Kızlık zarı ne işe yarar ?

Ben üzülmüyorum çok komikler herşeyi yaşıyayım ama kızlık kalsın ee ruhun ne alemde ? Yeni nesil fena lisedeyken hesaplıyorlar ünv.bitsin iş girince diktiririm. Mal gibi görürsen kendini ağzını açma kadın eziliyor diye sen kendini küçük düşürüyorsun.

anaaaaaammmm bu zarın bir işlevi vardıysa ve bozuyosak bunu, napıcaaazzz sonra.???.. en iisi hep saklamak ... bilim hangi işe yaradığını ortaya koyuncada kullanırız bareeee :))))

cinsel performans boyla posla olculmuyorda yinede soyle bi bakinca goz var nizam var yani.disi kuslar bile erkegi secerken erkek kusun kur gosterisine bakip karar veriyor.bizde zaten laf olsun diye soyledik canim.bilimsel olarak kanitlanmis bi sey demiyoruz.belkide topistir :) ama topis mopiste olsa oooo herkesi mutlu eder :)

Aferin bravo konuyu geyiğe çevirmişsiniz yine ne güzel.

Konuda geyik yapan herkes uyarı alacak biraz sabırlı olmanız yeterli.

Lütfen yorum yapmak isteyenler konu içeriğine uygun yorumlar yapsın...

kadın ne yapacak biliyor musun

evlenmeden önce ilişki yaşamayacak

haa yaşıyorsa da g.tü tutuşmuş gibi diktirmek için dr armayacak

yaptığının arkasında duracak

ben anatomımı bılmıyor degılm elbette bılıyorum. tabı kı de arastırdım dogal olarak. ama her yer farklı soyluyor . sadece sordum ama sen hemen bana vajınusmus teshısı koydun. sagol valla

yazıyı okuyunca aklıma geldi

benim (20 yıl önce)halam evlendiği ilk gece işte eşiyle girmişler odaya

tabii kaynanatör de kapıda çarşaf bekliyo:120::120:

iş olmuş vermişler çarşafı kadın ne dese beğenirsin

BU KAN AZ!!!

tabi o zmn halam hıçkırıklara boğulmuş(ne kadar aşağılayıcı bi durum)

eee o zmn kız evine de haber salınırmış (kızın sağlam artık bizim namusumuzdur) der misali

bu haber de kız evinden yenge yada artık önde gelen kimse

o orda durup bekleyip sonucu öğrenerek(sanki tahlil sonucu öğreniyo)

eve geri gelip sonucu kızın annesine bildirmesiyle sağlanıyomuş

bu kutsal iş için sevgili annem görevlendirilmiş

çarşafı alan kaynanatör elinde çarşafla dikilmiş annemin karşısına(o meşhur lafıyla)

BU KAN AZ!!!

annem de

TEYZE NESİ AZ HAYVAN KESİLMEDİ HERALDE ORDA demiş

:111::111:

Son düzenleme:
Düşünüyorum , büyük ihtimal geri çekilip hayır hayır diyordur, korkuyor gibi :)
hayır hayır mı

"evlenmeden önce ilişki yaşanmamalıdır yaşayan da arkasında durmalıdır" lafına da ayrı bi tavım haabu düşünce de bir çeşit namus bekçiliği bence.yani amaç nedir ki "ben yaşayamadım/yaşayamıyorum onun için kimse yaşamasın" mı??bırakın kim neresini diktiriyorsa diktirsin herkes kendi karmasını yaşar bu hayatta

Kizlik zari diktirmek bana gore cok kolay bir eylem degil. Ben bir suru sey yaptim ama ustunu kapatin doktor bey demek gibi birsey. Birseyler hali altina atildigi surece bu durum temizlenmez. Kadin asik olmus evlenecegi erkegi kandirmaya calisiyor, o zaman gercekten asik degil cunku iki yuzlu davraniyor. O erkekte bekarete onem veriyor madem, bu kadin neden boyle birine asik oluyor. Ayrica erkekler herseyin cok guzel farkinda merak etmeyin. Onlar da biliyor bakire kizin tek tuk kaldiginin. En guzeli durust olmak. Durust kadin IN, iki yuzlu kadin OUT.

NOT: Tecavuz ve olagan disi durum geciren bayanlari katmadim. Erkeklerde sutten cikmis ak kasik degil ama en azindan yasadiklarinin arkasinda duruyorlar.

11. sayfaya kadar okuyabildim ancak ama yorum yapmadan geçemicem.
öncelikle kesinlikle boş yere yaratıldığını düşünmüyorum küçük çocukların bedenini koruduğu kesin. yok gereksiz fln diyipte alaya alanlar namus göstergesi olduğunu mu düşünüyor yoksa Allaha mı karşı geliyor anlayamadım doğrusu. namus göstergesi olmadığı hiçbir işe yaramadığı anlamına gelmez.
namus konusuna gelince ben kendi görüşümü belirtiyim yuvayı anne yapar o yüzden annenin daha namuslu olması gerekiyor. baba namussuz olabilir demiyorum. namus kadının cinselliği değildir. buna rağmen cinselliği yıkılması gereken bir tabu olarak görenlere sesleniyorum istediğinizi yapabilirsiniz ama başkalarının değerlerini alaya alamazsınız cinsellik bizim için sosyal tabu olmamakla zina yapmamak dini bir emirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…