• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı korkum...

Bıraktım zaten.21 yasindayim 12 yasindan 16ya kadar yaptim. 5 yldir hic yapmiyorum
esas yapman gereken zamanda niye bıraktın jenjf Yahu ne zarmış arkadaş, zar beyinlinin tekini hayatına alma zaten. konuya inanmadım ama , 21 yaşındasın sorduklarını aç internetten oku esnek miymiş geride miymiş burdan nasıl görücez , senin kızlık zarını biz nerden bilicez.

esas yapman gereken zamanda niye bıraktın jenjf Yahu ne zarmış arkadaş, zar beyinlinin tekini hayatına alma zaten. konuya inanmadım ama , 21 yaşındasın sorduklarını aç internetten oku esnek miymiş geride miymiş burdan nasıl görücez , senin kızlık zarını biz nerden bilicez.
İnternetten okudum ama orda koltuga oturdum diyemiyosun ki genelgecer seyler yaziyor. Burda tecrube sahibi insanlar var diye yazdim. Begenmiyosan inanmiyosan cikabilirsin konudan. Inandirmak zorunda degilim. Zar beyinli birini almak degil mesele. Ben hicbisey yasamadan neden bakireligimi kaybettigime uzulurum normal. ayrıca bakir bi erkek çıkacak belki karsima onun bakire istemeye hakki var diye dusunuyorum.

Üzülürüm. Evlilik oncesi iliskiye karsi oldugum icin cahilikle yaptigim biseyle bozmak uzer.
Karşı olman saçma birlikte olmak ayıp değil bu arada bende bakireydim hiç kanamam olmadı o bir et parçası çokta önemli değil

Karşı olman saçma birlikte olmak ayıp değil bu arada bende bakireydim hiç kanamam olmadı o bir et parçası çokta önemli değil
O sizin fikriniz bu benim fikrim. Sacma demeyin. Herkesin degerleri farkli olabilir. Tabi kanama olmayabilir haklisiniz o onuda onemsedigim et parcasi degil aslinda harama dusmemis olmak.

O sizin fikriniz bu benim fikrim. Sacma demeyin. Herkesin degerleri farkli olabilir. Tabi kanama olmayabilir haklisiniz o onuda onemsedigim et parcasi degil aslinda harama dusmemis olmak.
Haaaa o farklı ama benim için değerli değil hayat güzel yaşamaya değer :)

Bu arada zevk için mastürbasyonda haram bilin istedim ;)

Ay ne masturbasyon dusmani ve bekareti onemsemeyen modern arkadaşlar dolusmus.

Arkadaslar herkes bu bilinc düzeyinde degil maalesef erkekler baskasiyla birlikte olan bir kiza bakis acisi hala cok kotu... keske onemsenmese ama dusunce yapisi bu sekilde. Kiz da gayet normal sekilde sormus ne yargi dagitmissiniz.

Ay ne masturbasyon dusmani ve bekareti onemsemeyen modern arkadaşlar dolusmus.

Arkadaslar herkes bu bilinc düzeyinde degil maalesef erkekler baskasiyla birlikte olan bir kiza bakis acisi hala cok kotu... keske onemsenmese ama dusunce yapisi bu sekilde. Kiz da gayet normal sekilde sormus ne yargi dagitmissiniz.
Aynen oyle agzinizi opeyim. Dunyaninnen hakli yorumu falan olabilir. Normal sekilde sordum yargi dagittikca dagitiyorlar. Herkes cok modern sorunlu benmisim valla

Tamam ışte yasamamis olmama ragmen kucuklukteki cahillikle bozulmus olmasi uzer. Kendi istegimle iliskiye girerek bozsam uzulmem sonuclarina katlan derim kendime bisey yaptiysan.
Evlilik öncesi ilişkiden ziyade kızlık zarının bozulmasına karşısınız öyleyse. Önemli olan sizin kendi vicdanınız. Allah biliyor ne yaşayıp yaşamadığınızı. Adamın biri ilişki yaşamadığınıza inanmayacak korkusuyla kalkıp konu açmak da ne bileyim...

Bıraktım zaten.21 yasindayim 12 yasindan 16ya kadar yaptim. 5 yldir hic yapmiyorum

yav kızım sen bırak kızlar geyik yapıyorlar :))
Gayet normal, 9 yaşında regl olan arkadaşım var hormonlarda aynı oranda yükselitor tabi.
Neden bırakıyorsun bırakma, bunlar insan doğasının normal tepkileri, doğal.
Ayıp değil-günah değil.
bunyanlıştı ayıptı bıraktım utanıyorum falan dersenevlenince bile kendini orgazmdan falan mahrum bırakırsın.
Kendi odanda kendi başına kendi bedeninle ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez. Sana hiç bir kimse bu ayıp-yasak- yanlış diyemez hepimiz hayvanlar dahil bu dürtüyle,keyifle yaratıldık. Keyif veriyo diye tatlıda yemeyelim o zaman. Allah yarattığı kulunu bilmiyor mu? Kimsenin hakkına girmiyorsun, zina etmiyorsun. Amma öcü yaptığınız bitanecik Allah’ımızı. Onlar öyle öcü bi Allah’a inanmak istiyorlarsa bırak öyle inansınlar kimsenin inancıyla kendininkini aynı kefeye koyma. Keyfine bak.tadını çıkar.
Zara gelince bozulmamıştır hiiiç merak etme.
Takıntı yapılacak konu değil yani. Ama içine sinmiyorsa bi kadındoğumcuya gider muayene olursun olur biter.
Acı yok raki, acı yok :21:

Back