- 4 Eylül 2018
- 18.764
- 72.134
- 598
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Canım acımadı mi neyse korkma yoktur bir şeyYa ahsapti ama sivri degildi. Kol kismiydi. Kan gelmediginden eminim bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım acımadı mi neyse korkma yoktur bir şeyYa ahsapti ama sivri degildi. Kol kismiydi. Kan gelmediginden eminim bi de
İnşaAllah canm sağolCnm hayırlısı olsun dogumuna az kalmış saglıkla al kucağına inş ☺❤
Yoo erkek bebeklerde bilinen birşey buBebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedim
Sen buna kafanı yorma olan olmuş seninde erken yaşda başlamış ama dediğim gibi fırsatın ve durumun olursa mutlaka muayene ol
Ama ben kız bebeklerini düşünmüştüm hiç aklıma erkek bebişler gelmedi bilmiyordum bunu gerçektenYoo erkek bebeklerde bilinen birşey bu
12 yaşmı
12 yaş ciddimisin
Tövbe estagfirullah
Sen Annenin karnındamı başladın banamı tuhaf geldi
O yaptıklarınla birşey olucagını zannetmem ama yinede içindeki kuruntu için muayene ol bence
Bilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldi
12 yaşında benim hiç birşeyden haberim yoktu bilgisizlik cahillik diyor bence bu başka birşey psikolojik birşeydir
Çocuklar anaokulunda bile mastürbasyon yapmaya başlar.Bebekler de yapıyor dedin ya bebekler öyle birşey yapmaz bence ben hiç görmedim
Sen buna kafanı yorma olan olmuş seninde erken yaşda başlamış ama dediğim gibi fırsatın ve durumun olursa mutlaka muayene ol
Ne var bunda korkacak? Biz kadınlar şunu bir aşamadık ki erkeklerden olgunluk bekleyelim...Korkuyorum. Bu aralar surekli dusunuyorum. Nolur yardım edin
Teşekkür ederim gerçekten bilmiyordumÇocuklar anaokulunda bile mastürbasyon yapmaya başlar.
Çocuklarda cinsel gelişim, çocukta cinselliğin keşfi gibi aramalarla bir sürü kaynaktan detaylı bilgi bulabiirsiniz.
Acidi zaten aciyacak gibi oldu afedersiniz organima girmedi kalktim hemen. Icgudusel olarak aciyacagini hissettim ve yapmadimCanım acımadı mi neyse korkma yoktur bir şey
Almadim zaten.sagolasinKoltuğun uç kısmını alabildiğini düsünmüyorum o yüzden birşey olmamıstır
Doğrudur ya bilgisizim biraz.birkac defa forumlarda evlilik yapan bayanlarin ilk gecede tam birlesme yapamadiklarini bakire kaldiklarini okumustum ondan. Ama nolursa olsun evlilik oncesine karsiyim zatenKorkma kuzu,mastürbasyonla bozulmaz. Ama hani azcık girse bile bir şey olmuyormuş demişsin ya. Aman ha,o tehlikeli!
Neden ? Regl libidonun tavan oldugu donem. Yanma oldu mu bilmiyorum aslinda. Ama kan gelmedi. Reglken olduysa bilmiyorum. Of aglayacagim..Bana regl döneminde yapmış olman garip geldi. Sanırım o an olsaydı bi yanma hissederdin diye düşünüyorum. Bende bozulduğunu sanmam ama yine de doktor a gitmek en iyisi.
Hayır koltuk kenarından bahsettim ben.Mevzu dönemin verdiği ateş değil yani.Neden ? Regl libidonun tavan oldugu donem. Yanma oldu mu bilmiyorum aslinda. Ama kan gelmedi. Reglken olduysa bilmiyorum. Of aglayacagim..
Koltuk mevzusu reglken degildi. Regl olmamistim daha 12 yasindaydim.Hayır koltuk kenarından bahsettim ben.Mevzu dönemin verdiği ateş değil yani.
Insallah oyledir. Klitorisi uyardigimi nasil anlayabilirim ? Bidaha soru sordum kusura bakmayin..Muhtemelen klitirosi uyararak mastrbasyon yaptın yani kızlık zarı öyle koltuk kenarıyla falan bozulacak bi şey değil korkmana gerek yok
Klitorisi uyarırsan zevk alır boşalırsınInsallah oyledir. Klitorisi uyardigimi nasil anlayabilirim ? Bidaha soru sordum kusura bakmayin..
Oluyordu bu evet. Kasiliyodum sivi geliodu. Sonrada yapmak istemiyordum hemen bidaha istegim bitiyoduKlitorisi uyarırsan zevk alır boşalırsın