Olabilirdi diyorsun değil mi.. emin olamazsın ben sonrasında muaneye gittim zaten bozulmuş dedi doktor. Bak yukarıda yazdım size mantıklı gelmiyorsa bu konuyu karışmayın. Ben ne yaşadığımı ben bilirim. Kan gelir gelmez bilmem bilemem ama belki az da olsa şu konuyu düşünmem bir gün uyandığımda aklımdan gitmiş olur. Bilginiz yoksa fikriniz de olmayın lütfen yorum yapmayın kibarca rica ediyorum.Bir kere yasadiysan bunu zar bozulmamis bile olabilir ,diyelim bozuldu evlenince kocan anlasa nolur anlamasa nolur ? Kimi zarlar esnek kanamiyor benim öyleydi mesela kan gelmedi eşimde bana ilişkin mi oldu demedi.Onu geçtim evleneceğin kişi de ilişki ve ilişkiler yaşamış olabilir pipisinden kan akmiyosa pipisinide diktirmiyor sen neden bu ihtiyacı duydun ? Madem yargı dağıtıyorsn bu konunun arkasindasin neden evleneceğin kişiye ilişki yaşamamış gibi gidiceksin ?
Bilgim de var fikrim de var sen merak etme . Kendinle celismissin bahsettiğim şey bu . Bence yazdığını oku başıyla sonunun ne kadar alakasız olduğunu gör ondan sonra cevap vermeyi dene . Atılan dikişle konuyu unutmuyosn bu herkesin başına gelebilir isteyerek ve ya istemeyerek her neyse mevzu şu feministlik yapıp ucunu ataerkil sisteme bağlaman anladın ?Olabilirdi diyorsun değil mi.. emin olamazsın ben sonrasında muaneye gittim zaten bozulmuş dedi doktor. Bak yukarıda yazdım size mantıklı gelmiyorsa bu konuyu karışmayın. Ben ne yaşadığımı ben bilirim. Kan gelir gelmez bilmem bilemem ama belki az da olsa şu konuyu düşünmem bir gün uyandığımda aklımdan gitmiş olur. Bilginiz yoksa fikriniz de olmayın lütfen yorum yapmayın kibarca rica ediyorum.
Bunu böyle yapmamım karsima çıkan insanlarla alakasi olabilir mi yukarıda bahsettim küçük bir örnekte ne yaşadığımı ben bilirim diyorum sizin benim yaşadığımla ilgili fikriniz olamaz. Yada ne hissedeceğimle ilgili. Emin olun o masaya yatmak o kadar kolay bişe değil. Hiç ilişkiye girmemiş gibi diyorsunuz ya biz kimseye bunun hesabını sormuyoruz ben sormam. Ama bize soruyorlar Allah daha mutlu etsin sizi ama esiniz istisna herkes öyle değil öyle düşünmüyor kimse sana ne yaşadın diye de sormuyor. Ben markete alışverişe gidince şuan başımı kaldirip da kasiyerin gözüne bile bakamıyorum . O kadar erkeklerden korkuyorum . Beni anlayabilmeniz için beni tamamen bilmeniz lazım buradaki iki kelimeyle bunu tahmin edemezsiniz. Bunlar hassas konular. Herkesin doğrusu kendine. Dışarıdan bakınca öğüt vermek kolay biliyorum .Bilgim de var fikrim de var sen merak etme . Kendinle celismissin bahsettiğim şey bu . Bence yazdığını oku başıyla sonunun ne kadar alakasız olduğunu gör ondan sonra cevap vermeyi dene . Atılan dikişle konuyu unutmuyosn bu herkesin başına gelebilir isteyerek ve ya istemeyerek her neyse mevzu şu feministlik yapıp ucunu ataerkil sisteme bağlaman anladın ?
