• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarım

neyse canım benim bu konuyu sen de farklı boyuta taşımaya başladın. ben uzatmıyorum. ama şunu da eklemek istiyorum ilişki yaşamadım demen için sürtünme dahil hiçbir şey olmaması gerekiyor. yani istediğin kadar ilişki yaşamadım diye burada yaz önceki nişanlınla aranda cinsel birleşme olmasa da sürtünmeden kaynaklı bir ilişki zaten yaşadın. inşallah bundan sonra seni de hamile ve çocuk topiclerimizde aramızda görürüz.

bence doktor bayan olduğu için senin ona rahat rahat açılmanı kullanmış para kazanmaya çalışmış. benim arkadaşıma da sürtünmeden dolayı biraz hasar olduğunu ama esnek olduğunu söylediler diye gidip sevgilisiyle ilişki yaşamıştı. bence nişanlanacağın kişiye hiç söylemesen daha iyiydi sonuçta hiçbir şey yaşamasan bile kanamayabilir ağrımayabilir bunlar erkekler de dahil hepimizin bildiği duyduğu şeyler. güzel şeyler yaşamaya bak kafanı buna takıp bu konuya endekslenirsen evlendikten sonra bile hep bir şeylere takılır kalırsın mutlu olamazsın. ben henüz evlenmedim ama nette okuduğum kadarıyla bi ilişki yaşamadığını zaten zorlanmandan yaşadığın acıdan filan erkek anlar herhalde odun değilse anlar yani. benim erkek arkadaşım üzerime titriyor beni çok seviyor ve önemli olan da bu güven. burada sana söylenenleri kafana takma herkes ne yaşadığını kendi bilir. hiç kimseyi sevmeden gerçek hisler yaşamadan sırf parası için gidip bakire bi kızın bi adamla evlenmesi daha onurlu bi davranış değildir... senin yüreğindekini sen bilirsin...

kızlar bakire birinde kızlık zarı tipi belirlenez mi ilk gittgim doktor söyledi fakat ikinci doktor yırtılmadan bılenemez dedi. aslında gördugunde esnek mı dgl mı anlayamazmıydı

bozulma olduktan sonra ancak yeni bir olaysa doktor anlayabilir yoksa sadece kızlık zarı olmadığını söyleyebilir. kızlık zarı tipi yırtılmadan önce anlaşılabilir.

bence doktor bayan olduğu için senin ona rahat rahat açılmanı kullanmış para kazanmaya çalışmış. benim arkadaşıma da sürtünmeden dolayı biraz hasar olduğunu ama esnek olduğunu söylediler diye gidip sevgilisiyle ilişki yaşamıştı. bence nişanlanacağın kişiye hiç söylemesen daha iyiydi sonuçta hiçbir şey yaşamasan bile kanamayabilir ağrımayabilir bunlar erkekler de dahil hepimizin bildiği duyduğu şeyler. güzel şeyler yaşamaya bak kafanı buna takıp bu konuya endekslenirsen evlendikten sonra bile hep bir şeylere takılır kalırsın mutlu olamazsın. ben henüz evlenmedim ama nette okuduğum kadarıyla bi ilişki yaşamadığını zaten zorlanmandan yaşadığın acıdan filan erkek anlar herhalde odun değilse anlar yani. benim erkek arkadaşım üzerime titriyor beni çok seviyor ve önemli olan da bu güven. burada sana söylenenleri kafana takma herkes ne yaşadığını kendi bilir. hiç kimseyi sevmeden gerçek hisler yaşamadan sırf parası için gidip bakire bi kızın bi adamla evlenmesi daha onurlu bi davranış değildir... senin yüreğindekini sen bilirsin...

zaten artık durmuyorum bu konularının ustunde sadece evlenmeme yakın bır kere daha giderim. o da ılk gece falan vs ıcın ben zaten nısanlıma hıc bır sey anlatmadım. ve ilişki de yaşamadım zaten korkuyorum ilk gece olucak tabii onun bır anlamı olmalı ben kafamdakı şüpheler ıcın gttım ama daha da beter kafama şüpheler soktu ta ki diğer doktora gdene kadar

