hormonlar yüzünden
kusura bakma daldım ama bu tür ameliyatları yapan kadınların hepsi hem sevişeyim hem bakire olayım insanı değil
içinde tecavüze uğrayanı enseste uğrayanı bile var
tecavüze uğradığını söylese adam acaba yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor diyecek
ki burada sadece sevişme yoluyla değil işte bu yalan olarak biliniyor genelde ama küçükken bisiklet düşeni yaralanıp zarar vereni falan var
geçen televizyon da bir doktor anlatıyordu
beş yaşlarında kızın biri ağaçtan kaymaya çalışmış ve dal saplanmış ameliyatla zorla kurtarmışlar çocuğu
annesinin ilk sorduğu şey kızının yaşayıp yaşamayacağı değil kızlığına zarar gelip gelmediği olmuş
tüm bunlar olmasa bile hadi diyelim adam kandırdı kadın birlikte oldu sonra pişman oldu ayrıldılar vs.
kadın gidip evleneceği adama bunu söylese evlenseler bile psikolojik şiddeti, gerçek fiziki şiddeti namus temalı kadının dışlanması bütün bunları da bıraktım işin ucunda öldürülmesi var
gerçekten bakire olan bir arkadaşıma ilk gece kan gelmedi deyip kollarından tutulup doktora götürüldü niye kan gelmedi diye kızlık zarın esnek olduğu ve ancak doğumda yırtılabildiği için demişler de öyle kabul etti adam
biz böyle bir toplumuz cinsellikle kafayı bozmuşuz sadece kendimizinkiyle değil başkasınınkiyle de
çok fazla uzun zaman önce değil evine aldığı gelinin gerdek gecesi yatak çarşafını isteyenler kadının çarşafını yıkamadan konuya komşuya gösteren kız oğlan kız aldık diye ilan edenler vardı
bizim toplum sizin arkadaş grubu gibi insanlardan oluşsa ben de o kadına demediğim lafı bırakmam ama değil
erkeğe her türlü zinayı hak kadına haram gören rusyaya bir haftalığına kızlara giden her kızı yatağa atmaya çalışıp kendisini bakire olmayan kızları layık görmeyenlerle dolu
adam demiyor ki ben bakirim bu yüzden bakireyle evlenmek istiyorum
yada adam çıkıp ben zamanında ne haltlar karıştırdım bu kadından bunları istemeye ne hakkım var demiyor
bizimkiler aynen şu
Sevişti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler, kadına fahişe..