kadr56,
Ben bu yontemi gecen sene oldum..yani bir yili gecti olali...sonrasi da hicbir sekilde bir cinsel birlikteligim olmadi..zaten bana zedelenme olmus tam birlesme olmamis demisti Dr..Ben bu yontemi izmirde oldum 2 milyar kadar da para verdim..ama Dr un Bana dedigi fleep yontemini mi uyguladi yani kalici olani mi oldum bilmiyorum..Fleeple ilgili yapilan teknik daha baska anlatiliyor internette...yani koterle filan bir doku alınıp yama yapılıyor..kolay kolayda herkese yapılmayan bir yontem..Ben bozuldugunu -icimde suphe oldugu icin Dr a gittim-ve Dr muayenesinde ogrendim.zaten ayrilmistim erkek arkadasimdan da..Dr um bana evlenmeden once yine garanti olsun Dr a git kontrole dedi..Oyle demesi soru isareti uyandirdi bende..Bence yapman gereken hayatına kaldıgı yerden devam et..evlenmeden once gidersin..cok onem veren biri olursa..onem vermeyen birisi ise gitmene bile gerek yok...anlatmak zorunda degilsin o senin ozelin...lmaz:
ilgin 82
canım bende bu amaliyatı oldum 3gündür bilmiyorum aynı şeyleri yaşadıkmı ama bende 2 gün kanama oldu bisüredir üstüne oturamıyom korkuyom bişey olacak diye bir çorap giyerken bile kırk şekle giriyom sende öylemisin nelere dikkat ediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?