• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

zor bir secim gerçekten. 1 yil oncesine kadar bende durust olunmasi gerektigini dusundum. Ama yakin zamanda duydugum 2 olay biraz dusuncemi degistirdi. Bir tanidigimiz mesela ilişkiye girdigi kisiylede evlenmesine ragmen bi muddet sonra problem yasadilar ayrilamaya karar verdi kiz. Oglan kizin ailesinin evine geliyo ve kiziniz evlenmeden benle ne haltlar yedi diyo. Bir digeride kiz soyluyo oglan kabul ediyo. Ama evlendikten sonra cinsel hayatlari cok problemli oluyor. Guya oglan her yapisinda aklina karisinin onceden baskasiyla yaptigi geliyomus. Sanki kendisi kimseyle yapmadi.Bende bu adamlar kandirilmayi hak ediyo diye dusunmeye basladim artik

Merhaba siz kime yaptırdınız?

Pişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Yoksa açıkca söylemelimiyim beni böyle mi kabul etmeli ?
Hiç bişey olmaz mantıklı bi evlilik olacaksa güvenip saygı duyuyosan diktir kızım. 15 dklık bişey. söyleyip ömür boyu kendini ezik hissetme karşısında kimsenin. Söylesen kabul etse bile hep eksikli hissetceksin kendini. Ha kaldırabilecek biriyse direk söyle yalanla başlama. Ama kaldıramıcak hissiyatı yarattıysa asla kendini ezdirme kimseye.

Hiç bişey olmaz mantıklı bi evlilik olacaksa güvenip saygı duyuyosan diktir kızım. 15 dklık bişey. söyleyip ömür boyu kendini ezik hissetme karşısında kimsenin. Söylesen kabul etse bile hep eksikli hissetceksin kendini. Ha kaldırabilecek biriyse direk söyle yalanla başlama. Ama kaldıramıcak hissiyatı yarattıysa asla kendini ezdirme kimseye.
Çok guzel yazmışsınız. Ben bakireydim durust davrandim oncesinde bazı seyler yaşadığımı söylemiştim. Tamamen iyi niyetimden. İlki o insanla yasadim ve inanirmisin bakire olmamin bi anlami olmadı onun için. Neymis ben daha once baskasiyla bi seyler yasamisim. Sanki ayni sey. Bu erkekler hic binsey hak etmiyor. Onceleri cok karsiydim diktirenlere ama iyi yapıyorlar. Söylemeyin ve eskiyi hic anlatmayın. Bende ilerde karsima onem veren biri çıkarsa söylemeyip diktiricem.

Kizlar dr lar bekareti çok anlamıyor. Uzatmak istemiyorum. Bi sebepten 3 dr a muayene oldum bekaret icin. Bakireydim ve hiç ilişki yasamamistim. 3 doktor da bana bakire değilsin dedi. Kabullendim ve değilim nasilsa diye yasadim. Ve kan geldi. Bakireymisim. Aklinizda bulunsun. Böyle şeyler olabiliyor

Yani ilişki yaşamış olabilirsin senin hayatın anlarım pişman olabilirsin değer vermişsindir doğru kişi sanmışsındır ama olmadığını geç farketmişsindir olabilir. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama dürüst ol bence eğer ailen modern değilse sonucunda zarar vermeyeceklerse sana ve şuan hayatındaki kişi seni rezil edemez çünkü bu rezil birşey değil kimse kusura bakmasın eşini seçebilirsin canım modern ileri görüşlü birini hayatına alabilirsin yada yobaz birini seçip hayatını karartabilirsin ama aileni seçemezsin ne yazık ki şu durumda tek sıkıntın ailen sevgilin değil ona dürüst ol sorun değil derse devam edersin sorun ederse zaten o doğru kişi değildir. Bence bundan sonra hayatına birini alacaksan açık sözlü ol ben ciddi düşünüyorum sende ciddi bir ilişki istiyorsan devam edelim istemiyorsan benim zamanımı çalma de ve sonrasında da anlat dürüst ol bir ilişki yaşadığını anlat belki bilmek istersin diye düşündüm de

Sevdiğiniz adamın kalbinde kusur olarak kalacaksa yaptırın, daha sonra önünüze engel olarak çıkacaksa... X kişisi için değil, kendin için, mutluluğuna gölge düşmesin diye. ama keşke gerek olmasa, ne gerek var, birşeyler yaşamışsan o da mutlaka senin kalbine şuanki sen'e bir katkı sağlamıştır, hayat iyi kötü anılardan ibaret, kötü olarak değerlendirdiğimiz şeylerin bile bir amacı var hayatta. O yüzden keşke bizi biz olduğumuz için sevseler ve koz olarak kullanmasalar çok üzülüyorum böyle şeylere.

Back