- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- Konu Sahibi Mervemsi888
Ya ben ne icin geldim sen nerelere çektin konuyu komiksin vallaEvet bana ne tabiki ama insanları da bu zihniyete sürüklemeyin ortalık bedenen ve ruhen kaşarla dolmaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben ne icin geldim sen nerelere çektin konuyu komiksin vallaEvet bana ne tabiki ama insanları da bu zihniyete sürüklemeyin ortalık bedenen ve ruhen kaşarla dolmaya başladı
Kaşarlık mı.. Erkek misin sen.. Dinimizi çok güzel yaşıyorsun maşallah insanlara kufuredince ne kadar inançlı oldugunuz belli oluyorMedeniyetinizle başbaşasınız sorun yok herkes değerini kendi belirler ucuzluğuyla kalitesiyle kaşarlık kimseye kazandırmaz bunu çıkarın kafanızdan
Hayır mütevaziyim ama siz bu şekilde anlıyorsunuzSu kelimeden sonra sizinle konuşacak tartisak düzeyde olmadığımı düşünüyorum... terbiyesizlik etmeyin...
Canım yazma suna yaaKaşarlık mı
Siz yeni farkına vardınız galiba yazdıklarınızın 1 saat geriden geliyorsunuzYa ben ne icin geldim sen nerelere çektin konuyu komiksin valla
Türkçesi kaşarlık değil istediğim le her haltı yerim mantığıCanım yazma suna yaa
Hayır küfür etmedim ki insanlarla her haltı yiyip diktirme işine girenler varken ben neden ve niçin bu işi savunanlara küfür edeyim kiKaşarlık mı.. Erkek misin sen.. Dinimizi çok güzel yaşıyorsun maşallah insanlara kufuredince ne kadar inançlı oldugunuz belli oluyor
Doğrular ve yanlışlar ???? Kabul etmek zordur sevmek güzel bir şey ama yerinde ve tadında sonuçları ağır şeylerin çıkabileceğini düşünün bir kızın babasının kızından dolayı namus kavramı yüzünden aşağılanmasını tabi baba ve anne böle bir şeyin ne olduğunun bilincinde değilse sizin gibiler çıkıyor herkes le herşeyi yaşarım hayat benim hayatım leke aileye geliyor düşünmezsiniz onlarıCanım yazma suna yaa
Arkadaşım ben diktirmedim. Ne ikidebir beni alıntılayıp duruyorsun. Terbiyesizlik ettiğin icin sana yazdimDoğrular ve yanlışlar ???? Kabul etmek zordur sevmek güzel bir şey ama yerinde ve tadında sonuçları ağır şeylerin çıkabileceğini düşünün bir kızın babasının kızından dolayı namus kavramı yüzünden aşağılanmasını tabi baba ve anne böle bir şeyin ne olduğunun bilincinde değilse sizin gibiler çıkıyor herkes le herşeyi yaşarım hayat benim hayatım leke aileye geliyor düşünmezsiniz onları
Terbiyesizlik neye göre ?? Siz kimsiniz saçma salak yorum yapmayın ozmanArkadaşım ben diktirmedim. Ne ikidebir beni alıntılayıp duruyorsun. Terbiyesizlik ettiğin icin sana yazdim
Diktirdiniz diye yazmıyorum verdiğiniz cevaplara istinadenArkadaşım ben diktirmedim. Ne ikidebir beni alıntılayıp duruyorsun. Terbiyesizlik ettiğin icin sana yazdim
Saklıyorum tabi hala:)))örf adet değil bu korkunç bir istek çarşafını saklıyor muydun
Normal kızlık zarıda olsa şeklinden ve esnekliğinden dolayı kanamayabilirBende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapise bi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
Peki kan gelmediği zaman noluyo cidden merak ediyorum mesela esiniz bişey dedimi siz bişey dediniz mi öylece kapandı mı konu? Bende kan gelemezse naparim nisanlim ne tepki verir hiç bilmiyorum.al bak konu sahibesi burada bile kanamayan var ille kanayacak diye birşey yok. bende kanamadım nedenini bile bilmiyorum..
Gerçekten böyle erkekler var mı ya hiç mi bişey demesi yani ne bilim hani hep evlenin e kan gelir mantığı varya acaba niye gelmesi fln da mı demedi? Ben hiç bilmiyroum öyle olsa malarım o ne yaparEvlendikten 1 ay sonra felan gelmişti, wc de üç beş damla bişey evleneli 5 yıl olacak hiç konusunu açmadı eşim.Lütfen sizi siz olduğunuz için seven saygı duyan biriyle evlenin zaten
Peki kan gelmediği zaman noluyo cidden merak ediyorum mesela esiniz bişey dedimi siz bişey dediniz mi öylece kapandı mı konu? Bende kan gelemezse naparim nisanlim ne tepki verir hiç bilmiyorum.
Hayır gerçekten hiçbirşey demedi sormadı, konusunu açmadı,aylar sonra ben söyledim hasta oldum zannettim ama böyleymiş die üstünde de durmadı.Umarım sizi seven ve anlayışlı bir nişanlınız vardır.Mutluluklar diliyorum şimdiden:)Gerçekten böyle erkekler var mı ya hiç mi bişey demesi yani ne bilim hani hep evlenin e kan gelir mantığı varya acaba niye gelmesi fln da mı demedi? Ben hiç bilmiyroum öyle olsa malarım o ne yapar
Ikı kez neden dıktırdınacaba?Bi tanıdığım ikinci kez diktirdi kan gelmişti diktirdikten sonra