Kizlik zari ve Hymenoplasti

kadr56,

Ben bu yontemi gecen sene oldum..yani bir yili gecti olali...sonrasi da hicbir sekilde bir cinsel birlikteligim olmadi..zaten bana zedelenme olmus tam birlesme olmamis demisti Dr..Ben bu yontemi izmirde oldum 2 milyar kadar da para verdim..ama Dr un Bana dedigi fleep yontemini mi uyguladi yani kalici olani mi oldum bilmiyorum..Fleeple ilgili yapilan teknik daha baska anlatiliyor internette...yani koterle filan bir doku alınıp yama yapılıyor..kolay kolayda herkese yapılmayan bir yontem..Ben bozuldugunu -icimde suphe oldugu icin Dr a gittim-ve Dr muayenesinde ogrendim.zaten ayrilmistim erkek arkadasimdan da..Dr um bana evlenmeden once yine garanti olsun Dr a git kontrole dedi..Oyle demesi soru isareti uyandirdi bende..Bence yapman gereken hayatına kaldıgı yerden devam et..evlenmeden once gidersin..cok onem veren biri olursa..onem vermeyen birisi ise gitmene bile gerek yok...anlatmak zorunda degilsin o senin ozelin...lmaz:

ben anlamıyorum ya evlenmeden önce erkekler bi sürü ilişki yaşıyor ama onlarda zar olmadığı için hiç bi sorun olmuyor sonra kalkıp tertemiz hiç ilişki yaşamamış kız istiyorlar hata yada isteyerek bunu evlenmeden önce yaşayan kişilerede namussuz gözüyle bakıyorlar .
kanlı çarşaf olayıda bambaşka bir durum bu zihniyet iki insanın özeline müdehale etmek çok ayıp kimsenin haddi değil bence
böyle bişey başına gelen kişi sadece Allahtan af dilemeli çünkü bu olay kişiyi ilgilendiriir günahıda onun boynunadır
o iki damlayı namus göstergesi olarak anlayan zihniyet utanç kaynağıdır

canım çok sağol cevabına çok ihtiyacım vardı gerçekten..ama bende yaptırmak zorundayım ve bu hafta olacam büyük ihtimalle kalıcı olanmış kalıcıda fleep işte başka bilmiyom.ben şunu merak ediyom gerçekten amaliyat olup hiç bişey olmamış gibi ağrısız çıkıyomusun yürüyosun normal işine devam ediyosun bu benim için önemli annemler anlamamalı ha bide hiç vajinanda dikiş izi kaldımı dikişler kayboldumu yani ben iz kalmasından korkuyom ve gerçekten ne kadar sürdü süre olarak hastanede toplam ne kadar kaldın bunlar önemli neye dikkat etmem lazım bu hafta yapcam kimse anlamadan ve ben sürekli ayktayım dinlenmem lazımmı CANIM BUNLARA ÇOK NET CEVAPLAR VER SÖZ DAHA BAŞKA SORUM YOK.ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

Kadr56,

Ben bu yontemi hastane ortaminda olmadim..yani hastanede kalmadim...islem sonrasi gayet rahat yuruyebiliyorsun agrim filanda olmadi ama 2 ay boyunca dikkat etmen gerekiyor oturup kalkmalarina..Spor filan yapmaman gerekiyor..Dr soyler zaten..ama sunu unutma Bu konuda gercekten guvendigin bir Dr a git..Bu konuda malesef olaya sirf maddi yonden bakan kadin dogumcular varmis..Bir de nasil bir islem yapacagini mutlaka ayrintili ogren..Ben bunu yapmadim ki bu yuzden suphelerim var..2 ay sonrasi kontrole gittim..ve Bana herseyin yolunda oldugunu ama evlenmeden once yine kontrole gitmemi soyledi.yani ona anlam veremedim...suphelerim oldu..islemide lokal uyguladi uzun surmedi...Birde fleep yontemi olacaksan Bu yontemi zarin tamamen olmadigi durumlarda vajenin girisindeki damarli doku alinip ekleniyormus...yani Bunu mu olacaksin buna karari en iyi kararı Dr verir..Benimki sanırım zedelenme oldugu icin baska bir yontem oldu..ama Bana fleep denildi..Birde soyleyecegim su..Bir estetik plastik cerrahin bu islemi yapması en iyi guvenilir olanıymıs..Kadın dogumcular uzun sureli olana garanti veremeyebiliyorlarmis..Bilemiyorum tabi..Birde evlenmeden 2 ay once diyorlar kalıcı olanı yaptırmayı..yani Bunları yazarken hep kendimle ilgili celisiyorum..Ben gunumu gun edip yasamadım bunu birileriyle..ilk erkek arkadasımdı kandırıldım...Dr muayenesinde ogrendim herseyi..sonrası evlenelim dedim..olmadı oyle bir sey ne evlenmesi dedi..klava:

umarım iyi gecer...Bana yaz olur mu mutlaka?!? Buarada evlilik oncesi mi yaptirmis oalcaksın bunu?! Herseyin cozumu var..umarım namusu iki damla kanda aramayan birisine denk gelirim....Beni gercekten seven birine rastlarim..:gitme:

İLGİN-82
CANIM inşallah dediğn biriyle karşılaşırsın eğer bukadarını yaptırmışsan korkma derim..ben bi hastane ortamında olacam başka çarem yok yapan bir doç.kadın doğumcu ama bunu herkese yapmadığını söyledi.ve 1.5 saat sürecek 2 saat kontrol altında tutacak 1 ay sonra kontrole çağıracak.oldukça rahat ve ilgili bir drdu.doç olması benim için artıdı ama yine bilemem.tek allahıma dua ediyom umarım herşey rastgelir ben bu hafta olacam düğünüm şubat tatilinde umarım ilk gece ve hiç bir gece sorun yaşamam ve buradan sizlere bilgi veririm inşallah herşey yolunda gider tüm bunlara bir çizgi çizebilirim tüm cevapların için sağol şimdi yaşayıp görme sırası herşey gönlünce olsun

bence iyi bir jinekoloğa görünmelisin canım. burdan ne desek boş çünkü. konu hakkında uzmanlara danışılması gerekir.

Kadr56,

umarım her sey yolunda gider...Bana islem sonrasi Dr un adını nerde oldugunu adını,ne kadara oldugunu, ozel mesaj atarsan cok sevinirim...:gitme:

Haberlerini bekliyor olacagım...Bu konuda gercekten icim rahat degil...ve uzulmek istemiyorum ileride..klava:

dışarıdan bakmayla görüelcek bişey değil boşuna uğraşma..en mantıklısı dr kontrolü,ne kadar zorda olsa..ama bence yırtılma varsa bile çok azdır çünkü tam anlamıyla hymen yırıtlmış olsa mutlaka acı çekerdin ve kanama daha fazla olurdu gibi geliyor bana..

ilgin 82
canım bende bu amaliyatı oldum 3gündür bilmiyorum aynı şeyleri yaşadıkmı ama bende 2 gün kanama oldu bisüredir üstüne oturamıyom korkuyom bişey olacak diye bir çorap giyerken bile kırk şekle giriyom sende öylemisin nelere dikkat ediyon

