Kızlık zarı ne işe yarar ?

esnek olmasa da kan gelmeyebilir kafaya çok takmayın .....ben evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım.....evlendiğimde kan gelmedi.....şimdi herkese açık bir forumda bunları konuşmak istemezdim ama halim çok komikti ben yatakta karanlıkta el yordamıyla kan arıyordum hayır dayanamadım ışığı açtım hala kan yok beynimize öyle kazınmış ki kan gelecek diye......ertesi gün baktım doktor olduğum için biliyorum parça pinçik olmuş ...e kan yok
benim bakire olmam evliliğimizi kurtarmadı.....aklı başında bir adam bunu takmaz zaten çünkü bilirki evlenmeden önce kızlar başka yollardan ilişkiye girme ihtimali var....bence bu konuyu kafaya takmayın

Hahaha kizlar yapmayin konu amacindan cikip benim sesin ne olduguna dondu

Bundan sonra regl olunca dikkat etcem ben :)
Bir ara ben de şey düşünüyordum, regl iken kocaman pıhtılar atıyorum ben. Allah allah demek benimki esnek, yoksa nasıl bu kadar büyük pıhtılar çıkıyor ki? hahahaha

Son düzenleme:

bak kendın gorebılıyormussun ısteeee

Ben de bazen kanın o anda akmadığını, atıyorum ilişkiden sonra tuvalete girildiğinde ve ya ertesi gün girildiğinde, idrarımızı yaparken, idrarla atıldığını duymuştum. Doğru olabilir mi ? Ya da kan gelmeyebilir derken siz neyi kastettiniz merak ettim ? :)
Birde kan gelmedi diye mi ayrıldı eşiniz anlamadım

tüm yorumları okuyamadım buna benzer bir açıklaması var... daha çok bebeklik döneminde (yani altımız bağlanırken :)) oluşabilecek enfeksiyonlardan korumak için oluşmuş bir yapı olduğunu öğrenmiştim...sonrada kendiliğinden yok olup gitmiyor tabi...ve zar yırtılmadan önce bir çok enfeksiyona karşı daha korunaklı olunur ki öyledir ülkemizde birçok kadın, kadın hastalılarıyla (enfeksiyon vsvs) ve jinekologla evlendikten sonra tanışır...

ya oyle cokta merak etmıyorum ama ınsan suphede kalıyor dogal olarak. bakayım desem anlalmam heralde doktorlar sız anlamazsınız dıyorlar ya

Dusunun ki Allah kizlik zarini filan yaratmadi bence kadinlar yine ayni seyleri, sorunlari yasayacakti. Sorun kizlik zarinda degil, insanlarin davranislarinda. Akilli bir erkek bir kadinin bakire olup olmadigini diktirdigi halde anlayabilir.

tam vajen girişinde çoğunlukla yarımay şeklinde bir bağ dokusu esnek olmasa da kanamayabiliyor

ya acık konusacagım ama uretranın altındakı delık kızlık zarı mı yani? ben sadece orayı goruyorum

kızlar doktoru bulmusken sorun sızde merak ettıklerınızı nacızanee

Dusunun ki Allah kizlik zarini filan yaratmadi bence kadinlar yine ayni seyleri, sorunlari yasayacakti. Sorun kizlik zarinda degil, insanlarin davranislarinda. Akilli bir erkek bir kadinin bakire olup olmadigini diktirdigi halde anlayabilir.

Erkek bayağı tecrübeli ise anlar hele bi hata var ki yapılan erkek direk anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…