Kızlık Zarı Dikimi Doktor Tavsiyesi

Valla kizlar neden diktiriyorsunuz anlamadim. Cok mu genişlettiniz dar olsun diyorsaniz tamam. Ama kan icinse eger cok sacma. 2 yillik evliyim. Ilk gecem de kanama fln bende hic olmadi yaniii. Herkeste gelen bisey degil. Esimde hic sormadi bile kan niye gelmedi diye.

Kizz kendine niye bu acıyı çektirtcen hem onun ise yarycaguda belli değil hem kaldi mi ya böyle bir kavram kaçıncı yüz yildayiz söyle gitsin peeehh

Yıl 2021 Kızlık zarı mı ,gerçekten mi Ya! Senin ondan önceki cinsel hayatına hiçbir erkek karışamaz utanç verici halen bu zihniyette kadınların olması,ilerde üreyip çocuk yetiştirecek olmanız beni çok ürkütüyor! Kadın kimliğine saygınız olsun kızlık zarı nedir yahu !

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım merhaba, Turgay bey yorumları hakkında farklı kişilerin aynı yerde çalıştığını gördüm demişsin beni de bilgilendirir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Son olarak hangi doktora işlem yaptırdınız ve memnun kaldınız mı ?

Erkek olsam önem veriyorsam gider doktora götürürüm kimseye güvenmem. yeter ki dürüst olsun.
Bu dünya da yırtarsınız hadi bakalım.

Merhaba yaptirdin mi bilgi verir misniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…