi çaresi var.
neden ölürsün hayatını anlamı kızlık zarı mı anlamıyorum bu kadar abartmanızı
Bozulma ve zedelenme aynı sey midir??!bilmiyorumkismile
turuncu arkadaşım girişte duvar gibi bişey var demişsin bu herkesde olan bir durummu?tam olarak nerde oluyor?
ya anatomik olarakbulunan bişi bu girişte bir vajina duvarı oldugunu söyledi doktorum tıp bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ancak ilişki sırasında o duvar aşınıyormuş sanırm. Yani şimdi diyebilriisniz ilişkiye girince duvara felan gerek yokki zar zaten yırtılır bunu bende sordum ama bazen tam birleşme olmuyormuş mesela kazara çok az oluyormuş giriş zara ulaşmıyor o şekilmiş yani.
arkadaşlar bende kafama çok takıyorum bu meseleyi.hiç bişey yaşamadım ama öyle şeyler duyuyoruzki bişey oldumu diye çok korkuyorum.nette bazı yabancı sitelerde kızlık zarı resimleri var öyle söylendiği gibi 1-2cm içerde değil hemen idrar deliğinin altında yspışık gibi duruyor.iç dudakları ayırınca hemen gözüken bir oluşum ama bizim doktorlar kendiniz göremezsiniz diyor.doktorlar idrar yaptığımız yerin altındaki açıklık kasılmalarla ıkınmalarla açılıp genişleyen yerin vajina girişi olduğunu onun 1-2cm içinde olduğunu söylüyorlar.ama resimlerde kızlık zarı vajina girişine bağlı gözüküyor.çok değişik bilgiler var.
değildir kızlık zarı bozulur ancak girişte duvar tarzı bişi varmış doktorumun söylediğine göre orda zedelenme olurmuş.
yani Bozulma olmus mu oluyor?!? Ben fleep kaldirma oldum bu yuzden...yaa Ben kendimi cok kotu hissediyorum bu konuda..Bu yasadiklarimdan sonra erkek arkadasima anlattim ama kabul etmedi beni..Dr yalan soyluyor olmadi dedi..kimse olamayacak mi artik hayatim da her gun kahroluyorum..
Nerede mutlu bir cift gorsem agliyorum...:gitme: mafoldumben
yani Bozulma olmus mu oluyor?!? Ben fleep kaldirma oldum bu yuzden...yaa Ben kendimi cok kotu hissediyorum bu konuda..Bu yasadiklarimdan sonra erkek arkadasima anlattim ama kabul etmedi beni..Dr yalan soyluyor olmadi dedi..kimse olamayacak mi artik hayatim da her gun kahroluyorum..
Nerede mutlu bir cift gorsem agliyorum...:gitme: mafoldumben
eğer tam birleşme olmadıysa yani kızlık zarına ulaşmayıp duvara değdise bozulma olmuyormuş. Bu arada cnm bak seni cok ii anlıorum bende benzer seyler yasadım ki benimki sadec eşüphe seviesindedi erkek arkdsmn agznı felan yokladm anltmdm tabi ama o kabul etmesdi eerki kızlk zarım saglm olmasa. Şimdi diorumki biz neyis? Malmıyız(kusura bkamyın) satıcı vitrinindeki? yok o şöle istemem yok bbu böle istemem ne bu kendimizimi begendirmeye calısıors. Bak ameliyat olmssun kendini topla bi yerde hayatın aktıgını bil. Bugün zaten snei kabul etse evlnsen emin ol her ufak tartısmada bunu yüzüne vururdu. Erkekler böle arkadaşım. Sen kimseye mecbur deilsin. gerekiyosa psikolojik destek al. Ama böle hayatı zindan etme kendine.
ya zara gelirken cok kısa bir mesafe 1 cm kadar sanırm orda kaldı ve ileriye gitmedise kızlık zarı zarar görmüoms.
ewet cnm ama bak gercektne kendini yıpratma
nasıl cnm ya ciddimisin içeride idrar deliğinin altı diil içte yani ölemi eminmisin cnm ya öleyse bn abartıyorum cnm nolur biliyosan söle (sorularım bitmiyo biliyorum ya sende yasadıgın için bu takıntıyı beni anlıyon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?