Kızlık zarı ne işe yarar ?

Yavvv bir sahuru yiyemedim gitti...bir telefona bakiyorum bir kahvaltiya..konuyu gene geyik sohpetine cevirmissiniz...hay siz cok yasayin emiii kk uyeleri

ateistler burayı bassa yeridir..ne ağır ithamlar bunlar.. bu allah korkusu zannettiğin sey süperegon kardeş.. freud bu işi bilio:)

cnm benimde demek istedigim ayni sey iste.gecenin bi yarisi oldugu icin belki duzgun cumleler kuramamais olabilirim.zaten aldatmak ahlak ve vicdan isidir,birazda allah korkusudur dedim.hepsinin belli oranlarda etkisi vardir.ama konu sapti.

Yavvv bir sahuru yiyemedim gitti...bir telefona bakiyorum bir kahvaltiya..konuyu gene geyik sohpetine cevirmissiniz...hay siz cok yasayin emiii kk uyeleri

sen ne diyorsun
burada ezan yarım saat önce okundu
ben de bunlarla uğraşmaktan yiyemedim pek

cnm benimde demek istedigim ayni sey iste.gecenin bi yarisi oldugu icin belki duzgun cumleler kuramamais olabilirim.zaten aldatmak ahlak ve vicdan isidir,birazda allah korkusudur dedim.hepsinin belli oranlarda etkisi vardir.ama konu sapti.

Sen kenan imirzalıoğlunu neden karıştırdın ben hala ordayım, bir yerde bekaretle ilgili röportaj mı vermiş, eğer öyleyse zaten kılım hepten kıl olurum kendisine.

Son düzenleme:
Ömrümü yidin gece gece Ayşem ben ateist değilim

he gece gece omrunu yedim.bastan soylesene o zaman :) sabahtan beri ateistleri savunuyorsun.ateist degilsen o zaman evrim teorisine neden inaniyorsun askim ya.madem bi inancin var o zaman seni doga nasil var edecek? ateistler inaniyorya evrime.belkide o yuzden ateistim dedin zannettim.

seni seviyorum

sen ne diyorsun
burada ezan yarım saat önce okundu
ben de bunlarla uğraşmaktan yiyemedim pek
Bizim daha 1,5 saat var okummasina yurt disinda oldugum icin....eeee bizim iftarda size gore gec okuyor..birturlu yiyemedim yedigimdende anlamadim gozum bir bursa bir sofrada allahtan yanlizim....neyse bu konu uzerine sigaranin tadi iyi cikar....

Sen kenan imirzalıoğlunu neden karıştırdın ben hala ordayım, bir yerde bekaretle ilgili röportaj mı vermiş, eğer öyleyse zaten kılım hepten kıl olurum kendisine.

ya hani biri dediya erkekler kadina ilk kendileri dokunmak ister,cunku bu ego meselesidir diye.acaba zari bozan benden daha mi iyi sex yapiyordu,daha mi basariliydi diye dusunmelerinden dolayi ilk erkek olmalarini isterlermis.bende kenan imirzaliogluda mi oyle dusunecek dedim :) yani bu ego degil namus meselesidir demek istedim.

Hımm anladım şimdi...

kız sen herseyi birbirine karıstrmıssın ya.. tevrat'ıda yordun yıprandı kadın

o erkeklere lazim :) ayy ok kotu bi sey soyledim.terbiyesizim ben

Vayy dinsiz ateist ne dedi kafasını kuma kadar gömelim sonra taşlayalım. Kesin selülitlerinde vardır senin ayrıca Kenan ile irtibatın oldumu hiç ?

Bana aydınlanma geldi resmen saçmalıyorum Allah'tan iş yok yarın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…