Verdk zaten benm kanamam 3 gün sürdü ama öyme dolu dolu değil leke şeklnde bildiğin kandı ve 3. Gün tam anlamyla ilşki olduBende çok araştırdım kanamanın olduğunu biliyorum ama bu kanamanın miktarını merak ediyorum..araştırdığımda bir kaç damdan kasıt ne bunu öğrenmek istiyorum açıkçası birde kahverengi sarımtırak olması kızlık zarının yirtildigi anlamına gelir mi diye sormuştumbunların cevabını da heralde sadeve evli olanlar verebilir ☘
İlk ilişkide nasıl zevk alınır ki acı ben de duymadım ama zevk almadım
Bende çok araştırdım kanamanın olduğunu biliyorum ama bu kanamanın miktarını merak ediyorum..araştırdığımda bir kaç damdan kasıt ne bunu öğrenmek istiyorum açıkçası birde kahverengi sarımtırak olması kızlık zarının yirtildigi anlamına gelir mi diye sormuştumbunların cevabını da heralde sadeve evli olanlar verebilir ☘
Niye kontrol ettiriyorsun ki simdi durduk yere dert çıkardın başınaMerhaba. Kızlık zarı kontrolu yaptırdım doktorda. Orada canım acıdı biraz. Regl donemim bir gün önce bitmişti. Doktor bekaretinde hiç birnsorun yok dedi ama eve geldiğimde kahverengi akıntım vardi. Kızlık zarım mı bozuldu diye yiyorum kendimi. Normalde hangi renk olması gerekiyor? Doktor bakarken zedeledi mi acaba ? Ne kadar kanın akması gerekiyor ? Birde tam kahverengi bile değil sarıyla kahverengi arası birşey. Nolur bilen biri yazsın..
Siz doktorlara bile inanmiyorsunuz ki bize inanasiniz degildir diyoruz cogumuz 40 defa sorup supheye dusuyorsunuz
Ay çok teşekkür ederim ya sabahtan beri duymak istediğim buydu aslındaVerdk zaten benm kanamam 3 gün sürdü ama öyme dolu dolu değil leke şeklnde bildiğin kandı ve 3. Gün tam anlamyla ilşki oldu
Kan sarya dönmez adetn yeni btmş ama hala yokuşa sürüyorsun.
Takıntılı olmak çok zor birşeyNiye kontrol ettiriyorsun ki simdi durduk yere dert çıkardın başınaayrıca onun rengi kahverengi değil
Hahahaahaha basbaya püf noktayı açıkladınÇoğuna cevap verildi. Kanaması olan kişiler se evet olmuş yanlış yapılmış ama dayanilmis olmus ve sonraki süreçler de istekli olunca giriş de kolay olmuş. Ama sağlıklı doğru ilişki de kanama olmamalı. Anlatmak istediğim bu. Ha illa olsun kanama ben o kanı göreceğim diyorsan ilişki sırasında kızlığın olmasa bile kendini kasmam yeterli. Hemen kenarda ki tırtıklar orada bulunan kılcal damarlar çatlayacak ve kanama hafif de olsa başlayacak.kızlığı olmayan biri bile illa ki kandırmak istiyorsa ki çok kötü bir şey bu. Kendini kasmasi penise izin vermemesi yeterli. Sonra bir peçete veya gerdek öncesi hazırlanan gerdek bezlerine silinince o kanı görecektir.
Teşekkür ederimOda kendimizi tanımamizla ilgili. Ben Müjdegül Karaca hocaya muayeneye gitmiştim. Herşeyi ama herşeyi öğretti. Aslında zevk nasıl alınır biz nelerden hoşlanırız. Klitoris nedir yapısı nasıldır. Ben bunları öğrendikten sonra deneyimleyince çok zevk aldım. Ve zevk de beyinde başlıyor. O da tamamen isteğe bağlı.
Ve hocanın tüm videolarını izleyin. G noktası cinsel haz ilk ilişki vajinusmus vs her şeyin bilgisini de youtube da paylaşmış. Gidemeyenler için mükemmel yeri Ankara da çünkü. Çok batıl düşünce ve cinsellikle ilgili batıl bilgiler var. Mesela son zamanlarda gündem kadının 2 G noktası olmasıyok biri içerde biri dışarıdaymış. Böyle bir şey de yok. Ben meğer var sanıyordum. Zevk için illa içime girmesi gerekiyor sanıyordum. Haa evet dokunsal sözsel hareketlerle hormon tavan yapabiliyor ama bu illa g noktası ile alakalı değil.
Hayır cidden o kadar vahim miben hâlâ o kahverengi akıntının kızlık zarınin bozulması olarak görüyorum
Yaaa inşallah ben öyle düşünmüşümdür. Heralde kontrol ederken küçük dudakları çok açtı. O anda acıdı sonra bende takıntı edindim bu kadar.bozuldugu anı gormedigimiz için ben dahil benim gibi düşünen arkadaşlar en ufak bir lekeyi bile bozuldu falan diye düşünüyoruz.Ah canım keşke kızlık zarı bu kadar kolay bozulsa sadece bakarakyakın dönemde evlendim ve merak etme öyle kolay bozulmuyor adet sonrası akıntıdır o
bence sen işsiz güçsüz takılıp burda insanların vaktini çalan troll hesabın tekisin hic bir kadın en bilgisizi en cahili bile senin söylediklerini senin yaptıklarını yapmaz asla ama asla bu söylediklerinin dogruluk payı oldugunu düşünmüyorum kıyamam bazısı da baya cddiye almış durumu yorum yapmş videolar falan atmş yazık yardımcı olsun diye el vicdan ya ayıptır yazık gunah gunah valla bakYaaa inşallah ben öyle düşünmüşümdür. Heralde kontrol ederken küçük dudakları çok açtı. O anda acıdı sonra bende takıntı edindim bu kadar.bozuldugu anı gormedigimiz için ben dahil benim gibi düşünen arkadaşlar en ufak bir lekeyi bile bozuldu falan diye düşünüyoruz.
Ne yaptı da canınız acıdı? Kızlık zarından gelen kan açık kırmızı olur. Adetiniz yeni bittiyse o zaman kahverengi olan adet kanıdır.Ya ama canım çok acıdı bakarkenbirde çıkarken yüzde yüz eminim boşu boşuna verdin paranı bana dedi kahkaha attı
Yaşadinz mi? Nerden biliyorsunuzÇoğuna cevap verildi. Kanaması olan kişiler se evet olmuş yanlış yapılmış ama dayanilmis olmus ve sonraki süreçler de istekli olunca giriş de kolay olmuş. Ama sağlıklı doğru ilişki de kanama olmamalı. Anlatmak istediğim bu. Ha illa olsun kanama ben o kanı göreceğim diyorsan ilişki sırasında kızlığın olmasa bile kendini kasmam yeterli. Hemen kenarda ki tırtıklar orada bulunan kılcal damarlar çatlayacak ve kanama hafif de olsa başlayacak.kızlığı olmayan biri bile illa ki kandırmak istiyorsa ki çok kötü bir şey bu. Kendini kasmasi penise izin vermemesi yeterli. Sonra bir peçete veya gerdek öncesi hazırlanan gerdek bezlerine silinince o kanı görecektir.