• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı korkum...

12 yasimdan beri mast yapıyorum. Ama bunun bilincinde degildim utanarak soyluyorum koltugun uc kismina falan oturuyodum camasirsiz. Ama kan falan geldigini hic hatirlamiyorum gelse eminim hatirlardim. Ve zaten cok durmazdim aciycak gibi gelirdi icgudusel. Onun disinda ya yastiga surtunurdum ya da masaj yoluyla hafif bastirarak. Hic kan geldigini hatirlamiyorum bilinc oturunca yapmayi biraktim zaten. Bazen adetken de yapmistm o zaman olduysa bilemiyorum sizce bozulmuş mudur zar ? Biliyorum bu sorulardan biktiniz ama kafama cok takılıyor. Cunku kimseyle hicbisey yasamadim bilgisizlikten cahillikten yaptigim bisey icin bozulduysa cok üzülürüm. Korkuyorum. Bu aralar surekli dusunuyorum. Nolur yardım edin
Reis erkencisin bu ne haz :D
Sanmıyorum bozulduğunu ama benden sana tek tavsiye o koltuğu güzelce kırkla :))))

Zevk alıyordum ama orgazm oluyor muydum emin degilim. Buyuk ihtimal oluyordum
Bebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedim
Sen buna kafanı yorma olan olmuş seninde erken yaşda başlamış ama dediğim gibi fırsatın ve durumun olursa mutlaka muayene ol

Bebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedim
Sen buna kafanı yorma olan olmuş seninde erken yaşda başlamış ama dediğim gibi fırsatın ve durumun olursa mutlaka muayene ol
Arastir yapiyorlar. Internetten bile bakabilirsin. Olucam firsat olursa umarım bozmamisimdir

Canım bebeklerin mast değildir Başka reflex birşeydir bebek ler nasıl tövbe tövbe
bu icgudusel birsey. Her insanin doğasında var erken ortaya cikmasi garipsenecek bir durum degil. Sonuçları kötü olabiliyor ama sıklıkla rastlanıyor neyse konumuz bu degil yorumunuz icin teşekkürler

Back