Sen yalanı normal karşıladığını için söyledim damada söyleseler diye banada diyolarki aman boşver kendi yanlışları ben uyarmak istedim aman banane hayatımda basıma ne gelirse bu yüzden geldi üni.dede hep savundugumdan erkekler masum mu bilemem ama ne sen ne ben ne bi erkek kandirilmayi hakketmez neyse banane ayrıca ozgecan cinayetinde elimde olsa o adamı oldururdum eylemler için 23 sa.lık yola İstanbul gittim neyse aman yapılanları solememe gerek yok siz yalan soleyin kandirin sanada hamileliğin hayırlı olsn sen yalanı savunduğu için soledm ben..ben onu savuadimki çocuğuna gelsin dediniz neyse ben alıngan gününde değilim de yine özgürlükçü ruhum tuttu aman bidaha buraya da girmemiş herkes tavır almiis konunun tamamını oku kaç kişi neler yazmış az önce okudum ama bu olayı sindirmissinz yapacak bise yk banane yasak istemyrm bidaha
kımse cocuguna gelsın demedı
bızle ugrasana ve benım olacak gelınıme gelene kadar kızına dıkkat dedım
baska arkadaslarda buyuk konusma buyuk konusanın basına daha beterı gelır dedı
kınadıgın sey basına gelmeden ölmezsın bılmeden konusma dedıler
bende yalanı savunmuyorum anlamamıssın bıle
yanı kısacası anlamıyorsun
sakin kafayla baska zaman tekrar bastan yazdıklarını ve yazdıklarımı okursun
ya da okuma neyse
sen dusuncenden oturu yargılanmıyorsun ya da emın ol dusuncenden ötürü hayatında o bahsettıgın zorlukları yasamadın
ne yasadınsa uslubundan yasadın
bı konusmaları karsılastır bı tavrına bak rıca ederım
ınsanın resmen damarına basıyorsun kıskırtıyorsun tahrık edıyorsun cok sinirli konusuyorsun bu sebeplede anlamıyorsun
sunu kabul etmelısın kı herkes herseyı dusunebılır ve kımsenın namusundan sorumlu degılız kımsenın haddıne degıl namusa laf saymak
herkesın dusuncesıne saygı duymak zorundayız
cunku bızım sorunumuz degıl herkes kendınden sorumlu
sen o kızın yerıne yanmayacaksın kı bukadar bagırdın cagırdın teror estırdın
boyle devam edersen kaybedersın evet
gercekden son derece anlayıs ve sabır gostererek yazdım
umarım anlarsın
daha da yazmam