O kadar çok yorum yapılmış ki şaşmamak imkansız. Siz bacak aralarınızdaki zarı sorgularken beyninizdeki zarı unutmuşsunuz. Bacak aranızdaki zarı doktora kontrol ettirebilir, teyid alabailirsiniz ' yuppiii bakireyim' sonra ikinci soruya geçersiniz 'acı olacak mı acı?' . Beyninizi kime kontrol ettireceksiniz ' yuppiii onu kimse bilemez sadece BEN bilirim' . E ne oldu şimdi. Kİm kimi aldattı, kim bakireydi , aman nişanlım daha iyiydi ama kocam ne bilsin'. BRAVO size. İlişki ilişkidir, 2X2 =4 aksini söyleyen olabilir mi? Namus nerenizde , namusunuz nerede aranıyor? Her şey beyinde. Eşin seni bakire bilecek ama sen bileceksin ki başkalarıylada benzer hazlar yaşadın. Mevlana ne demiş ' Gel, ne olursan ol yine gel' . Kızlar AKILLI OLUN AKILLI, İKİ BACAK HESABI VERMEYİN ELİN OĞLUNA. SİZİN HESABINIZ KENDİNİZLE.
Sevgidir , saygıdır herşeyin başı. Yaşlanırsınız, ömür geçer, yanyana yatar arkadaş olursunuz ama HALA SEVGİLİSİNİZDİR.
Kolay gelsin sizlere, işiniz valla zor. Öylesine de yok demiyorsunuz, böylesine de . Ne olacak sizin haliniz?

merhabalar kızlar..benim de kafamı çok meşgul eden bu konuyu sizlere danışmak anlatmak istedim..bende erkek arkadaşımla sarhoşken böyle bi girişimde bulundum..ikimizde sarhoştuk bişiler olmadı ama ertesi gün inanılmaz acı duydum bu bikaç gün sürdü böle..dayanamayıp doktora gittim..ilk gittiğim kadın beni dövmekten beter etti..yaşımı sordu 25 dedim..ee daha ne dedi bana..baktı gözlemledi, saat5, saat11,saat7 yönünde yıtıkların var bakire değilsin artık deyip sert sert davrandı..o kadar utanmıştım ki..o gün ve sonraki bikaç ayım ağlamakla geçti..taaki cesaretimi toplayıp ankda bi tanınmış kadın doktoruna gidene kadar..o sadece saat 5yönünde yırtığın var dedi..ben gerçekten birlikte olmamıştım dedim..neyse kadın hemen dikimden konuşmaya başladı tabii :)) bence hepsinin derdi ticari kaygılar..çünkü iki doktor farklı şey söylüyor..bende dayanamayıp fotosunu çektim..bana yardım edin lütfen ben orda küçücük bi zar görüyorum..ama neden doktorlar kanaman olmaz bundan soraki ilk ilişkin rahatça olur diyorlar ben parmakla dokununca bile korkarken bu nasıl olabilir..psikolojim bozulmuş vaziyette..bana akıl verecek biri varsa seve seve onu dinlemek istiyorum.. :(((

yahu bu ne yaa.. ne kadar korkuyorsunuz evleneceğiniz insanın sizi kabul etmemesinden..kusura bakmayın da iki bacak arasını namus diye adlandıran zihniyetten korkun..bu insanlardır size zarar verecek olan...kendinizi ezdirmeyin..ne önemi var bekaretin..erkekler evlenmeden önce istediği ile yatsın gezsin sizler benim bekaretim bozulacak diye cinsellikten kaçının..bari kadın olarak sizler önem vermeyin..sizler önem vermeyin ki çocuklarınızda namusun iki bacak arasında olmadığını ileride kavrayabilsin..tabi ki önem vermeyin derken her önünüze gelenle birliktelik yaşayın demiyorum fakat namus orda değildir..bunu çocuklarınıza öğretin...kaçıncı yüzyıldayız hala kadınlar sırf bu yüzden öldürülüyor..şimdiki erkekler önem veriyor fakat ileride erkek çocuklarınıza öğretin bu kavramı...ne namussuzlar var yahu sizler hala iki baacak arasını konuşuyorsunuz..sırf bu yüzden sizinle evlenmekten vazgeçecek olan erkek zaten size değer vermeyen sizi yeterince sevmeyen biridir..

