Kızlık zarı dikilince kanamıyomu?

Ya napacak adam carsaf mi isteyecek? Zaten o kan olay aninda gelmiyor vc de geldi dersin sorarsa o kadarini yapan bunu da yapar. Hos sorulmaz ama...

Yetistircek biri degilde zaten kabullencek biride degil korkum o durumda naparim herkez diktirdi die bisey solemedim zaten sen yasamamis olabilirsin ben bi halt ettim yasadim simdide kendimce cozum ariyorum fikir almak isdedim sen diktirmemis olabilirsin ama konu cok olduna gore bilgili olanlarda vardir die dusundum

hali hazırda bir aday var yani evlenmek için.
kabullenecek biri değilse evlenmesen olmuyor mu?

Peki diyelim kanadi ve ilk geceni sorunsuz gecti karsinizdaki adam safti anlamadi ya vicdaniniz nasil rahat edicek o adama nasil bakicaksiniz eşim hayat arkadasim diyerek?

hali hazırda bir aday var yani evlenmek için.
kabullenecek biri değilse evlenmesen olmuyor mu?
Aslinda olur evlenmesemde olur ama onu cok seviyorum ve nereye kadar bole evlenmeden durabilirim ilerleyen zamanda yine evlenmek istedimde ayni aorunla yuz yuze gelicem evet insanlar sert elestiride bulunuyo ama tutupta tecavuze ugradim demiyorum sadece inanmistim evlenicemize hepsi bu

Ben evlendigimizde bakireydim öyle orda burda düşme gibi bişey de olmadı, lakin kanama hiç olmadı ben acaba yapamadık mi diye doktora sürükledim eşimi, doktor ikimizi de bi güzel payladı yolladı sonra esim bana kızdı rezil ettin beni diye.
Lütfen düzgün insanlarla evlenin.
Kanama peşinde koşanla değil.

cok sevdigin adama cok buyuk yanlis yapip ondan bisi gizleyerek kandirarak yatagina giriceksin biraz empati yapsana nekadar kotu ve vicdani rahatsiz eden bir durum.

Bi arkadas gece yatagin altina jilet koyup bacagini kesmisti. Fark etmez saniyor adam ertesi gece yarayi gorunce anliyor tabi. Riskli durumlar..

Nasil yani doktor kontrol etmedimi

sert eleştiri yaptığınızın arkasında durmadığınızdan kendinize saygınız olmamasından kaynaklanıyor.
ayrıca herkesin kanayacak diye birşey yok. velevki seninkide öyle ne yapacak bu sevdiğin adam tutup kolundan doktora mı götürecek?

al bak konu sahibesi burada bile kanamayan var ille kanayacak diye birşey yok. bende kanamadım nedenini bile bilmiyorum..

Nasil yani doktor kontrol etmedimi
Kontrol etti sırf muayene ücreti ödedik diye fakat eşime o kadar kızdı ki bu kadar cahillik olamaz, esnek zar duymamış olamazsınız ,nasıl buraya getirirsin kızcağızı diye .halbuki ben zorla götürmüştüm eşimi hiç birşey anlamamistim çünkü .ayrıca 1 hafta yapamadık ,yaptık diyince kan da olmayınca inanmamıştım :))

bunun etik olmayışına vs hiç girmeyeceğim zira arkadaşlar zaten yazmışlar aynı şeyi tekrarlamayayım lakin benim ilk ilişkimde kan falan gelmedi. karşı taraftan da bir “??!!!???!” tepkisi almadım, “iyi iyi ortalık batmadı” dedi geçti adam :)

düşünüyorum da aynısı sizin başınıza gelse, bakire olmanıza rağmen kanamasanız napardınız acaba…

Tavsiyem zar diktirmen değil bu konuyu önemsemeyen düzgün biriyle evlenmen... zar derdindekiler adam gelmiyor bana

Bende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapise bi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
O abiyi şikayet eder hayatından cikarabilirsin ona bok yemek düşüyor... sen onun cinsel hayatının derdine düşüyon sanki... Böyle birşeye hakkı yok..

Peki diyelim kanadi ve ilk geceni sorunsuz gecti karsinizdaki adam safti anlamadi ya vicdaniniz nasil rahat edicek o adama nasil bakicaksiniz eşim hayat arkadasim diyerek?
Ne vicdanı be kadınlara bu ağır saçma yükü yükleyen toplum erkekler vicdan dusunmuyirsa yalanı da hakeder Kusura bakmayın... kaç kadın zarar gördü bu saçma sapan şeyler yüzünden. . O zihniyetteki erkeğe yalan az gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…