• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı diktirme

Bide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Bide yaptiginin arkasinda duruyorsun ya yazık
Birilerini yargılamak size düşmedi neden hala burda yer alıyorsun bunu çözümlemedim bu kadar temiz bir insansan yardımcı ol ya san burayı terket kendi sorunlarına yönel bak allah dert vermiş git dermanını ara güzel kardeşim

Doğruyu söylemek iyidir ama her doğru da her yerde söylenmez derler. Kesinlikle diktir. Boşver milleti. Toplumumuz erkeklerimiz belli. Kendileri yaparlar sana geldi mi ooooo. Hadi anlattın tamam dedi evlendikten sonra öle dmbi yerden vurur ki acı olur o laf sana. Olan olmuş yaşanmış bitmiş neyse ne. Kimse namus kumkumaligi da yapmasın. Ama bir tavsiyem bir dahaki sefere evlenince ilişkiye gir. O zamn daha kıymetli olursun.

Keşke o zaman belki bu şey sadece bize yüklenmezdi ve erkeklerde bu kadar rahat olamazdı
Toplum baskılarını üzerinize yük olarak almayın siz de. Bize yüklenen hiçbir şey yok. Geri kafalılar topluluğunun sığ fikirlerini üzerimize yük falan alamayız siz de öyle olun. Ne ilişki yaşayan ne ilişki yaşamayan hiçbiri umrumda değilde kızlıkzarı diktirip burda bize yüklenen yük vs demeniz 🤦🏻‍♀️ Şu zihniyetinize kadınların üzerine yük bindirmeye çalışan sizsiniz aslında.

Canim benim sen kendini boyle mi avutuyorsun zaten en zoru da Allaha hesap veriyorsun ya zaten bir bayani guzel yapan namusudur bunu unutma kolay gelsin
ne diyosun sen ya cahil gibi. Namus sadece kadına ait bi şey mi. Bir kadını güzel yapan biriyle ilişki yaşayıp yaşamaması değildir sen kendini böyle mi avutuyosun :D Ayrıca namus insanlıkla karakterle olur başka şeyle değil. Yallah arabistana ya. Orda bol bol allaha hesap verirsiniz.

Bu kadar hassas bir konuda çıkarsız kaldığı için açılmış bir başlıkta empati yapmadan onun yerine ben sen bir başkası olabilir mantıgı ile yaklaşmayan herkesin iyi niyetinden şüphe ederim. güzelim ben böyle birşey yaşamadım ama yaşasaydım bile yaptırmazdım çünkü bu bir hata ayıp degil erkekler 10 kere 20 kere diye hava atarken senin bununla piskolojik savaş vermen doğru gelmiyor. Bunu yaptırmak zorunda degilsin, namus iki bacak arasında değil. beyninde kalbinde eminim çok güzelsin. yanında olmak isteyen kişi sen oldugun için sevmeli. bir parça ya tamah etmemeli. iyi ol..

Benim isteğimle olmadı bile ben çok sonra farkettim herkesin yaşadığı yer Farklı benim nişanlım beni aldattı bir şey olmamış gibi hayatına bakacak ama ben burda görüştüğüm kime söylersem söyleyeyim beni kabul etmeyecek kabul edende belki yüzüme vuracak ben bunları unutup yoluma devam etmek istiyorum. Başlıktada söylediğim gibi salak değiliz kaç yaşına geldik kandırmanın kötü bir şey olduğunu biliyoruz zaten o yüzden sadece fikir vermek isteyen bu işlemi yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Kesinlikle bu düşünceniz de haklısınız 👏👏

Ben onun gunagini yuzune vurmamisim benim yazdiklarimi da oku o zman
Mademki evleneceginiz kisiden korkuyorsunuz bunu yapmadan once kesle Allahtan da korksaydiniz benim mademki konu acip 1 fikirde bulunicaz ben de fikrimi suzdum ve dogrular hep acitir
Sen başlığı iyice oku ona göre hareket et bundan sonra...
Sen onun bunun kuşunun derdine düşene kadar git kendi hayatına bak bence. İnsanların ne yaşadığını asla bilemezsin. Tanımadığın, bilmediğin, yüzünü, hayatını, acılarını bilmediğin insanları buradan eleştirmeyi de kes bence. Hayat bu, ne zaman ne getireceğini asla bilemezsin.. İşine bak arkadaşım, senlik bir şey yoksa boş konuşma.

Toplum baskılarını üzerinize yük olarak almayın siz de. Bize yüklenen hiçbir şey yok. Geri kafalılar topluluğunun sığ fikirlerini üzerimize yük falan alamayız siz de öyle olun. Ne ilişki yaşayan ne ilişki yaşamayan hiçbiri umrumda değilde kızlıkzarı diktirip burda bize yüklenen yük vs demeniz 🤦🏻‍♀️ Şu zihniyetinize kadınların üzerine yük bindirmeye çalışan sizsiniz aslında.

Canım ilişkiye 1 kez mi girdiniz emin misin kızlığınin bozulduguna
Emin değilim evet bir kez girdim kanamam falan olmadığı için emin olamadım bulunduğum şehirden dolayı gidemedim muaneye ama riske atamam gidip muane olduğumda eğer bozulmuşsa diktirecem direkt

Back