Kızlık zarı dikimi yaptırıp güzel sonuc alanlar

Guzel yorumlamıssınız ama dısarıdakı dünya bu degıl malesrf:/yoksa bızde biliyoruz bu bızım bedenimiz kımbılr bıze gelen de kkac kısıyı kandırmıs olarak bıze gelecek goruslerınıze saygım var ama gercek dunya ıcınde yasamıs oldgumuz bıze arastırma yaptırtmak zorunda olan yasam
Ayrıca kendı ütopya nı burada satma ıns
Guzel yorumlamıssınız ama dısarıdakı dünya bu degıl malesrf:/yoksa bızde biliyoruz bu bızım bedenimiz kımbılr bıze gelen de kkac kısıyı kandırmıs olarak bıze gelecek goruslerınıze saygım var ama gercek dunya ıcınde yasamıs oldgumuz bıze arastırma yaptırtmak zorunda olan yasam[/QUO kendı ütopyanı burada ınsanlara satma burası abd degıl herkes kendı davranısında meshul kendı ısıne bak kimsenin sennn sacma tavsıyene ıhtycı yok

Haklısıniz bende sizin gibi dusunuyorum aslinda sanki o kisi bana bakir mi gelecek ama biliyorsunuz erkeklerden daha bi geri kafali yani belki kabul edecek ama ilk firsatta basima kakacak bunu benden once kac kişiye verdin nasil yaptin kafam cok karışık
Canım ben de benzer bir şekilde kaybetmiştim bekaretimi, hoşlandığım biriydi ve anlamadan oldu, ben sevgili oluyoruz diye umarken o benden borç para istedi, aklım başıma geldi beni her yönden sömürecek diye uzaklaştım görüşmedim bir daha. Ve sonrasında bir kaç yıl boyunca karşıma çıkan insanlar farkettim ki bu durumu öğrenince ciddi düşünmüyorlar, umutlarımı kaybetmek üzereyken karşıma puan ki nişanlım çıktı, bir kez bile lafını etmedi, bir ay sonra evleniyoruz. Senin yaşın da benden genç, ne olur ümitsizliğe kapılma, seni sen olduğun için sevmeyenlerden ve faydalanmak için yaklaşanlardan uzak dur. Hayat elbet yüzüne gülecek ve o insan karşına çıkacak, benim tam dört yıl sonra çıktı karşıma. Kendini eksik hissetme genceciksin, güçlü ol, sen kendine değer ver ki insanlar da değer göstersin. Ben de 27 yaşındaydım haftalarca ağlamıştım, ve senelerce burda kızlık zarı dikimi için doktor aradım ama vazgeçtim sonunda, iyi ki o kötülüğü kendime yapmamışım. Beni o şekilde bırakan kişi şuna evli ve çocuğu var, benim de bunlara hakkım var değil mi, hepimizin hakkı var.

Merhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum :KK43:
Kk da okumuştum doğru mu bilmiyorum ,evlenmeye bir hafta kala diktirmek daha uygunmus, tutması ve açılmaması için .çok hassas bir yapı olduğu için dikiş tutması zor oluyormuş .
Nasıl yaptın ,niye yaptın ,beni ve kimseyi ilgilendirmez. .yalnız birini bakıre olduğuna inandirarak evlenmek hic etik değil ..seni bir parça zar olmadan da kabul edicek birileri vardır muhakkak ..ne yalana başvurup ruhunu ,ne de operasyon geçirip canını acıt ...

Arkadaslarimla alkol almıştık ilk kez ictim ve ck sarhos olmusum hic biseyin farkinda degildim :KK43:
yahu ne var seviştiysen biriyle. kasma bu kadar kendini psikolojinde bozulmasın. keyfine bak. kızlık zarı zaten illaki diktireceksen kanama olmasını istediğin günden birkaç gün önce yapılması gereken işlem. aman şimdi diktireyim sağlam dursun denen bir şey değil. şimdilik keyfine bak doya doya seviş. eğerki ileride evleneceğin zaman bu konuda takıntılı birine denk gelirsen diktirir geçersin...

Merhaba 1 hafta önce Mustafa Alihanoğluna diktirmdim.Düğüme 20 günden az kaldı.
İlk 3 gün dikim sonrası baya ağrım oldu.Doktor hiçbir ilaç vermedi.
Biraz kabız oldum ve kanlı kahverengi akıntım geldi sizce bozuluş olabilir mi?
Tutmuşmudur doktorun yaptığı Fleb yaptım dedi ama fleb diyip çoğu doktor kandırıyomuş geçici yapıyomuş nasıl emin olabilirm? Lütfen yardımcı olun

Merhaba 1 hafta önce Mustafa Alihanoğluna diktirmdim.Düğüme 20 günden az kaldı.
İlk 3 gün dikim sonrası baya ağrım oldu.Doktor hiçbir ilaç vermedi.
Biraz kabız oldum ve kanlı kahverengi akıntım geldi sizce bozuluş olabilir mi?
Tutmuşmudur doktorun yaptığı Fleb yaptım dedi ama fleb diyip çoğu doktor kandırıyomuş geçici yapıyomuş nasıl emin olabilirm? Lütfen yardımcı olun
gecen gün bende bi doktora gittim muayne oldum kalıcı diye bir sey yok dedi hüsana ugrayanlar bu yüzden ugruyo kandırılıyolar kaılıcı diye gecici yapılıyo dedi bende kalıcı düsünüyodum ve suan doktorla görüstükten sonra kafam karısıtı ne yapıcagımı bilmiyorum sende bence doktorunla görüs en iyi o bilir tuttu mu tutmadı mı

gecen gün bende bi doktora gittim muayne oldum kalıcı diye bir sey yok dedi hüsana ugrayanlar bu yüzden ugruyo kandırılıyolar kaılıcı diye gecici yapılıyo dedi bende kalıcı düsünüyodum ve suan doktorla görüstükten sonra kafam karısıtı ne yapıcagımı bilmiyorum sende bence doktorunla görüs en iyi o bilir tuttu mu tutmadı mı

Merhaba Sen hangi doktora gittin

Merhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum :KK43:
Merhaba ben 2 yıl önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ardından aylar sonra evlendim kanama oldu mutlu bir evlilik yaşadım ama birbuçuk yıl evli kaldıktan sonra ailevi sebeplerle boşandım birisi bana bedduamı etti , büyümü yaptı dersiniz şimdi yeniden diktirmem gerekiyor evlenmek için :KK43: önce okuttursammı kendimi acaba.

Merhaba ben 2 yıl önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ardından aylar sonra evlendim kanama oldu mutlu bir evlilik yaşadım ama birbuçuk yıl evli kaldıktan sonra ailevi sebeplerle boşandım birisi bana bedduamı etti , büyümü yaptı dersiniz şimdi yeniden diktirmem gerekiyor evlenmek için :KK43: önce okuttursammı kendimi acaba.
1.5yıl evlı kalmıssın yenıde dıktırmek nasıl bır mantık ben anlamadim zaten herkes senın dul oldugunu bılmıyormu

X