- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Evet suçluluk psikolojisi gibi oluyordu dimiOluyordu bu evet. Kasiliyodum sivi geliodu. Sonrada yapmak istemiyordum hemen bidaha istegim bitiyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet suçluluk psikolojisi gibi oluyordu dimiOluyordu bu evet. Kasiliyodum sivi geliodu. Sonrada yapmak istemiyordum hemen bidaha istegim bitiyodu
esas yapman gereken zamanda niye bıraktın jenjf Yahu ne zarmış arkadaş, zar beyinlinin tekini hayatına alma zaten. konuya inanmadım ama , 21 yaşındasın sorduklarını aç internetten oku esnek miymiş geride miymiş burdan nasıl görücez , senin kızlık zarını biz nerden bilicez.Bıraktım zaten.21 yasindayim 12 yasindan 16ya kadar yaptim. 5 yldir hic yapmiyorum
İnternetten okudum ama orda koltuga oturdum diyemiyosun ki genelgecer seyler yaziyor. Burda tecrube sahibi insanlar var diye yazdim. Begenmiyosan inanmiyosan cikabilirsin konudan. Inandirmak zorunda degilim. Zar beyinli birini almak degil mesele. Ben hicbisey yasamadan neden bakireligimi kaybettigime uzulurum normal. ayrıca bakir bi erkek çıkacak belki karsima onun bakire istemeye hakki var diye dusunuyorum.esas yapman gereken zamanda niye bıraktın jenjf Yahu ne zarmış arkadaş, zar beyinlinin tekini hayatına alma zaten. konuya inanmadım ama , 21 yaşındasın sorduklarını aç internetten oku esnek miymiş geride miymiş burdan nasıl görücez , senin kızlık zarını biz nerden bilicez.
AynenEvet suçluluk psikolojisi gibi oluyordu dimi
Üzülürüm. Evlilik oncesi iliskiye karsi oldugum icin cahilikle yaptigim biseyle bozmak uzer.Eee bozulsa ne olur??
Karşı olman saçma birlikte olmak ayıp değil bu arada bende bakireydim hiç kanamam olmadı o bir et parçası çokta önemli değilÜzülürüm. Evlilik oncesi iliskiye karsi oldugum icin cahilikle yaptigim biseyle bozmak uzer.
Evlilik öncesi ilişki yaşamış olmuyorsunuz ki?Üzülürüm. Evlilik oncesi iliskiye karsi oldugum icin cahilikle yaptigim biseyle bozmak uzer.
O sizin fikriniz bu benim fikrim. Sacma demeyin. Herkesin degerleri farkli olabilir. Tabi kanama olmayabilir haklisiniz o onuda onemsedigim et parcasi degil aslinda harama dusmemis olmak.Karşı olman saçma birlikte olmak ayıp değil bu arada bende bakireydim hiç kanamam olmadı o bir et parçası çokta önemli değil
Haaaa o farklı ama benim için değerli değil hayat güzel yaşamaya değer :)O sizin fikriniz bu benim fikrim. Sacma demeyin. Herkesin degerleri farkli olabilir. Tabi kanama olmayabilir haklisiniz o onuda onemsedigim et parcasi degil aslinda harama dusmemis olmak.
Tamam ışte yasamamis olmama ragmen kucuklukteki cahillikle bozulmus olmasi uzer. Kendi istegimle iliskiye girerek bozsam uzulmem sonuclarina katlan derim kendime bisey yaptiysan.Evlilik öncesi ilişki yaşamış olmuyorsunuz ki?
Cok tesekkur ederim ya... Icimi rahatlattiniz.Icine bisey sokmadan asla asla bozulmaz. Icine girince bile baya derine sokman lazim bunu da anlattiklarnla alakasi yok. Hic merak etme bozulmamistir asla.
Ben bunu kucukken bilmiyordum zaten bildikten sonra yapmayi biraktim. Tovbemi de ettim. Konuyu dikkatli okumadan o emojiyi kullanmayin bence.Bu arada zevk için mastürbasyonda haram bilin istedim
Siz bilirsiniz.sizin fikrinizdir saygi duyarimHaaaa o farklı ama benim için değerli değil hayat güzel yaşamaya değer :)
Aynen oyle agzinizi opeyim. Dunyaninnen hakli yorumu falan olabilir. Normal sekilde sordum yargi dagittikca dagitiyorlar. Herkes cok modern sorunlu benmisim vallaAy ne masturbasyon dusmani ve bekareti onemsemeyen modern arkadaşlar dolusmus.
Arkadaslar herkes bu bilinc düzeyinde degil maalesef erkekler baskasiyla birlikte olan bir kiza bakis acisi hala cok kotu... keske onemsenmese ama dusunce yapisi bu sekilde. Kiz da gayet normal sekilde sormus ne yargi dagitmissiniz.
Evlilik öncesi ilişkiden ziyade kızlık zarının bozulmasına karşısınız öyleyse. Önemli olan sizin kendi vicdanınız. Allah biliyor ne yaşayıp yaşamadığınızı. Adamın biri ilişki yaşamadığınıza inanmayacak korkusuyla kalkıp konu açmak da ne bileyim...Tamam ışte yasamamis olmama ragmen kucuklukteki cahillikle bozulmus olmasi uzer. Kendi istegimle iliskiye girerek bozsam uzulmem sonuclarina katlan derim kendime bisey yaptiysan.
Bıraktım zaten.21 yasindayim 12 yasindan 16ya kadar yaptim. 5 yldir hic yapmiyorum