- Konu Sahibi rengininci
merhaba kızlar bu konuyu bır arkadasım için açtım bazı bayanların aslında kendıne dr arıyordur ama arkadasım dıyordur dedıklerını şimdiden duyar gibiyim bu sebepten hemen söyleyim bende aynı durumdayım fakat ben diktirmeyecegım bahsettiğim arkadasımla burdan tanıstık kendisi dikim için doktor arıyor lakin bır cok bayan burda dikim yaptrdım kanama oldu gıbı lafların dr reklamı oldugunu savunuyor bırde bazı dikim yaptırıp tutmayan bayanlarla konustuk bu sebpten anladıkki dr cok önemlı yani her dr a gitmemek lazım sonucta hayati br konu ve dünyanın parasını alıyorlar bu sebpten sizlerden ricam arkadasıma önerebileceğiniz guvenılır denenmiş bır doktor varsa lütfen burdan tavsıyelerınızı beklıyoruz şu an arkadasım ciddi manada bunalımda ve benden haber beklıyor
merhaba bende sizin gibi aylardır araştırma yapıyorum ve ensonunda doktor olarak ebru zülfikaroglu nda karar kıldım.cunku hem sitedekı yorumlar olsun hemde bu operasyonu gecırenler hep olumlu yanıt almış.bende bugun cesaretimi toplayıp aradım detaylı bilgi istedim. %100 garanti verdi iyileşme süreci 25 gün ile 90 gun ıceerısınde degısır dedi.15-20 dk sürüyormuş,fiyat sordum 2500 tl dedi.sizinler paylaşmak istedim iyi günler.