- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.485
- 548
- 33
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Olabilirdi dedim zaten.Hiçbirşey değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilirdi dedim zaten.Hiçbirşey değilim.
Bende de Aşırı bi potansiyel finfonluk var ama benimde çok küçük yaşda başlamadı demekki istisnalarda varBenim de bu denli değildi ama zevklerim oluşmaya baslamıştı.
Fanfinfon kırmızı çizgim.Bende de Aşırı bi potansiyel finfonluk var ama benimde çok küçük yaşda başlamadı demekki istisnalarda var
Ama canım mast yazmışsın orgazm oluyormuydunPsikolojim de bozuktu söyledim zaten. Yalniz bunu bebekler bile yapabiliyor. Sik rastlanan durumlar. Arastirin derim
Yok odamda kendi koltugm. 3 gune 1 gundelikci gelirdi evimize . merak etmeyinÇamaşırsız halde koltuğa oturmak mı normal misafirlerin gelip oturduğu koltuk mu.
Aynen canımDoğru. Insallah dediginiz gibidir. Zaten iliskide bile tam girmeden hafif girmeyle bozulmayacagini duymustum
Reis erkencisin bu ne haz12 yasimdan beri mast yapıyorum. Ama bunun bilincinde degildim utanarak soyluyorum koltugun uc kismina falan oturuyodum camasirsiz. Ama kan falan geldigini hic hatirlamiyorum gelse eminim hatirlardim. Ve zaten cok durmazdim aciycak gibi gelirdi icgudusel. Onun disinda ya yastiga surtunurdum ya da masaj yoluyla hafif bastirarak. Hic kan geldigini hatirlamiyorum bilinc oturunca yapmayi biraktim zaten. Bazen adetken de yapmistm o zaman olduysa bilemiyorum sizce bozulmuş mudur zar ? Biliyorum bu sorulardan biktiniz ama kafama cok takılıyor. Cunku kimseyle hicbisey yasamadim bilgisizlikten cahillikten yaptigim bisey icin bozulduysa cok üzülürüm. Korkuyorum. Bu aralar surekli dusunuyorum. Nolur yardım edin
Zevk alıyordum ama orgazm oluyor muydum emin degilim. Buyuk ihtimal oluyordumAma canım mast yazmışsın orgazm oluyormuydun
Haydar dümen gibi oldum ama
Sdadafsda merak etme gundelikci gelirdi eve hep. Yillar önce oldu zaten 1 defa. Umarim bozulmamistir..Reis erkencisin bu ne haz
Sanmıyorum bozulduğunu ama benden sana tek tavsiye o koltuğu güzelce kırkla :))))
Bebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedimZevk alıyordum ama orgazm oluyor muydum emin degilim. Buyuk ihtimal oluyordum
Arastir yapiyorlar. Internetten bile bakabilirsin. Olucam firsat olursa umarım bozmamisimdirBebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedim
Sen buna kafanı yorma olan olmuş seninde erken yaşda başlamış ama dediğim gibi fırsatın ve durumun olursa mutlaka muayene ol
Canım bebeklerin mast değildir Başka reflex birşeydir bebek ler nasıl tövbe tövbeArastir yapiyorlar. Internetten bile bakabilirsin. Olucam firsat olursa umarım bozmamisimdir
bu icgudusel birsey. Her insanin doğasında var erken ortaya cikmasi garipsenecek bir durum degil. Sonuçları kötü olabiliyor ama sıklıkla rastlanıyor neyse konumuz bu degil yorumunuz icin teşekkürlerCanım bebeklerin mast değildir Başka reflex birşeydir bebek ler nasıl tövbe tövbe
Evet maalesef.12 yaş mı
Çok çok çok erken fark edip başlamışsınEvet maalesef.
Bıraktım zaten.21 yasindayim 12 yasindan 16ya kadar yaptim. 5 yldir hic yapmiyorumÇok çok çok erken fark edip başlamışsın
Bence evlenene kadar yapmayı bırak yoksa vijşnal boşalman zor olur mast alıştığın için
Cnm hayırlısı olsun dogumuna az kalmış saglıkla al kucağına inş12 yaş mı
Köşesine oturduğun yeri bilmediğim için kesin konuşmuyorum ama diğerleri kesinlikle bozulması için bir sebep değil korkmana gerek yokTabi esnek veya olmamasi ihtimali var. Ama sizce yaptiklarim bozacak eylemler mi ?
Ya ahsapti ama sivri degildi. Kol kismiydi. Kan gelmediginden eminim bi deKöşesine oturduğun yeri bilmediğim için kesin konuşmuyorum ama diğerleri kesinlikle bozulması için bir sebep değil korkmana gerek yok