Kadr56,

cok gecmis olsun...umarım her sey diledigin gibi olur...Bende oyle bir sey olmadı..Gayet rahat hareket ettim islem sonrasi ama Bilemeyiz belki bana farkli bir uygulama yapılmıstır..Benim 10 dk filan surdu surmedi yani..Ben bir daha kontrole evlilik oncesi gidecegim..Kanama olayına gelince islem sonrası bir kac gun Dr kanama olabilir demisti ama olmadı bende..2 ay sonra kontrole gittigimde de her sey yolunda ama evlenmeden once yine kontrole git garanti olsun demisti..o zaman kimse yoktu hayatımda oyle soylemesi suphe yarattı bende biraz..yani dedigim gibi onceden de Dr muayenede sadece zedelenme olmus demisti..tam birlesme olmamis demisti..ona gore belki bana bilmiyorum farklı bir islem yapıldıgını dusunuyorum...offf...Bazen o kadar sıkılıyor ve utanıyorum ki umarım ileride o kotu gunlerimi hatırlamak zorunda kalmam...:gitme: Bana yapılan islem lokal olrak yapıldı..senin ne kadar surdu?! Genel anestezi ile mi yapıldı?! Birde Dr ismi yazarsan cok sevinirim...Yani her sey yolundamıydı...Dr un sana karsı tepkisi filan...yazarsan cok sevinecegim...

o zarı diktirince ne olacak namuslumu olacaksınız. ne kadar geride kalmışsınız. o zar olsa ne olacak olmasa ne oalcak allah aşkına. hem o zae için sizinle evlenen birisine ne kadar güvenebileceksiniz.
bir tanıdığım bayan öyle bir yaşam sürdürüyorduki her beraber olduğu erkeği diktirerek kandırıyormuş ama evlenme meselesine gelince erkekler araştırınca öğreniyorlardı. şimdi saf birisini buldu ve evlendi. hatta etrafta onu tanıyan ve bu durumunu bilen kişilerede iftira atıyorlar diyede çattı.
eğer bir ilişki yaşamışsanız bitmiştir evet yaşadım diyebilmelisiniz. yalanla kurulan bir yuva yuva olmaz kanaatindeyim.

İLGİN 82
canım benim yarımsaat sürdü ama 4 saat ayaklarımın uyuşukluğunun açılmasını bekledim kanamam oldu ama şimdi yok ama benim dr şöyle dedi.amaliyattan sonra ogün hiçbişey yemedim.ondan sonra 3 kez katı tuvaletini yaptıktan sonra katı yiyecek yiyeceksin dedi ve çok önemli dedi....dr dünya tatlısı ya okadar insancılki inan daha çok psikolojimle ilgilendi mesala amaliyattan sonra kırkkez aradım her korktuğumda ama hep destek oldu çok iyi ama hemşireleri çok gıcık aşağılayarak bakıyodu ....ama kendisi çok ilgili....ismi doç dr özkan leylek.........ha şunu sorcam şimdi serbestçe hareket ediyonmu nebileyim bisiklete binecek kadar normalmi yoksa bazı hatreketlerden uzakmı durmamız gerek...mesela bana ilkgecede yapmamam gerekenleride söyledi...daha ayrıntılı 1 ay sonra kontrole gittiğimde söyliyuecek

Kader56

Canım Ben iki ay sonra kontrole gittigimde artik pilates bile yapabilirsin dedi..ama iste ne bileyim icimde suphe var yine de..evlenmeden once yine gidecegim...yani Benim olayım farklı birazda..ayrıldıktan sonra Dr a gittim o soyledi zedennme oldugunu..2 cm kadar olmus dedi..ama ille de kanamam olsun diyorsan yapalım bu islemi dedi..kalıcımıdır nedir bilmiyorum yani evlenmeden once garanti olsun yine git Dra dedi..Bana oyle yeme icme konusunda onemli seyler soylemedi sadece ikinma,kabız olma fian dedi..15.gun de dikisin kendiliginden duser korkma dedi..senin peki dikislerin eriyen mi yoksa kendiiginden atacak mı bir kac gun sonra?!? Bazen diyorum ki acaba bu olayı gercekten cok mu abartıyorum diye..ama korkuyorum iste..ohaoldumsmile o zaman ilk erkek arkadasımdı evlilik oncesi tam birlesme omaz asla diyordu..ilk erkek arkadaşımdı..resmen saflıktı yaptıkarımklava:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kadr56.
Baya uzun zamandır seni takip ediyordum.