Ben sizi yargilamadim ve ya öğüt vermedim bunları nerden çıkardınız ? Başınıza ne geldi tam olarak bilmiyorum ama ben ilerisi için konuştum sizin dusuncelerinizden yola çıkarak.Masaya yatmak kolaydır gibi bı yargimda yok ayrıca ,siz bu konuya baya kapilmissiniz ne desem oraya çekiyorsunuz umarım bu buhrandan bı an evel çıkarsınızBunu böyle yapmamım karsima çıkan insanlarla alakasi olabilir mi yukarıda bahsettim küçük bir örnekte ne yaşadığımı ben bilirim diyorum sizin benim yaşadığımla ilgili fikriniz olamaz. Yada ne hissedeceğimle ilgili. Emin olun o masaya yatmak o kadar kolay bişe değil. Hiç ilişkiye girmemiş gibi diyorsunuz ya biz kimseye bunun hesabını sormuyoruz ben sormam. Ama bize soruyorlar Allah daha mutlu etsin sizi ama esiniz istisna herkes öyle değil öyle düşünmüyor kimse sana ne yaşadın diye de sormuyor. Ben markete alışverişe gidince şuan başımı kaldirip da kasiyerin gözüne bile bakamıyorum . O kadar erkeklerden korkuyorum . Beni anlayabilmeniz için beni tamamen bilmeniz lazım buradaki iki kelimeyle bunu tahmin edemezsiniz. Bunlar hassas konular. Herkesin doğrusu kendine. Dışarıdan bakınca öğüt vermek kolay biliyorum .
Yaşantılar vs... Birden bire böyle olmadım yani.. hiç bı suçum yokken çok büyük olaylar yaşadım. Ben ağzımı açıp kimseye anlatmazken en yakınım bildiklerim asla sana kullanmam diyip benimle benim derdime ağlayanlar en ufak şeyde beni rezil etti. Üstüne bin katarak.. ben 4. Kattan kendimi attım canımdan oluyordum halen daha acısını çekiyorum. En ağırida açıklamaya çalıştığım insanların bana inandığını sanıp sonra niyetlerini fark etmem oldu. Ben memleket bildiğim şehirden oldum. Yaşayamadım dayanamadım kimseye açıklama yapmak istemiyordum çünkü kimse dinlemiyor. En iyisi susmak dedim kaçtım. Çok fazla sey var çok şey ama işte o yüzden artik katlanamiyorum hepsi bu. Belki çok küçük çok önemsiz bir konu ama Allah kahretmesin ki ben doğuluyum küçükken aman atlama zıplama bisiklete binme kizligin bozulur diye diye büyüttüler. Belki de oyuzden bu kadar mahvoldum. Belki de en çok güvendiğim insan bana bunu yaşattığı için.. belki belki diye siralarim. Üslubum sert olmus olabilir sebebi tamamen yorgunluk.. hoşçakalınBen sizi yargilamadim ve ya öğüt vermedim bunları nerden çıkardınız ? Başınıza ne geldi tam olarak bilmiyorum ama ben ilerisi için konuştum sizin dusuncelerinizden yola çıkarak.Masaya yatmak kolaydır gibi bı yargimda yok ayrıca ,siz bu konuya baya kapilmissiniz ne desem oraya çekiyorsunuz umarım bu buhrandan bı an evel çıkarsınız
Tez zamanda yasadiklarini atlatirsin umarim....ama her son yeni bir baslaginctir... Dert etme hersey insanoglu icin...Yaşantılar vs... Birden bire böyle olmadım yani.. hiç bı suçum yokken çok büyük olaylar yaşadım. Ben ağzımı açıp kimseye anlatmazken en yakınım bildiklerim asla sana kullanmam diyip benimle benim derdime ağlayanlar en ufak şeyde beni rezil etti. Üstüne bin katarak.. ben 4. Kattan kendimi attım canımdan oluyordum halen daha acısını çekiyorum. En ağırida açıklamaya çalıştığım insanların bana inandığını sanıp sonra niyetlerini fark etmem oldu. Ben memleket bildiğim şehirden oldum. Yaşayamadım dayanamadım kimseye açıklama yapmak istemiyordum çünkü kimse dinlemiyor. En iyisi susmak dedim kaçtım. Çok fazla sey var çok şey ama işte o yüzden artik katlanamiyorum hepsi bu. Belki çok küçük çok önemsiz bir konu ama Allah kahretmesin ki ben doğuluyum küçükken aman atlama zıplama bisiklete binme kizligin bozulur diye diye büyüttüler. Belki de oyuzden bu kadar mahvoldum. Belki de en çok güvendiğim insan bana bunu yaşattığı için.. belki belki diye siralarim. Üslubum sert olmus olabilir sebebi tamamen yorgunluk.. hoşçakalın
İnsallahhh .. Allah razı olsun.. umarım atlatabilirim...Tez zamanda yasadiklarini atlatirsin umarim....ama her son yeni bir baslaginctir... Dert etme hersey insanoglu icin...
