kızlık zarı dikimi için doktor tavsiyesi olanlar

merhaba kızlar bu konuyu bır arkadasım için açtım bazı bayanların aslında kendıne dr arıyordur ama arkadasım dıyordur dedıklerını şimdiden duyar gibiyim bu sebepten hemen söyleyim bende aynı durumdayım fakat ben diktirmeyecegım bahsettiğim arkadasımla burdan tanıstık kendisi dikim için doktor arıyor lakin bır cok bayan burda dikim yaptrdım kanama oldu gıbı lafların dr reklamı oldugunu savunuyor bırde bazı dikim yaptırıp tutmayan bayanlarla konustuk bu sebpten anladıkki dr cok önemlı yani her dr a gitmemek lazım sonucta hayati br konu ve dünyanın parasını alıyorlar bu sebpten sizlerden ricam arkadasıma önerebileceğiniz guvenılır denenmiş bır doktor varsa lütfen burdan tavsıyelerınızı beklıyoruz şu an arkadasım ciddi manada bunalımda ve benden haber beklıyor

merhaba bende sizin gibi aylardır araştırma yapıyorum ve ensonunda doktor olarak ebru zülfikaroglu nda karar kıldım.cunku hem sitedekı yorumlar olsun hemde bu operasyonu gecırenler hep olumlu yanıt almış.bende bugun cesaretimi toplayıp aradım detaylı bilgi istedim. %100 garanti verdi iyileşme süreci 25 gün ile 90 gun ıceerısınde degısır dedi.15-20 dk sürüyormuş,fiyat sordum 2500 tl dedi.sizinler paylaşmak istedim iyi günler.

merhaba bende sizin gibi aylardır araştırma yapıyorum ve ensonunda doktor olarak ebru zülfikaroglu nda karar kıldım.cunku hem sitedekı yorumlar olsun hemde bu operasyonu gecırenler hep olumlu yanıt almış.bende bugun cesaretimi toplayıp aradım detaylı bilgi istedim. %100 garanti verdi iyileşme süreci 25 gün ile 90 gun ıceerısınde degısır dedi.15-20 dk sürüyormuş,fiyat sordum 2500 tl dedi.sizinler paylaşmak istedim iyi günler.
cok tesk canım

tabıkı canım paylasırız bırısıde mardınde bır dr bulmus ama orası epey uzak gıdılecek yer degıl

Canim 2500 ebru hanima verene kadar harun ozkana git bence dr kendinden cok emin konusuyo kadin dogumcular bile anlamaz yaptigimiz zari anadan dogma gibi olur diyo ben bu gun mail attim cevap yazmis ben para biriktirip ona gitmyi dusunuyorum tabi cok pahali nasi biriktircem bilmiyorum ama deniycem iste

cancagızlarım bakire olup anal oral sex yapıp bacak arasındakı kanı kocasını keklemek için saklayan bakırelerde tanırım onlarada bır mesajınız varmı? namus ahlak kanda degıl
bu işi yapmak değil arkadasım baska bır ınsanı yaptıklarının arkasında duramayıp kandırmaktır en buyuk namussuzluk :KK12:

Tecavüze uğrayanlara lafım yok da sırf nefsine yenilip her haltı evlenmeden yiyip sonra da kızlık zarı derdine düşenler vicdanınız nasıl rahat edecek? Eş, dost, aile öğrenmese de Allah biliyor. Madem bir halt yaptın seninle aynı düşüncede olan bu konuyu dikkate çok almayanlarla hayatını birleştirmeye, evlenmeye bak!

merhaba....tıp merkezine güvenebilirsiniz bu işlem konusunda doktor ....benim senelerdir doktorum bi arkadaşım da kızlık zarı dikimi için kendisine gitmişti. 1600 tl ye yaptırmış çok memnun kaldı size de tavsiye edebilirim. numaralı telefondan da ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke yaşamasaydınız da buralara yazmasaydınız

kımseye kendınızı kanıtlamayın bıraz dını yaklasıcam olaya kızanlar olacaktır bu dusunceme ama sız her ne yaptıysanız tövbe edın bırdaha aynı gunahı ıslemeyın ve karsınızdakı kısıyede bu durumunuzdan bahsetmeyın bılemessınız güvenemessınız durumunuzu saga sola anlatırlar boyle olacagına hiç evlenmeyın

ınsanlar arasında boyle seyler yayılırsa bır dedıkodu kervanı arasında etkılenen gencler evlı çiftler......

gunah her zaman tatlıdır yayarsanız daha cok kısıye tatlı gelır toplumsal duzen de bundan etkılenır siz sımdı onunuze gelene durumunuzu anlatırsanız durust olacam dıye daha cok zarar gorursunuz en dogrusu hiç evlenmemıs bakıre kız gıbı evlenmek kocanızı ondan sonrakı hayatınız baglar o varken bır baskasıyla zına yaparsanız o zaman namussuz olursunuz

Allah yardımcınız olsun

keşke yaşamasaydınız da buralara yazmasaydınız

kımseye kendınızı kanıtlamayın bıraz dını yaklasıcam olaya kızanlar olacaktır bu dusunceme ama sız her ne yaptıysanız tövbe edın bırdaha aynı gunahı ıslemeyın ve karsınızdakı kısıyede bu durumunuzdan bahsetmeyın bılemessınız güvenemessınız durumunuzu saga sola anlatırlar boyle olacagına hiç evlenmeyın