Yaşadığın sıkıntı senin namusunla ilgili değil.
Diktirme ameliyatını çok şükür yaptırabilmişsin;
sen bu işlemi yaptırmakla kendini namuslu gösterme çabasına girmedin,
hayatını kurtardın, kendini kurşuna dizilmekten kurtardın.
Sen sadece namussuz birinin namussuzluğuna uğradın,
ve birçoğumuzun alışkın olmadığı töre, aşiret içinde yaşıyorsun.
Suçun olsa da olmasa da;
kız olduğun için mağduriyetini dile getirsen bile ölüme gidecektin.
Diziler olmasa töreyi hiç bildiğim yoktu benim,
töreleri ancak içinde bulunanlar anlayabilir.

Rabbim birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah,
uzun zamandan beri uğraştığını, sıkıntı çektiğini çok iyi biliyorum.

papatya-2004
canım anlayışın için sağol inşalah herşey yolunda gider şimdilik elimden gelen bu bakalım ne olacak lütfen dualarınızı ihmal etmeyin

ilgin-82
canım muhtemelen aynı işlem başkada yok ya lkalıcı ya geçeici....benimde kendiliğinden eriyecek....ne bileyim ben çok sakınıyom sende ilk zamanlar böylemiydin çok koruyom ağr dahi kaldırmıyom eğilmiyorum nebileyim hapşururken bile korkuyom yani dikişler atarsa diye canım ya bu süreçte dikkat etmem gereken ne var ben otobüse binereken bile o kavisli yollarda hoplamamak için yan oturuyomm....canım ya abartıyommu sence sen neler yaptın ve yapmadınnn....ha buarda dr bişey olmaz dedi ama işte ben

kadr46,

Ben sadece bagdac kurup oturmamaya dikkat ettim...sonra spor yapmadım 2 ay boyunca..Yerden bir sey almak icin egilirken ayakkabi filan giyerken dizlerimi bukup oturup kalkiyordum...Bacaklarimi acmamaya gayret ettim..2 ay sonra kontrole gittigimde super dedi Dr hatta...Her sey yolunda ata bile binebilirsin artik demisti..ama o tur seyleri yapmamaya ozen gosteriyorum hala...Hayatima kaldıgım yerden devam ediyorum.Beni anlayacak birisine rastlamayi isterdim bu konuda mesela..ileride ne olursa olsun sevdigim insanın aklında bu konuda bir suphe olmasını istemedigim icin yaptırdım bu operasyonu.

Bence yeterince dikkatli davranıyorsun anlattıgına gore bu konuda...umarım her sey yolunda gider..ama o ilk gece beni resmen korkutuyor..vajinismus filan olmam umarım :gitme: sen ozel bir sey yapmayı dusunuyormusun bu konuda?! ozel bir soru oldu ama yani kendi iyi hissetme anlamında...bilmiyorumkismile

ilgin-82
canım ya bende onlara çok dikkat ediyom merdiven çıkarken bile korkuyom..........evet aynen bende vajinusmus olmaktan korkuyom valla ozaman yandık ama bunla ilgili nayapailirimde bilmiyom zaten korkularım var ah şu dert biir bitse bikaç ay sonra evlenecem bakalım sonuç ne olacak lütfen dua et ALLAH SENİNDE HEPİMİZİNDE YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Kadr56,

canım umarım her sey iyi olur...seni cok iyi anlayabiliyorum bu konuda..az kalmıs zaten dusunmemeye calıs artık...sonucu da umarım diledigin gibi olur...malesef hala namusu iki damla kanda degerlendiren bir toplumuz...onlar yaptıkları namussuzluklarla baska kimlerin canını yakıp gunlerini gun ediyorlardır kimbilir..ama inanıyorum ki bunun hesabını bu dunyada vermese bile obur dunyada kesinlikle verecekler...lmaz:

Bana yaz olur mu merak ediyorum...bilmiyorumkismile

şuan için bir sorun yok yani görünürde 20 gün sonra dr gitcem bakalım ne oldu merekla bekliyom inşallah yanlış bişey yapmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…