Öncelikle geçmiş olsun, ne desem ne yazsam sizi kırmadan ifade etmek çok zor, işim gereği istismara ve tecavüze uğrayan ya da erkek arkadaşına güvenip birlikte olan sonra yarı yolda kaldığı için şikayet eden bir sürü çocuk kadın vs gördüm, ne sizi ne de kimseyi yargılamak haddime düşmez ama şurayı okuyan 1 kişi bile varsa lütfen kızlık zarıymış, bekaretmiş bunlar onun için bu kadar hayati önem taşıyorsa asla ve asla kimseyle olmasın, yani sizin şu yazdıklarınız yaşadıklarınız bile çok şey, pişmanlık anlatıyor aslında...
Kadınların kendini bu kadar değersiz görmesine o kadar üzülüyorum ki, yanlış anlamayın ama benim denk geldiğim kadarıyla bunlar hep eğitimsizlikten, yanlış çevreden, düşüncesiz aileden, cehaletten geliyor...
Ayrıca size bakire misin diye soru soracak kadar hadsiz ve şerefsiz insanlarla lütfen birlikte olmayın, bu tip insanlarla evlenmek için bu kadar acıya aşağılanmaya katlanmayın , bunu kendinize yapmayın, inanın bu tip insalarla evlenseniz de mutlu olmayacaksınız, muhtemelen daha 20 li yaşlarınızdasınız, gerekirse yalnız kalın bu kötü bişey değil, okuyun, çalışın, kendi paranızı kazanın, kendinizi geliştirin, gezin, mutlu olun ve gerçekten sizi seven adam gibi bir insanla evlenin...
Ben 31 yaşımda evlendim, aslında çok küçük olmama rağmen bir süre benim korkumdan birlikte olamadık, sonra oldu kan vs hiçbir şey gelmedi, eşim hiçbir zaman bana ne baskı yaptı , ne bu tarz sorular sordu , asla ve asla böyle şeyler yaşanmadı, böyle erkeklerin sayısı az değil, tam tersine benim çevremde inanın çok var, siz de umudunuzu yitirmeyin, üzülmeyin artık, yaşadıklarınızı Allah biliyor, dua edin, pişmansanız bol bol tövbe edin, kendinize değer verin, inşallah Allah karşınıza adam gibi adam çıkarır ve mutlu olurusunuz
ama diyorum ya önce siz kendize değer verin ki kimse size bakire misin diye saçma sapan hadsizce soru sormaya cesaret bile edemesin