- 16 Ağustos 2011
- 445
- 269
- 103
- Konu Sahibi kirmizikek
-
ablam hala kızlık zarına takılmış. senin en büyük varlığın zarındı heralde ablacım. başka bi özelliğin yok.
keşke o dediğiniz ölü taklidini toplum içinde de topluca yapsanız da şu toplum bi rahat nefes alsa sizin gibilerden.
bitanem takılan sensin. evlenmeden böyle şeyler yaşamak günah. ondan da geçtim kendine saygısızlık. her hoşlandığına kendini kullandırmak. silkelen kendine gel. düzgün konuş. ben eşimle 5 yıl çıktım. aynı evde de kaldım. ama ne onun ne benim böyle bi isteğimiz olmadı. çünkü biz bilinçli insanlarız. senin gibi yabancı kültürlere özenmiyoruz. insanlar ihtiyaçlarını helaliyle karşılamalı anlayabiliyo musun daha anlatayım mı
ben sana anlatayım, insanlar sevişince birbirlerini kullanmış olmazlar, sevişmiş olurlar. harcanmış 5 yıl görüyorum ben şu hikayede. zaten sevişebileceğiniz çok az yıl var, bi süre sonra menopozdu, andropozdu, zaten sevişemeyeceksiniz. hay allah neden o 5 yılı heba ettik diyeceksiniz.
sizin gibi insanların sorunu ne biliyor musunuz?
sevişmek sevmekten gelir, kökü bile aynıdır, sevmek. siz bunun farkında değilsiniz.
demem o ki, işin bilimsel boyutu budur, gerisi toplumun yarattığı kokuşmuş tabulardır. o tabularla ömrü heba olanlara üzülmekten başka ne gelir elden?
ben sana anlatayım, insanlar sevişince birbirlerini kullanmış olmazlar, sevişmiş olurlar. harcanmış 5 yıl görüyorum ben şu hikayede. zaten sevişebileceğiniz çok az yıl var, bi süre sonra menopozdu, andropozdu, zaten sevişemeyeceksiniz. hay allah neden o 5 yılı heba ettik diyeceksiniz.
sizin gibi insanların sorunu ne biliyor musunuz?
sevişmek sevmekten gelir, kökü bile aynıdır, sevmek. siz bunun farkında değilsiniz.
demem o ki, işin bilimsel boyutu budur, gerisi toplumun yarattığı kokuşmuş tabulardır. o tabularla ömrü heba olanlara üzülmekten başka ne gelir elden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?