O kadar çok yorum yapılmış ki şaşmamak imkansız. Siz bacak aralarınızdaki zarı sorgularken beyninizdeki zarı unutmuşsunuz. Bacak aranızdaki zarı doktora kontrol ettirebilir, teyid alabailirsiniz ' yuppiii bakireyim' sonra ikinci soruya geçersiniz 'acı olacak mı acı?' . Beyninizi kime kontrol ettireceksiniz ' yuppiii onu kimse bilemez sadece BEN bilirim' . E ne oldu şimdi. Kİm kimi aldattı, kim bakireydi , aman nişanlım daha iyiydi ama kocam ne bilsin'. BRAVO size. İlişki ilişkidir, 2X2 =4 aksini söyleyen olabilir mi? Namus nerenizde , namusunuz nerede aranıyor? Her şey beyinde. Eşin seni bakire bilecek ama sen bileceksin ki başkalarıylada benzer hazlar yaşadın. Mevlana ne demiş ' Gel, ne olursan ol yine gel' . Kızlar AKILLI OLUN AKILLI, İKİ BACAK HESABI VERMEYİN ELİN OĞLUNA. SİZİN HESABINIZ KENDİNİZLE.
Sevgidir , saygıdır herşeyin başı. Yaşlanırsınız, ömür geçer, yanyana yatar arkadaş olursunuz ama HALA SEVGİLİSİNİZDİR.
Kolay gelsin sizlere, işiniz valla zor. Öylesine de yok demiyorsunuz, böylesine de . Ne olacak sizin haliniz?

yahu bu ne yaa.. ne kadar korkuyorsunuz evleneceğiniz insanın sizi kabul etmemesinden..kusura bakmayın da iki bacak arasını namus diye adlandıran zihniyetten korkun..bu insanlardır size zarar verecek olan...kendinizi ezdirmeyin..ne önemi var bekaretin..erkekler evlenmeden önce istediği ile yatsın gezsin sizler benim bekaretim bozulacak diye cinsellikten kaçının..bari kadın olarak sizler önem vermeyin..sizler önem vermeyin ki çocuklarınızda namusun iki bacak arasında olmadığını ileride kavrayabilsin..tabi ki önem vermeyin derken her önünüze gelenle birliktelik yaşayın demiyorum fakat namus orda değildir..bunu çocuklarınıza öğretin...kaçıncı yüzyıldayız hala kadınlar sırf bu yüzden öldürülüyor..şimdiki erkekler önem veriyor fakat ileride erkek çocuklarınıza öğretin bu kavramı...ne namussuzlar var yahu sizler hala iki baacak arasını konuşuyorsunuz..sırf bu yüzden sizinle evlenmekten vazgeçecek olan erkek zaten size değer vermeyen sizi yeterince sevmeyen biridir..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:

söze gerek yok herkese cevapını vermıs cok tesekurler arkadasımmmm
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::16:

yahu bu ne yaa.. ne kadar korkuyorsunuz evleneceğiniz insanın sizi kabul etmemesinden..kusura bakmayın da iki bacak arasını namus diye adlandıran zihniyetten korkun..bu insanlardır size zarar verecek olan...kendinizi ezdirmeyin..ne önemi var bekaretin..erkekler evlenmeden önce istediği ile yatsın gezsin sizler benim bekaretim bozulacak diye cinsellikten kaçının..bari kadın olarak sizler önem vermeyin..sizler önem vermeyin ki çocuklarınızda namusun iki bacak arasında olmadığını ileride kavrayabilsin..tabi ki önem vermeyin derken her önünüze gelenle birliktelik yaşayın demiyorum fakat namus orda değildir..bunu çocuklarınıza öğretin...kaçıncı yüzyıldayız hala kadınlar sırf bu yüzden öldürülüyor..şimdiki erkekler önem veriyor fakat ileride erkek çocuklarınıza öğretin bu kavramı...ne namussuzlar var yahu sizler hala iki baacak arasını konuşuyorsunuz..sırf bu yüzden sizinle evlenmekten vazgeçecek olan erkek zaten size değer vermeyen sizi yeterince sevmeyen biridir..[/QUOT

merakımı bağışla,ama sence namus nedir?