Bu süreçte destek aldınız mı ? Keske destek alsaydiniz veya almadıysanız alın konuşun derim size iyi gelecektir. Yaşadıklarıniz zor şeylermis geçmiş olsun evet öyle bı yerdeyiz ki herkes menfaat çıkar pesindeler kullanma pesindeler herşeyi arkanızda bırakın ama evleneceğiniz bıri ya bunları ogrenirse güven açısından çok sıkıntı yaşarsınız bende doğuluyum malesef ki birçok yerde halen çarşafa bakıyorlar . Herşey gönlünüzce olsun inşallahYaşantılar vs... Birden bire böyle olmadım yani.. hiç bı suçum yokken çok büyük olaylar yaşadım. Ben ağzımı açıp kimseye anlatmazken en yakınım bildiklerim asla sana kullanmam diyip benimle benim derdime ağlayanlar en ufak şeyde beni rezil etti. Üstüne bin katarak.. ben 4. Kattan kendimi attım canımdan oluyordum halen daha acısını çekiyorum. En ağırida açıklamaya çalıştığım insanların bana inandığını sanıp sonra niyetlerini fark etmem oldu. Ben memleket bildiğim şehirden oldum. Yaşayamadım dayanamadım kimseye açıklama yapmak istemiyordum çünkü kimse dinlemiyor. En iyisi susmak dedim kaçtım. Çok fazla sey var çok şey ama işte o yüzden artik katlanamiyorum hepsi bu. Belki çok küçük çok önemsiz bir konu ama Allah kahretmesin ki ben doğuluyum küçükken aman atlama zıplama bisiklete binme kizligin bozulur diye diye büyüttüler. Belki de oyuzden bu kadar mahvoldum. Belki de en çok güvendiğim insan bana bunu yaşattığı için.. belki belki diye siralarim. Üslubum sert olmus olabilir sebebi tamamen yorgunluk.. hoşçakalın
UBu süreçte destek aldınız mı ? Keske destek alsaydiniz veya almadıysanız alın konuşun derim size iyi gelecektir. Yaşadıklarıniz zor şeylermis geçmiş olsun evet öyle bı yerdeyiz ki herkes menfaat çıkar pesindeler kullanma pesindeler herşeyi arkanızda bırakın ama evleneceğiniz bıri ya bunları ogrenirse güven açısından çok sıkıntı yaşarsınız bende doğuluyum malesef ki birçok yerde halen çarşafa bakıyorlar . Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. inanın bilmiyorum umarım önüme çıkmaz ben unutmaya çalışıyorum senelerdir güvenip de bir Allah'ın kuluyla sevgili olarak bile konuşamadım yaşımda geçiyor ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. Çünkü dürüst olayım bı deneyeyim dedigim de öyle kötü şeyler yaşadım ki.. en mantıklı gelen bu oldu kaçtım kurtuldum o lanet yerden ama bilmiyorum bende dua ediyorum sadece rabbim bana da unuttursun bunu bilenlerede. Ben soylemezdim senelerce söylemedim ama işte çok hassas anlarimda güvendiğim insanlara çıktı ağzımdan.. ki bunu başıma getirende çok güvendiğim biriydi ama insan işte vazgecemiyor safliktan.. tedavi gördüm senelerce ama biraz iyi oluyorum sonra yine herşey her saniye aklıma geliyor. Allah kimseye yaşatmasın.Bu süreçte destek aldınız mı ? Keske destek alsaydiniz veya almadıysanız alın konuşun derim size iyi gelecektir. Yaşadıklarıniz zor şeylermis geçmiş olsun evet öyle bı yerdeyiz ki herkes menfaat çıkar pesindeler kullanma pesindeler herşeyi arkanızda bırakın ama evleneceğiniz bıri ya bunları ogrenirse güven açısından çok sıkıntı yaşarsınız bende doğuluyum malesef ki birçok yerde halen çarşafa bakıyorlar . Herşey gönlünüzce olsun inşallah
