kızlık zarı dikimi için doktor tavsiyesi olanlar

dürüst olmak guzel ama toplumumuz bunu kaldıracak kapasıtede degıl bunu deneyen bayanlar tanırım acıkca söyleyen söyledıkten sonra namussuz damgası yıyıerek terkedılen toplumumuzun kafası normal degıl bu konuda malesef
Ben gibiii! İkinci herseyi hatta herseyi onda defalarca yasayan beni ki nisanlanicaktik ama ıki yil boyunca defalarca ayrıldık hep kucuk tartışmalardan.başından beri hep durust oldum ona .ki sonunda keske diktirseydin ve bana yalan soylesedinnn dedii..kaldıramadı.ki oyle hayatıma kolay birini alan biri olmadig halde.... Cok seviyor bensiz asla olamıyordu ama koca bir ask bitti zardann!!!yaşam tarzimi bildiği halde... İnanabiliyor musunuz durust oldum diyee herseyi yasadigim ona kadin oldugum adamla ayrıldık...o sebeple bende bir daha dürust olma konusunda kararsızım artik.icim koca bir enkazzzzzzz....insanın bedeni degil ruhudur namussuz olan...inanıp güvenip sevdiği adama teslim olmak evet günah o benle rabbim arasında...ama hakkettigim bu olmamalıydı.simdi tek duam bende eksik gördüğü herseyin gerçeğini bir başkasinda bulması..birgun pişman olucakkk ..kalbi bozmamak asıl olan....niyet güzelse rabbim mükafatını verir şüphesiz...

Son düzenleme:
Ben gibiii! İkinci herseyi hatta herseyi onda defalarca yasayan beni ki nisanlanicaktik ama ıki yil boyunca defalarca ayrıldık hep kucuk tartışmalardan.başından beri hep durust oldum ona .ki sonunda keske diktirseydin ve bana yalan soylesedinnn dedii..kaldıramadı.ki oyle hayatıma kolay birini alan biri olmadig halde.... Cok seviyor bensiz asla olamıyordu ama koca bir ask bitti zardann!!!yaşam tarzimi bildiği halde... İnanabiliyor musunuz durust oldum diyee herseyi yasadigim ona kadin oldugum adamla ayrıldık...o sebeple bende bir daha dürust olma konusunda kararsızım artik.icim koca bir enkazzzzzzz....insanın bedeni degil ruhudur namussuz olan...inanıp güvenip sevdiği adama teslim olmak evet günah o benle rabbim arasında...ama hakkettigim bu olmamalıydı.simdi tek duam bende eksik gördüğü herseyin gerçeğini bir başkasinda bulması..birgun pişman olucakkk ..kalbi bozmamak asıl olan....niyet güzelse rabbim mükafatını verir şüphesiz...

İkinci her şeyi de yaşamak senin tercihindi yani osuçlu olamaz istemeseydin bu defa seçim yapmaz o hata derdin bırakırdın. Zar tutkunu bir insanla evlenmediğine şükret bence sen benim bir çok arkadaşım evlendi tek sorun yaşayan yok bende benzerini yaşadım defoldu gitti güle güle keyfi bilir niye arkasından ağlayacam ? Şimdi çok daha iyiyim sorun yok ha çıkarsa kölesi değilim lafı yer oturur aşağıya dik durun biraz yaşarken nasıl zevk veriyorsa bitince de vermeli kalbi bozup kul hakkına girmekten daha güzeldir dürüst olmak...

İkinci her şeyi de yaşamak senin tercihindi yani osuçlu olamaz istemeseydin bu defa seçim yapmaz o hata derdin bırakırdın. Zar tutkunu bir insanla evlenmediğine şükret bence sen benim bir çok arkadaşım evlendi tek sorun yaşayan yok bende benzerini yaşadım defoldu gitti güle güle keyfi bilir niye arkasından ağlayacam ? Şimdi çok daha iyiyim sorun yok ha çıkarsa kölesi değilim lafı yer oturur aşağıya dik durun biraz yaşarken nasıl zevk veriyorsa bitince de vermeli kalbi bozup kul hakkına girmekten daha güzeldir dürüst olmak...
Kesinlikle oyle ama yasadigim ılk isteyerek basima gelen bisi degildi ki.... :( ama cok haklisin.zaten oyle bir kaygım olmadı ,kendi kaybetti diyorum...ama içime oturan cok şey var bunlari atmam zaman alicak..cok tesekkur ederimmm desteğin icin arkadasim.

Kesinlikle oyle ama yasadigim ılk isteyerek basima gelen bisi degildi ki.... :KK43: ama cok haklisin.zaten oyle bir kaygım olmadı ,kendi kaybetti diyorum...ama içime oturan cok şey var bunlari atmam zaman alicak..cok tesekkur ederimmm desteğin icin arkadasim.[/QUOTE

cevap vermek zorunda değilsin kardeşim bu nihali her zaman çıkar boşver sen onuuuuu:) bu topiki çok sevdi o ayrılamıyor nedense

Kesinlikle oyle ama yasadigim ılk isteyerek basima gelen bisi degildi ki.... :( ama cok haklisin.zaten oyle bir kaygım olmadı ,kendi kaybetti diyorum...ama içime oturan cok şey var bunlari atmam zaman alicak..cok tesekkur ederimmm desteğin icin arkadasim.

ilk hataydı ikinci tercih istersen tercih etmezsin bir daha ona göre yolunu çizersin burdakilerin işine gelmez yazdıklarım niyetleri malum sahte türbanlısına kadar vardır ee doğru söyleni dokuz köyden kovarlar ;)

Bence olayı gıdısatına bırakmak en ıyısı egerkı cınsellığınızı yasamak ıstıyorsanız bu sızın secımınız ve egerkı bir gun evlenmeye karar verırsenız bu konuda durust olmakta en onemlısı.

bır erkegın bu konuda tabusu olup olmadıgını anlamak cok kolay, tabuları olmayan bır es secersınız ve konuyu konusmanıza gerek bıle kalmadan sorunu cozersınız.

zaten benı sevecek adam bır parca zar ıcın degıl benı ben oldugum ıcın sevsın ısterım. karakterım,kişiliğim ön planda olsun..

OTE="gzmmm123456789, post: 37979390, member: 635599"]Canim 2500 ebru hanima verene kadar harun ozkana git bence dr kendinden cok emin konusuyo kadin dogumcular bile anlamaz yaptigimiz zari anadan dogma gibi olur diyo ben bu gun mail attim cevap yazmis ben para biriktirip ona gitmyi dusunuyorum tabi cok pahali nasi biriktircem bilmiyorum ama deniycem iste[/QUOTE]
can

ben buradakilerle daha önce bu gibi bir tedavi uygulattım, memnun kaldım isterseniz sizde bir görüşün ? ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi doktor başarılıdır bilmem ama arkadaşınız dürüst olmayı denedimi?
Yani namus kafada bitiyor hayatındaki erkeğe yaptığı yanlışı bütün samimiyetiyle anlatsa?
Aksi takdirde erkek sonradan öğrenirse iş daha kötüye gider.

Neden gidip kucuk cocuklara tecavuz eden birilerine namus anlatmiyorsun. ? Buralarda oyle cocuk yawlarinda aci cekmiw birininde ola bilecegini duwundunuzmu hic? Hani her weye ragmen yilmak istemeyen.Hani bawkasinin sucu yuzunden kimsenin onude ezilmek istemeyen.Her ne kadarda cok sevilse bile kimseye sonuna kadar guvenmek istemeyen ve asla ve asla kimseden merhamet dilenmek istemeyen birilerinin ola bilecegini duwundunuzmu hic ?

Back