Kızlık zarı dikimi yaptırıp güzel sonuc alanlar

Evlenmeden iliski yasayan o kadar cok insan var ki bu artik normal karsilaniyor zar diktirmek yani evleneceginiz insani kandirmak ne kadar dogru yasadiysan sen yasadin gecmisin kimi ilgilendirir kbda geri kafali cahil insanlar namusu zar olarak adlandirir durustluk namusun en buyuk trmsilidir. O zari diktirirsen iste o zaman namusunu yitirirsin yapma seni sen oldugun icin kabullensin evlencegin insan

Haklısıniz bende sizin gibi dusunuyorum aslinda sanki o kisi bana bakir mi gelecek ama biliyorsunuz erkeklerden daha bi geri kafali yani belki kabul edecek ama ilk firsatta basima kakacak bunu benden once kac kişiye verdin nasil yaptin kafam cok karışık

Sakın dürst olma ben durst ol oldum ayrıldı benden

Arkadaşlar merhaba..ben de kızkardeşim için araştırıyorum kızlık zarı olayını.bi çok yerden duydum aynı kişiyi.ıstanbul kosuyolunda özge kizilkale yıldırım diye bir doktor varmış.bu konuda çok iyiymiş.biz ona gdicez.tavsiye eden çok..

Bız adını vs hıc duymadık sız nerde duydunuz

Evet bende onca arastirmaya ragmen duymadım hic adini

lütfen bana yardım edin yakında dügünüm var bakire degilim ne yapıcagımı bilmiyorum kayseri olup doktor bilen var mı

Sakın dürst olma ben durst ol oldum ayrıldı benden

bu ne biçim tavsiye ya?

sevgili konu sahibi. bakire değilsen değilsin bu işlemi yaptırmana gerek yok. seni seçimlerinle kabul edecek bir adamla evlenirsin. zaten bunun "kabul edilecek" bir yanı da yok kimseyi ilgilendirmez senin vücudun, senin seçimlerin. ama bence zar diktirip hayat arkadaşını kandırma. hayat arkadaşını senin gibi dünya görüşü olan bu boş şeylere kafa yormayan insanlardan seç, inan daha mutlu olacaksın.

Guzel yorumlamıssınız ama dısarıdakı dünya bu degıl malesrf:/yoksa bızde biliyoruz bu bızım bedenimiz kımbılr bıze gelen de kkac kısıyı kandırmıs olarak bıze gelecek goruslerınıze saygım var ama gercek dunya ıcınde yasamıs oldgumuz bıze arastırma yaptırtmak zorunda olan yasam

Tabi ki de oyle benim hayatim benim kararim ancak çok ciftler duydum once kabul eden daha sonra kabullenemeyen insanlar bundan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…