ınsanlar arasında boyle seyler yayılırsa bır dedıkodu kervanı arasında etkılenen gencler evlı çiftler......

gunah her zaman tatlıdır yayarsanız daha cok kısıye tatlı gelır toplumsal duzen de bundan etkılenır siz sımdı onunuze gelene durumunuzu anlatırsanız durust olacam dıye daha cok zarar gorursunuz en dogrusu hiç evlenmemıs bakıre kız gıbı evlenmek kocanızı ondan sonrakı hayatınız baglar o varken bır baskasıyla zına yaparsanız o zaman namussuz olursunuz

Allah yardımcınız olsun
Guzel anlatmissin sagol. Bizde boyle olsun istemezdik ama napicaz tovbe edip bu konuyu kimseye anlatmayip bi caresine bakip hic yapmamis gbi olmak istiyoruz bu kadar yani. Keske herkes anlayabilse senin gibi.

Canim 2500 ebru hanima verene kadar harun ozkana git bence dr kendinden cok emin konusuyo kadin dogumcular bile anlamaz yaptigimiz zari anadan dogma gibi olur diyo ben bu gun mail attim cevap yazmis ben para biriktirip ona gitmyi dusunuyorum tabi cok pahali nasi biriktircem bilmiyorum ama deniycem iste
Harun özkan ne kadar fiyat soyluyor.bende hala para biriktiyorum

merhaba. gaziosmanpaşa da abacıoğlu tıp merkezine güvenebilirsiniz bu işlem konusunda doktor tuğrul abacıoğlu benim senelerdir doktorum bi arkadaşım da kızlık zarı dikimi için kendisine gitmişti. 1600 tl ye yaptırmış çok memnun kaldı size de tavsiye edebilirim. 212 545 53 53 numaralı telefondan da ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz
Peki sonuç ne oldu kanama si oldumu

Harun ozkan 2500 istiyomus bende biriktirmeye calisiyorum ama daha 1000 lira anca toplayabildim :/
Anladım canım Harun Özkan istanbulda sanırım fiyatlar Ebru doktor ile aynı bakalım Ebru doktor %100 garanti verıyo ve bu sitedede daha once açılmış konularda Ebru doktorn adı çok gecmiş ve hep olumlu..ben Ankara'da yaşıyorum bu yüzden Ebru doktoru tercih etcem.acaba fiyatta hiç yardımcı olmuyorlarmı :/

Fiyat konusunda yardimci olmuyolar sanirim ya.. Ankaradaysan ebru hanim mantikli ama o son kontrole cagirabiliyomus. Harun ozkan islemden 2 ay sonra baska bi kadin dogumcuya gitseniz o bike anlamaz ameliyat olsugunuzu garanti veriyorum diyomus oyuzden ben ona gitmek istiyorum ama maddi durum iste sknti biriktirmek lazim

Şu namus bekcileri bu konuda öğüt vermek için kk ya uye olmus bence. Konuyla alakali fikriniz yoksa yazmayin gidin sizi ilgilendiren konularda yazin ya. Millet diktiriyomu baska bisry mi yaptiriyi size ne onlarin bedeni onlarin karari. Bi bitmediniz ya valla bi bitmediniz gitti

Neyse ben fikrimj yazayim. Canlarim bende bu onuda ebru zulfikaroglu nu cok duydum ankaradakiler taa istanbula gidip eziyet cekmesinler bence. Ayni sekilde istabbuldakiler de ankaraya gelecegine harun ozkana gitsin. Cunku ikisi de baya methedilmis ve ikisi de garanti vermis. Diger doktorlarla risk almayin bence çünkü bu durum hata kabul eden bi durum degil malesef

Bu konuyla alakam yok ama aranizda en gunahsizi kimse ilk tasi o atsin demek istiyorum.yapmis ve cozum ariyor doktor onerisi olan var mi diyor ben boyle bir sey yaptim ama sizce utanmalimiyim demiyor kinamayin kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz madem bu kadar ahlakli dini butunsunuz bu sozude unutmayin gunahi yazanda affedende rabbim size ne laf duser anlamiyorum siz yapmadiniz belki cocuklarinizin yapmiycagini kardeslerinizin yapmiycani nerden biliyosunuz kinamayin ki na ma yin

Bence de kimse sizin ahlaki kriterlerinizi ve fikrinizi sormuyor bu konu hakkinda bir bilginiz varmi yokmu onu soruyor !! Bu insanlar zaten zor seyler yasiyo bide sizin zirvalarinizi dinlemek istemiyorlar ki bence haklilar da

Çok tsk ederim
Neyse ben fikrimj yazayim. Canlarim bende bu onuda ebru zulfikaroglu nu cok duydum ankaradakiler taa istanbula gidip eziyet cekmesinler bence. Ayni sekilde istabbuldakiler de ankaraya gelecegine harun ozkana gitsin. Cunku ikisi de baya methedilmis ve ikisi de garanti vermis. Diger doktorlarla risk almayin bence çünkü bu durum hata kabul eden bi durum degil malesef

Back