- 26 Nisan 2017
- 39
- 10
- 30
-
- Konu Sahibi Yasemincemderya
Bozulmasın cnm olanlar var bende bekliyorum ama cvp yokMerhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum
Neden istemediğiniz biriyle yaptınız kiMerhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum
İstanbul'da mısınız?Bozulmasın cnm olanlar var bende bekliyorum ama cvp yok
Arkadaslarimla alkol almıştık ilk kez ictim ve ck sarhos olmusum hic biseyin farkinda degildimbildigim kadarıyla tum operator doktorlar , kadın doktorları bunu yapabiliyor.
Psikolojiniz neden bozuldu onu anlamadım... :/
İnşallahHiç bi fikrim yok. Ama umarım istediğin gibi olur her şey.
Arkadaslarimla alkol almıştık ilk kez ictim ve ck sarhos olmusum hic biseyin farkinda degildim
Evet ıst edeyım sız pekıİstanbul'da mısınız?
Ilginiz ve yargilamadiginiz icin cok teşekkür ederim en yakin arkadasima anlattigim da duymadigim laf söz kalmadianladım. Gecmis olsun diyeyim önce. Hiç korkmayın , moralinizi de bozmayın.
Önce bir kadın hastalıkları doktoruna gidin, muayene etsin, durum nedir ne degildir baksın.
O sizi yönlendirsin.
Bu durumda hem bi jinekolog hem de bi psikolog bizden çok daha fazla yardımcı olacaktır.
Evet bende bakirkoyde bi dr. Buldum burcu hanim diye yorumlar da cok iyi oldugu yaziyorduEvet ıst edeyım sız pekı
Kaç yaşındasınız bu aradaMerhaba arkadaslar bakireligim gitti psikolojim alt üst oldu Kızlık zarı dikimi yaptırıp evlenen insanlar var mi varsa kime yaptırdınız? Lütfen sizlerden mesaj bekliyorum
Ilginiz ve yargilamadiginiz icin cok teşekkür ederim en yakin arkadasima anlattigim da duymadigim laf söz kalmadi
23Kaç yaşındasınız bu arada
Kaç yaşındasınız bu arada
inanın cevremdeki insanlar On yargılı kim bilir onlar neler yapiyorlar haberimiz yok cevremde sizin gibi insanlar gormek istiyorum ben ama.hep mi yobaz olurlar geri kafali olurlar aslinda tamda bu nedenden burada paylastim en yakin arkadasima soyledigim de dunyanin sonuymus gibi sozler etti bana ve ben kendimi daha da kotu hissettimest. ne haddime yargılamak? kim olarak? ne olarak?
Hiçkimsenin de buna hakkı yok sizden baska. Sadece siz kendinize kızabilirsiniz.
Her sey insanlar icin . Olmuşla ölmüşe çare yok.
Ama bana neden tesekkur ettıgınızı anlıyorum, ömrümüz her kadın gördügünde agzının suyu akan , evlenmeden bircok kişiyle beraber olup bakire arayan erkeklere dert anlatmak ve cık cık cık diyerek dedikodusunu yapan amacsız, kendi yapamadıgı özendiği ne varsa yapanlara en agır eleştirileri yapan, acımasız boş kadınların dusmanlıgı ile ugrasarak geçiyor.
Anladım çözümü olmayacak bi dert değil. Peki karşınızdaki erkek kabullenmedi mi
Suan hayatimda kimse yok nasil biri olacak onu bilmiyorum acaba suan mi yapsam yada hayatima biri girince miAnladım çözümü olmayacak bi dert değil. Peki karşınızdaki erkek kabullenmedi mi
Bence evleniceğiniz zaman yaptırmanız daha uygunSuan hayatimda kimse yok nasil biri olacak onu bilmiyorum acaba suan mi yapsam yada hayatima biri girince mi
est. ne haddime yargılamak? kim olarak? ne olarak?
Hiçkimsenin de buna hakkı yok sizden baska. Sadece siz kendinize kızabilirsiniz.
Her sey insanlar icin . Olmuşla ölmüşe çare yok.
Ama bana neden tesekkur ettıgınızı anlıyorum, ömrümüz her kadın gördügünde agzının suyu akan , evlenmeden bircok kişiyle beraber olup bakire arayan erkeklere dert anlatmak ve cık cık cık diyerek dedikodusunu yapan amacsız, kendi yapamadıgı özendiği ne varsa yapanlara en agır eleştirileri yapan, acımasız boş kadınların dusmanlıgı ile ugrasarak geçiyor.