bende arkadaşlarıma katılıoum ve onları alkışlıoum yazılarından dolayı :46::46::46::46::46:
bizleri ordaki 3 damla kanla tartacak erkekleri en başta sizler hayatınıza sokmayın :kkk:

Bence namus hem iki bacak arasındaydı hemde beyinde..sarhoşken bi hata yaptım ve kendimi affedemiyorum..birine ait olmak istemiştim ben..ve yaşım 25 utanıyorum kendimden..evlilik dışında cinsellik benim için çok uç bişeydi..ailem de çok moderndir bu tür şeyler asla aramızda konuşulmamıştı..ben bunu biraz fazla büyüttüğümü biliyorum fakat benim için böyle olmalıydı evlendiğimde evlendiğim sevdiğim tek kişiyle..namus bana göre bu demek..kadın da ihtiyaç duyarmış falanmış filanmış..ben inanmıyorum böyle şeylere..çıktığım kişiyle aramızda tam birleşme olmadı..ama neticede onunla aynı odada bişiler yaşandı..bir doktora daha görünücem bakalım sonuç ne olacak..zaten bundan sora biriyle görüştüğümde bu başımdan geçenleri elbette ona anlatıcam..asıl namus da burda olacak bu saatten sora benim için..o kişiye yalan sölemicem..eğer bu durumdan dolayı hayatımdan çıkmak isterse de en azından benim vicdanım rahat olacak.

Normalde bile her zaman kanama olmaz ki. Bunun garantisini kimse veremez.. Birlikte olduğun kişi de bence biraz araştırırsa anlar, sonuçta sana böyle bir şart koşamaz değil mi. Bence sıkma kendini (:

Zaten evleneceğiniz adam sizi seviyorsa böyle şeylere takılmaz önemli olan evlendiğin kişiyle beraberken ona yaptıklarındır. Benim eşim hiç bakmamıştı bile çok anlayışlı ve nazikti :)
zaten evlilikten öncede yavaş yavaş bu konuları konuşmaya başlıyorsunuz ozaman evleneceğiniz adamın notunu vermek size kalmış)

Son düzenleme:
merhaba

kızlar konuyu uzatmadan direk anlatmak istiyorum. ben 2 yıl öncesınde nişanlanıp ayrıldım evlenmemıze 6 ay kala bazı nedenlerden dolayı yuzugu attım. nişanlımla yüzeysel olarak bir şey yaşıyordum. fakat her zaman bende ilk gecye onem veren bırıyım bu yuzden ilişki yaşamadım. fakat afedersınız surtunme gbı nedenlerden dolayı hymenın zarar görebılecegını okuyunca çok şaşırdım. bılmıyordum çünkü şu an 2 senedır duzgun gıden bir beraberlıgım var allah kısmet ederse nişanlanacagım bu olayları erkek arkdasımla konusunca ben ılk geceye önem verırım mutlaka kanama olcak dedı ben ona bakıre oldugum soyledım oyleyım de zaten fakat kafamı karıstıran ılıskı yasamadan hymenın nasıl zarar görebılecegıydı. hem kızlık zarımın tıpını ögrenmek hem de ıcımdekı supheyı rahatlatmak ıcın dun doktora gttım ozel bır klınık. doktor muayene sonucu bana bakıresın dedı anamotık olarak. fakat kızlık zarının saat yonune göre tarıf edıldıgını anlattı bıraz bılıyordum zaten sadece saat 4 yonunde yırtılma var dedı. ben şok oldum doktor hanım ben ılıskıye gırmedım acı olmadı kanamam olmadı bu arada kızlık zarım anuler tipiymiş esnek değilmiş yanı. nasıl böyle bir şey olabılır dedım. ınanamadım pekı ılerde ılk gecemde kanama olucak mı dedım garantı veremem dedı. pekı ılerde eşim benı doktora goturse ne olur dedım çentik oldugunu soyler dedı ıyıce kafam karıstı yanı. netten arastırdıgıma göre anotomik olarak bakire olmak esnek kızlık zarında olurmuş yha bır çok arkadasımız ılk gecenın oyle basıt bır sey oldgnu hıc acımadan gececgını soylemedı kı ben ılıskı yaşamadım bır de burası dıkım yapıyormus ben dıkım konusunda konustum fıyat soyledı kesın kanar falan dedı. doktoru deneme amaçlı sordum bunları yha acıkcası ben doktora ınanmadım para almak ıcın mı bunları soyledı bılmyrm bu gun baska doktora gıdecegım bır çok evlı bayan arkdslarım var burda kızlık zarı bu kadar kolay bozulan bır sey mı ustelık hadı dedıgı dogru dıyelım dıger yerler duruyor oralar yırtıldıgı zaman kanaması gerekmez mı

