Kızlık zarı dikimi yaptırıp güzel sonuc alanlar

Yasemincemderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
39
10
30
Merhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum

Arkadaslarimla alkol almıştık ilk kez ictim ve ck sarhos olmusum hic biseyin farkinda degildim

anladım. Gecmis olsun diyeyim önce. Hiç korkmayın , moralinizi de bozmayın.
Önce bir kadın hastalıkları doktoruna gidin, muayene etsin, durum nedir ne degildir baksın.
O sizi yönlendirsin.
Bu durumda hem bi jinekolog hem de bi psikolog bizden çok daha fazla yardımcı olacaktır.

Ilginiz ve yargilamadiginiz icin cok teşekkür ederim en yakin arkadasima anlattigim da duymadigim laf söz kalmadi

Ilginiz ve yargilamadiginiz icin cok teşekkür ederim en yakin arkadasima anlattigim da duymadigim laf söz kalmadi

est. ne haddime yargılamak? kim olarak? ne olarak?
Hiçkimsenin de buna hakkı yok sizden baska. Sadece siz kendinize kızabilirsiniz.
Her sey insanlar icin . Olmuşla ölmüşe çare yok.
Ama bana neden tesekkur ettıgınızı anlıyorum, ömrümüz her kadın gördügünde agzının suyu akan , evlenmeden bircok kişiyle beraber olup bakire arayan erkeklere dert anlatmak ve cık cık cık diyerek dedikodusunu yapan amacsız, kendi yapamadıgı özendiği ne varsa yapanlara en agır eleştirileri yapan, acımasız boş kadınların dusmanlıgı ile ugrasarak geçiyor.

inanın cevremdeki insanlar On yargılı kim bilir onlar neler yapiyorlar haberimiz yok cevremde sizin gibi insanlar gormek istiyorum ben ama.hep mi yobaz olurlar geri kafali olurlar aslinda tamda bu nedenden burada paylastim en yakin arkadasima soyledigim de dunyanin sonuymus gibi sozler etti bana ve ben kendimi daha da kotu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…