- 15 Ocak 2022
- 41
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi birihtimaldahavar1
-
Ve siz yine de gidip diktirdiniz öyle mi?Sevgilim var çok şükür mutluyuz evlenmeyi de düşünüyoruz ilerleyen yıllarda. Başıma gelen bu talihsiz olayı o da biliyor. Kendisi çok anlayışlı bu dikim muhabbetini kesinlikle bana bıraktı. Her daim destekçim kısacası.
Adet yerini bulsun diye asla değil. Sadece maalesef küçük yaştan itibaren bu tabularla büyüdüğümüz için şu an yaşadığım bu durum psikolojimi aşırı derecede olumsuz etkiliyor. İnanın neden bu kadar kötü olduğumu ben bile tam açıklayamıyorum kendime. Kimse için değil kendim için yaptıracağım bu psikolojiden kurtulup normal yaşantıma geri dönebilmek içinErkek arkadaşın biliyor ve sorun etmiyorsa ve evlenmeyide düşünüyosanız,ileride tekrar yırtılacak şeyi diktirmenin amacı ne?
Adet yerini bulsun diye mi?
Daha operasyonu olmadımVe siz yine de gidip diktirdiniz öyle mi?
E erkek arkadaşın kabul ediyormuş zaten neden kendini böyle bir işin içine sokup hem maddi hemde manevi olarak yıpratıyosun ki?Adet yerini bulsun diye asla değil. Sadece maalesef küçük yaştan itibaren bu tabularla büyüdüğümüz için şu an yaşadığım bu durum psikolojimi aşırı derecede olumsuz etkiliyor. İnanın neden bu kadar kötü olduğumu ben bile tam açıklayamıyorum kendime. Kimse için değil kendim için yaptıracağım bu psikolojiden kurtulup normal yaşantıma geri dönebilmek için
Niye erkek arkadaşınızın bildiği yırtık zarı diktirince psikolojiniz düzelecek öyle mi?Adet yerini bulsun diye asla değil. Sadece maalesef küçük yaştan itibaren bu tabularla büyüdüğümüz için şu an yaşadığım bu durum psikolojimi aşırı derecede olumsuz etkiliyor. İnanın neden bu kadar kötü olduğumu ben bile tam açıklayamıyorum kendime. Kimse için değil kendim için yaptıracağım bu psikolojiden kurtulup normal yaşantıma geri dönebilmek için
O kadar haklısınız ki ne diyebileceğimi bilmiyorum. Ben normal hayatımda bile hep pinpirikli bir insan oldum. Başıma bir şey geldiğinde hep en kötü senaryoyu düşünürüm. Kendi kendime diyorum ki evet bu olay benim için şu an bir problem teşkil etmiyor ama hayat bu ya şartlar değişirse. Bu düşüncelerden kurtulmak İçin istiyorum başka hiçbir derdim yok inanın.E erkek arkadaşın kabul ediyormuş zaten neden kendini böyle bir işin içine sokup hem maddi hemde manevi olarak yıpratıyosun ki?
ona vereceğiniz paraya psikologa gidin, kendinize daha çok iyilik etmiş olursunuz
belki başınıza kaza gelmese de kanamayacakti, o zaman ne yapacaktıniz?
Vallahi hikayenizde hiçbir mantık belirtisi göremedim.Alınmayın lütfen.O kadar haklısınız ki ne diyebileceğimi bilmiyorum. Ben normal hayatımda bile hep pinpirikli bir insan oldum. Başıma bir şey geldiğinde hep en kötü senaryoyu düşünürüm. Kendi kendime diyorum ki evet bu olay benim için şu an bir problem teşkil etmiyor ama hayat bu ya şartlar değişirse. Bu düşüncelerden kurtulmak İçin istiyorum başka hiçbir derdim yok inanın.
Olmayın da zaten.Daha operasyonu olmadım
Onuda şartlar değiştiğinde düşünürsün.Muhtemelen şartlardan kastın erkek arkadaşınla bir ayrılık yaşanma ihtimali.Ben zar diktiren insanları yargılamıyorum.Ama şu anki durumda senin diktirmen cidden çok saçma.O kadar haklısınız ki ne diyebileceğimi bilmiyorum. Ben normal hayatımda bile hep pinpirikli bir insan oldum. Başıma bir şey geldiğinde hep en kötü senaryoyu düşünürüm. Kendi kendime diyorum ki evet bu olay benim için şu an bir problem teşkil etmiyor ama hayat bu ya şartlar değişirse. Bu düşüncelerden kurtulmak İçin istiyorum başka hiçbir derdim yok inanın.
Yargılanmak İçin açmadım bu konuyu inanın destek görmek veya destek vermek için açtım. Size göre anlamsız ama içinde olduğum psikolojiyi açıklayamıyorum ki ben size. Ayrıca saat yönüyle ifade edilirmiş bende doktorumdan öğrendim doktorum söylediNe kadar anlamsız düşünceleriniz var erkek arkadaşınızla
2 yönde yırtık ne demek
Bilmiyorum belki evet belki hayır benim zaten genel her konuda takıntılıklarım çok fazla bu konuda destek de alıyorum ama şu an bunu yaptırmak bana iyi gelecek gibi geliyor. Umarım düşündüğüm gibi olur çünkü artık çok yoruldumDikim olunca bu takıntınızdan kurtulacağınıza emin misiniz?
Yargılamıyorum ki?Yargılanmak İçin açmadım bu konuyu inanın destek görmek veya destek vermek için açtım. Size göre anlamsız ama içinde olduğum psikolojiyi açıklayamıyorum ki ben size. Ayrıca saat yönüyle ifade edilirmiş bende doktorumdan öğrendim doktorum söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?