snn bu anlattıgın tarzda sürtünme olayı bna da oldu ama bnde brz girme oldu kanamam oldu çok az ben kimseye anlatamadım doktora da gdemedm utandım bu yazıyı cevapları okuyunca brz bozulmamışsa diye ümitlendim tam grmesi lzm fln gbi seyler yazılmış. doktora da gitmiş biri olarak sence bozulma olmamış olablr mi

Canım senin başına gelenin bi benzeri benim de başıma gelmişti. Biz de eşimle evlenmeden önce sürtünme şeklinde ilişki yaşıyoduk. Sonra acaba bozulur mu bozuldu mu diye doktora gittim, doktor bana zorlanma olmuş çentikli bi yapısı var dedi. Tabi ben iyice panikleyip başka bi doktora göründüm, o da kızlık zarınızda hiçbi problem yok, ilk ilişkinizde de kanamanız olur korkucak bi durum yok demişti. Zaten evlendik ve ilk ilişkimizde de kanamam oldu, üstelik canım da yanmıştı :26: Zaten sonradan anladım ki, zarın yırtılması içeriye tam anlamıyla giriş olmadığı sürece mümkün değil. Öyle sürtünmeyle, çarpmayla olacak kadar kolay bi iş değil :19:

sürtnme sırasnda brz grme olup bi miktar kan gelmişse bozulma olmuş olablr mi

Kimse darılmasın ama evlilik öncesi yapılan her sürtünme ve cinsel ilişki bildiğin adiliktir. İnsanın kanının bozuk olması sonucu böyle birşey yapması büyük utanç bence. Birde utanılmadan bu olay saklanılır ve bu vicdanla rahat şekilde karşındaki insanı kandırarak yaşamaya devam edilir. Bunu nasıl tolera edebiliyorsunuz anlamıyorum !

Kimse darılmasın ama evlilik öncesi yapılan her sürtünme ve cinsel ilişki bildiğin adiliktir. İnsanın kanının bozuk olması sonucu böyle birşey yapması büyük utanç bence. Birde utanılmadan bu olay saklanılır ve bu vicdanla rahat şekilde karşındaki insanı kandırarak yaşamaya devam edilir. Bunu nasıl tolera edebiliyorsunuz anlamıyorum !

öncelikle adilik fln tarzında konuşman çok ayıp ben doğru yaptı demedim veya nasıl oldugunu anltmadm bilmedgn konuda böyle kırıcı olmamalısın. byle büyük konuşmanı da önermem. . . üstelik kendi hytmn her detayını herkese anltmk zorunda degilim artı hala aynı insanlayım 4 senedir düşündgn gibi biriyle olup başkasnı kandırdgm fln da yok vicdanen de ne hissettgmi anlayamazsın. bn sdc 1kez böyle brsy oldu onu da isteyerk ypmadm utancmdn kmsye anltamadm burda okudklrmda acb dedirtti ve sormak istedim hepsi bu kmsenn hakaretlerini dinlemek dgl derdim sen kınadıklarını ypma inş.

Back