keske kadinlar ozellikle kadinlarimiz bunlara maruz kalmasa iki damla kan icin yasadigimiz seyler korkunc erkeklerin gununu gun edip kadinlarin bunlari yasamasi o kadar zoruma gidiyor ki yaptigin sey yasadiklarin asla yanlis degil sevdin yaptin ya da kotu seyler yasadin hicbir kadin kimseyi kandirmak icin ilk iliskisini feda etmez ya da eglenmek icin hepimiz icin cok ozeldir o an o yuzden kendini asla kotu hissetme guclu olYaşantılar vs... Birden bire böyle olmadım yani.. hiç bı suçum yokken çok büyük olaylar yaşadım. Ben ağzımı açıp kimseye anlatmazken en yakınım bildiklerim asla sana kullanmam diyip benimle benim derdime ağlayanlar en ufak şeyde beni rezil etti. Üstüne bin katarak.. ben 4. Kattan kendimi attım canımdan oluyordum halen daha acısını çekiyorum. En ağırida açıklamaya çalıştığım insanların bana inandığını sanıp sonra niyetlerini fark etmem oldu. Ben memleket bildiğim şehirden oldum. Yaşayamadım dayanamadım kimseye açıklama yapmak istemiyordum çünkü kimse dinlemiyor. En iyisi susmak dedim kaçtım. Çok fazla sey var çok şey ama işte o yüzden artik katlanamiyorum hepsi bu. Belki çok küçük çok önemsiz bir konu ama Allah kahretmesin ki ben doğuluyum küçükken aman atlama zıplama bisiklete binme kizligin bozulur diye diye büyüttüler. Belki de oyuzden bu kadar mahvoldum. Belki de en çok güvendiğim insan bana bunu yaşattığı için.. belki belki diye siralarim. Üslubum sert olmus olabilir sebebi tamamen yorgunluk.. hoşçakalın
Ahh okadar iyi geldi ki yazdiklariniz... O kadar güzeller ki anlatmak istediklerim bunlar aslında. Ama anlamıyorlar anlamazlar tahmin bile edemezler bana sırf namuslu desinler diye o masaya 4 kere yattım her ameliyatta oluk oluk kan akıttım. O an lanet ediyorsun erkeklere topluma aile baskısına.. ben kaldırırım ben bunun arkasında dururum herkese dürüst olurum ama benim ailem kabullenmez biliyorum...keske kadinlar ozellikle kadinlarimiz bunlara maruz kalmasa iki damla kan icin yasadigimiz seyler korkunc erkeklerin gununu gun edip kadinlarin bunlari yasamasi o kadar zoruma gidiyor ki yaptigin sey yasadiklarin asla yanlis degil sevdin yaptin ya da kotu seyler yasadin hicbir kadin kimseyi kandirmak icin ilk iliskisini feda etmez ya da eglenmek icin hepimiz icin cok ozeldir o an o yuzden kendini asla kotu hissetme guclu ol
islem olma konusu da sunlari soylemek istiyorum kimse kimseyi kandirmiyor icinde yasadigimiz toplum buna bizi mecbur kiliyor kimse o masaya yatip o ameliyati iki damla kan icin olmak istemez hele sonrasindaki acilari asla cekmez ama mecburuz ailemiz olmasa asla kimseyi takmayiz bizde emin olun ama dedigim gibi kosullar maalesef ve gercekten cografya kaderi insanin bizde bununla yasamayi ogrendik gelip burda ya erkekte bakirse kandirmaya hakkiniz yok demeyin bu zamanda bakir erkek yok en gec 16 18 yasinda biriyle iliskiyr girmemisse kadin tutup iliski yasatiyorlar kac kere kulak misafiri oldum erkek kardesimin mesajlarina denk geldim korkunc seyler ayrica ustte okudugum feministlik yapmak muhabbeti gercekten sacmalik her iliskide yalanlar olur kimse sutten cikmis ak kasik degil onu anlayin once burda kiz sorunlrini anlatmis kotu zamanlar yasamis insan olup destek olmak varken elestirmek.. kadin kadinin kurdu gercekten
bu yuzden konuyu acan arkadasim yapacagin en guzel sey onune bakmak sadece ve gercekten evlenip cocuklarin oldugunda onlari yobazliktan uzak cagdas bir sekilde yetistirmen o zaman tum bunlara degecek ve gercekten bu dunya icin kendin icin iyi bir sey yapmis olacaksin
biz yanindayiz ne zaman istersen yaz
vavaeyla agit demek bi kere agit yakacak bir durumun yokki kendini perisan etme uzulme ya caresiz bir hastalik degil ki bu oturup aglayasin tutmus islemin ne guzel onune bak sadece mutlu olAhh okadar iyi geldi ki yazdiklariniz... O kadar güzeller ki anlatmak istediklerim bunlar aslında. Ama anlamıyorlar anlamazlar tahmin bile edemezler bana sırf namuslu desinler diye o masaya 4 kere yattım her ameliyatta oluk oluk kan akıttım. O an lanet ediyorsun erkeklere topluma aile baskısına.. ben kaldırırım ben bunun arkasında dururum herkese dürüst olurum ama benim ailem kabullenmez biliyorum...
