Kızlık zarı ne işe yarar ?

tbiki bzm gbi düşünmediğin için cahil olmadın bende evrime inanıorm demedm zaten ama su maymun muhabbetini evrm teorisi zannetmen cok gülünç.. acınası üzülesi..

Zannetmen ne demek y'a cocuk yok karsinizda...

Banada uzulmeyin acimayin halimden memnunum ben,cokta bi kaybim yok Bence ...vardir sizinde baskalarinin uzulecegi seyler...
size gore bilmiosam bilmeyim daha iyi...

.................................

Son düzenleme:

Estağfirullah ne hattime kızmak. Boş verin ya minareyi çalan kılıfını hazırlıyor ama erkekte o kadar saf salak değil biliyor bişeyler yine bir erkekten duymuştum bunu.

hahhh aramızda rumuzu tevrat olan biri var hem de evrimi savunuyor saldıralım!yapmayın allah aşkına. murat bozdan illuminati üyesi mi olur hatta olsa ne olur?

sen daha iyi sertleşesin diye mi? erkek değilsen ben de neyim!

vallah bu durumda erkek olmadigim icin artik bilemeyecegim neysin:)
zadece yakinda evlenecegim ve o bugun an olacak ve ben nasil anlayacagimi bilmiyorum zari olmadigi icin..

Ne yapmaya calisiyosunuz anlamadim...
Gece gece istahiniz yerinde

taşlarlar seni
not: nihali yazarsa sen de bana :))
not2: hitler ölmedi, kalbimizde yaşıyor

bilemiyorum.. ben kendim gibi tecrubesiz birini isterim. Tecrubeli kizi ilk gecede bosamayi biliyorlar, bu durumda ozaman bizimde en dogal hakimiz! bu yuzden madem bazi kizlar onlara itici geliyor, benim icinde tecrubeli biri itici....

Abi kızlık zarının ne işe yaradığı geçmiş sayfalarda gayet açık yer yer tıp terminolojisi de kullanılarak açıklanmış. Hatta koltuk altı kılları zatüreye karşı koruyormuş. (sevmedim bu koruma yöntemini) Konu darwin e nereden geldi.:44: Kadın milletinin ağzına da zar lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…