- 28 Şubat 2011
- 13.692
- 14.553
- Konu Sahibi Aleyna 2116
Cümlemizden BacımAllah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden BacımAllah razı olsun
Merakını giderdim ben. Teşekkür etmeyecek misin ?Sizde mi merak ediyodunuz
Yok ben sizin adınıza dedim çünkü Google da cevap veriyor bunu yazıncaSizde mi merak ediyodunuz
Yazmıştım size yukarıda görmediniz galibaMerakını giderdim ben. Teşekkür etmeyecek misin ?
Evet öyle bunu biliyorum ama her yerde değişik şeyler yazıyor kafam ondan karıştıYok ben sizin adınıza dedim çünkü Google da cevap veriyor bunu yazınca
Evet. İçeride zar yok.. Ben de öyle sanırdım bir zamanlarAy Allah razı olsun senden sormak istediğim şey tam olarak bu işte yani içeride bir zar yok çevresini saran bir şey değil mi
Evliliğe hazır değilsiniz biraz daha mı bekleseniz böyle bi konuyu bile anlamakta zorlanıyorsunuz evlilik çok daha çetrefilliEvet öyle bunu biliyorum ama her yerde değişik şeyler yazıyor kafam ondan karıştı
Size özelden bir şey yazabilirmiyim acabaEvet. İçeride zar yok.. Ben de öyle sanırdım bir zamanlar
Bilmemek ayıp değil ya da sorup öğrenmekEvliliğe hazır değilsiniz biraz daha mı bekleseniz böyle bi konuyu bile anlamakta zorlanıyorsunuz evlilik çok daha çetrefilli
Elbette..Size özelden bir şey yazabilirmiyim acaba
Ok.Bilmemek ayıp değil ya da sorup öğrenmek
Haykirdim lennSiz endiselenmeyin fazla. Kücük eniste onu koklaya koklaya bulacaktır.
Bak bildin Eee öğrendin ne olucak yaniİşte bende içeride sanıyordum ama o deliğin etrafı zarmış
Eee tamam ne oldu sen sadede gelYani deliğin etrafı zar diye gösteriyor internet
Gözümden yaş geldiÜçüncü günün şafağında Mordor Dağı eteklerine bakarsan bulacaksın.