- 15 Mayıs 2022
- 32
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi Aleyna 2116
Kızlık zarı deliğin hemen girişinde endişe ettiğiniz durum nedir ?İşte bende içeride sanıyordum ama o deliğin etrafı zarmış
Vajinanın içinde. Başka soru?Ablalarım ya da benden daha tecrübeli kardeşlerim 2 ay sonra düğünüm var şimdi benim aklıma takılan bir şey var ve gerçekten bilgi sahibi olmak istiyorum kızlık zarı denen şeyin soğan gibi ince bir zar olmadığını duvar gibi vajina girişini kapatmdığını biliyorum ama bu zar adet kanının aktığı deliğin çevresi mi oluyor içeride bir başka zar mı var bu kafamı çok karıştırıyor bana yardımcı olabilecek bilgi verebilecek biri olur mu acaba ?
Vajinanın içinde. Başka
yani vajinanın içinde bir zar mı var yoksa deliğin etrafında olan mı zarVajinanın içinde. Başka soru?
Ya ona baktım da adet kanı akan deliğin etrafına zar diyo işte kafam karıştıBence bir google ye bak resimli şemalı var orada
Yani deliğin etrafı zar diye gösteriyor internetKızlık zarı deliğin hemen girişinde endişe ettiğiniz durum nedir ?
Sen bence onu bunu boşver neden sorduğunu söyle sadede gelYa ona baktım da adet kanı akan deliğin etrafına zar diyo işte kafam karıştı
Merak işteSen bence onu bunu boşver neden sorduğunu söyle sadede gel
Allah razı olsunKızlık zarı vajinanın içinde değildir.. Vajina girişini çevreleyen ince bir et biçiminde..
Eki Görüntüle 3071286