Allah yardımcınız olsunYaşantılar vs... Birden bire böyle olmadım yani.. hiç bı suçum yokken çok büyük olaylar yaşadım. Ben ağzımı açıp kimseye anlatmazken en yakınım bildiklerim asla sana kullanmam diyip benimle benim derdime ağlayanlar en ufak şeyde beni rezil etti. Üstüne bin katarak.. ben 4. Kattan kendimi attım canımdan oluyordum halen daha acısını çekiyorum. En ağırida açıklamaya çalıştığım insanların bana inandığını sanıp sonra niyetlerini fark etmem oldu. Ben memleket bildiğim şehirden oldum. Yaşayamadım dayanamadım kimseye açıklama yapmak istemiyordum çünkü kimse dinlemiyor. En iyisi susmak dedim kaçtım. Çok fazla sey var çok şey ama işte o yüzden artik katlanamiyorum hepsi bu. Belki çok küçük çok önemsiz bir konu ama Allah kahretmesin ki ben doğuluyum küçükken aman atlama zıplama bisiklete binme kizligin bozulur diye diye büyüttüler. Belki de oyuzden bu kadar mahvoldum. Belki de en çok güvendiğim insan bana bunu yaşattığı için.. belki belki diye siralarim. Üslubum sert olmus olabilir sebebi tamamen yorgunluk.. hoşçakalın
Tovbe ettigimiz gunahlar icin bile... Hapmadik desek yalanci olmuyoruz ... Kimse seni yargilayamaz... Herkes kendi hatasini cuvala basar elaleminkini duvara asar.... Takilma insanlara ... Rabbim yeni kapilar acar sana.... Bir bakmissin herseyi unutmussun... Cok mutlusun... Ama gecmisle yasama ... Ne kadar zor olsada gecti onun icin uapabilecek birseyin yok... Gelecegin icin yasa... Hayat kisa.. mutlu olmaya bakAhh okadar iyi geldi ki yazdiklariniz... O kadar güzeller ki anlatmak istediklerim bunlar aslında. Ama anlamıyorlar anlamazlar tahmin bile edemezler bana sırf namuslu desinler diye o masaya 4 kere yattım her ameliyatta oluk oluk kan akıttım. O an lanet ediyorsun erkeklere topluma aile baskısına.. ben kaldırırım ben bunun arkasında dururum herkese dürüst olurum ama benim ailem kabullenmez biliyorum...
Vaveylanin anlamını herkes bilmez..vavaeyla agit demek bi kere agit yakacak bir durumun yokki kendini perisan etme uzulme ya caresiz bir hastalik degil ki bu oturup aglayasin tutmus islemin ne guzel onune bak sadece mutlu olburdaki bazi bos insanlari da cok takma
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsunbu hayatta hiç bi dert canına kıymaya sebep olmamalı gelip geçici hepsi bizim gibi . Umarım her şey güzel olur hayatınızda
Allah razı olsun çok sağolun inşallah inşallah öyle olurAllah yardımcınız olsunbu hayatta hiç bi dert canına kıymaya sebep olmamalı gelip geçici hepsi bizim gibi . Umarım her şey güzel olur hayatınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?