Kizlik zari tamirim tuttu

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
33
Bir buçuk ay önce kızlık zari tamirim oldu bu sürede kabız oldum kanamam oldu bi dikisim diri bir şekilde 13. Günde geldi fakat oraya birsuru dikiş atıldığı için iç dikişlerim korunmuş ve bugün kontrole gittim tutmuş olduğunu söyledi co k şükür ama ben ne olur ne olmaz diye başka doktorada göstereceğim allah herkesin yardımcısı olsun

Amin cnm sevindim adına inşallah işine yarar bu dikim ☺🥳🥳

Ben bi kere basur oldum ameliyat oldum resmen kabus gibiydi o ilk tuvalet.. bu sendeki galiba daha da felakettir offf

Ben bi kere basur oldum ameliyat oldum resmen kabus gibiydi o ilk tuvalet.. bu sendeki galiba daha da felakettir offf
Yani kabızlık bi yana dikisin biri atınca kan geldi felaket yıkıldım deli gibi ishal ilacı içtim tam bir buçuk ay başına gelmeyen anlamaz herkesin yardımcısı olsun allah

Bir buçuk ay önce kızlık zari tamirim oldu bu sürede kabız oldum kanamam oldu bi dikisim diri bir şekilde 13. Günde geldi fakat oraya birsuru dikiş atıldığı için iç dikişlerim korunmuş ve bugün kontrole gittim tutmuş olduğunu söyledi co k şükür ama ben ne olur ne olmaz diye başka doktorada göstereceğim allah herkesin yardımcısı olsun
Fiyatı ne kadardı? Hiçbir yerde bir şey yazmıyor, öğrenciyim ona göre para biriktireceğim 😔

[/QUOTE
İstanbulda mi yaptırdiniz, kime yaptırdınız bende düşünüyorum yardimcinolur misunuz

X