Merhaba, beyaz eşya okuyacakken buraya takıldım. Benim de iyi kötü anlatmak istediklerim var. Kendi özelime girmek istemiyorum ama benim de eşimden önce sevgilim oldu ve evet beraber oldum. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır! Zor muydu? Kesinlikle evet! Ama gene olsa gene sevişirim, istiyorsam aşıksam evet sevişirim. Bakın, çıkardan uzak, sadece ve sadece aşıksam diyorum. "O da beni seviyorsa" bile demeden. Çünkü hanımlar bu bizim bedenimiz ve ona ne yapacağımıza biz karar veririz. İnsanın en temel görevi elbette bedenine ve ruhuna iyi bakmak, ona en sağlıklı şekilde davranmaktır. Ama seks ve cinsellik bizim boynumuza pranga olduğu sürece maalesef sağlıklı düşünme noktasına gelemeyiz. Bir zamanlar gençtim, o ara farkında değildim ama tüm kadınlar gibi çok doğal ve sağlıklı br arzuyla tanıştım. Aşık oldum genç bir adama ve aşkı yaşadık. Sonra işler iyi gitmedi ve ayrıldık. Çok üzüldüm, çok pişman oldum ama olan oldu. Üstelik bu iğrenç namus anlayışındaki toplum içinde bir genç kızdım. Bir karar verdim ve yaptığımın arkasında durdum. Dedim ki; bu benle Yaradan arasında. Başka kimseye hesap vermem. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim. Bu benim özel hayatım. Eğer birileri benim davranışlarıma bakmadan bir zarla namuslu olduğuma karar veriyorsa o kişi benim hayatımda zaten olmamalı. Ben çok bakire hırsız tanıdım. Milletin kocasını ayartan çok bakire gördüm. Allaha bin şükür kimseye ne yalan söyledim, ne hakkını yedim ne namussuzluk ettim. Yaptığım kötü bir şey varsa o da sevdiğim adamla sevişmek oldu. Bunun hesabını da kimse soramaz bana.
40'lı yaşlarımdayım. Hep onurlu yaşadım. Yüzüne bakamayacağım kimse yok bu hayatta. Eşimle tanıştığımda da kendisine bir açıklama yapmadım. Zamanı geldi, seviştik. Sonra baktık biz artık ayrı yaşayamıyoruz. Evlenelim dedik. Evlendik. 1 gün bile sormadı. Ben de anlatmadım. Özel hayatım çünkü, gizlediğim bir şey yok, ama gözüne sokup da sinirlerini de bozmam. O da aynı şekilde, 10 yıldır sadece 1 kez eski kız arkadaşlarından bahsetti, o da 10 dakika. Merak etmiyor muyum? Evet elbette. Ama bazı şeyler de dökülüp saçılmamalı.
Pişman değilim, çünkü yaşadığım deneyim, benim kendimle barışık hale getirdi. Ne istediğimi neyi sevdiğimi bildiğim ve seks deneyimimi bir değer olarak gördüğüm için çok keyifli bir özel yaşamımız var. Arkadaşlarımın çoğunun cinsel yaşamı ayda 1 kez zorla sevişmekten ibaretken, biz bir çocuğa ve onca yıla yaşa kiloya rağmen çok uyumlu bir çiftiz. Bu da eşimin bana sonsuz bağlanması olarak geri döndü. Bir kez bile birbirimiz aldatmadık. Bırak aldatmayı gözümüz kaymadı. Çünkü yatakta iyiyim, deneyimliyim, kocamı seviyorum, onunla sevişmeyi seviyorum, bunu hiç ihmal etmiyorum
Talihsiz deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Ama lütfen bu talihsizliğinizi de hayatınızın bir parçası olarak görün ve arkasında durun. Birileri size bunu bir eksik gibi yüzünüze vuracak olursa asıl siz basın k.çına tekmeyi. Kimseye bir açıklama yapmayın, anlatmayın. Yüzüne diyin ki: evet seviştim, sen yoksa hiç sevişmedin mi??? Merak etmeyin kimse sizi bir fahişe gibi görmez. Erkekler (inanın iyi tanırım onları) o kadar aptal değildir. Siz eğilip bükülürseniz, bunu dert ederseniz kendinize, bu deneyimin kötü olduğunu düşünürseniz onlar da sizi ezmek için bunu kullanır.