• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı değil! hymen

kadınım. cinsellik hususunda tabi ki ilgili ve bilgili olacağım. olmayanlara şaşıyorum esasen.

Kadınlar Kulübünde Olduğunuza Göre Muhtemelen Kadınsınız Bunu Biliyorum..:1:
Laf Sokmaya Gerek Yoktu Canım..:27:
Niye Sinirlendin ki?
Kötü Bir Şey mi Yazdım Acaba Farkında Olmadan Diye, Yazdığımı Tekrar Okudum..:59:

dilden şunları atmak lazım. laf "sokmak" mesela. bu deyişler bile sokmak fiilinin bir cezalandırma aracı olduğunu düşünen ataerkil zihinlerin deyişleridir.
atalım bunları, hem dilimizden, hem zihnimizden.

dilden şunları atmak lazım. laf "sokmak" mesela. bu deyişler bile sokmak fiilinin bir cezalandırma aracı olduğunu düşünen ataerkil zihinlerin deyişleridir.
atalım bunları, hem dilimizden, hem zihnimizden.

Atmak İstemiyorum..
Teşekkür Ederim Aydınlattığınız İçin..:38:

İlginç ve değişik bir konu. Bize ters ya da mantıklı gelebilir. Fakat faydalanmamız gerekir ya da araştırılabilir diye düşünüyorum.

Kısacası.....
Lütfen konuyu geyik sohbetine çevirip,birbirinizi kırmamanızı rica ediyorum.

Unutmayalım ki; burası jinekloji bölümü ve bu bölümle alakalı olan herşey paylaşıma açıktır....

Konuya geri döneceğinize inanarak keyifli paylaşımlar diliyorum...:71:

ne alaka söylediğiniz şeyler şimdi zaten herkes biliyo hymenin ne demek olduğunu hepimiz kültürlü insanlarız neticede ne sandınız acaba orda bi kapalı bi alan varda biz onu kızlık zarı oalrak mı görüyoruz sandınız?pardonnn?hymen bi yağ dokusudur bunu biliyoruz ve ortası deliktir ilk birliktelikte penisin girmesiyle açıldığı için kanama olur ve henüz tıpta fizyolejik bi görevi yoktur ve henzü bulunamamıştır sadece vajinaya giren enfeksiyonları ve yabancı cisimleri korumak amaçlı olduğu doktorlar tarafondan düşünülüyor ve o da henüz kesin değil bunlarla bekaretin hiç bir alakası yoktur bekaret denen olay ilk defa birlikteliği temsil eder bu kadar peki sen bunları anladın mı arkadaşım?

Son düzenleme:
amaç insanları bilgilendirmek ise kullanılan uslübe dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum..
kendimizi ve bilgimizi o kadar fazla büyütmeye gerek yok.. paylaşılmayan bilginin hiçbir değeri yoktur..
eğer ki paylaşmayı bilmiyorsak kendimize saklayalım lütfen..

ergenlikle beraber cinsel dürtüler gelişir. kimisi mastürbasyonla, kimisi öpüşerek, kimisi sevişerek, kimisi penetrasyonla, kimisi de gördüğü rüyalarla bu cinsel dürtüleri tatmin eder.
benim bildiğim bunlar. bekareti hala bilmiyorum. pardon da nedir acaba bu yahu? hakkaten nedir?
insan 13-14 yaşlarından itibaren cinselliğini yaşar. bu cinselliği bastırmak sağlıksız bir durumdur.
ve hala bekaret bu resmin neresinde ve ne demek, bilmiyorum. ilahi sizi.

bunu biliyodum hatta o zar dediğimiz kas bazı kadınlarda okadar esnek oluyoki ilişki sırasında değil doğumda yırtılanlarıda duydum ilişki açısından ve doktorlar açısından da önemli bi tabu olduğu kesin hangi kadındoğuma giderseniz gidin size ilk önce muayne etmesi gerekiyorsa evlimisin diye soruyo bu okadar önem kazanmışki muayne sırasında bozulursa diye doktorlar bile önlemini almak istiyo iyiki de kültürümüze yer etmiş kimin ş...... yi kimin g......tünde olduğu belli olmayan bi topluma döner aile kavramı soy kavramı kalmazdı

sağlıklı yetişen bireyler cinselliği de sağlıklı yaşarlar.
ben hala bekaret ve zarla alakasını kuramadım. sizler nasıl kurmuşsunuz, çok şaşıyorum.

neden saldırgan bi üslup takındığınızı da anlayamadım zaten. bazı şeyleri konuşalım istedim sadece.

ben yazılanlarda saldırganlık göremedim madem yorum kabul etmiyeceksiniz niye konu açıyosunuz zaten yazdığınız olay size ait bi düşünce yada yaşanmışlık değil herkesin azçok fikrinin olduğu bi konu ne oldu kim saldırdı

ben hala bekaret ve zarla alakasını kuramadım. sizler nasıl kurmuşsunuz, çok şaşıyorum.

başından beri bekaret ne bilmiyorum deyip duruyorsun.anlatayım bari.bekaret;kadın ve ve erkeğin cinsel ilişkiye girmemiş olmasıdır.erkeklere bakir,kadınlara bakire denir.öğrendin artık. cinselliği bilip de bekaretin ne olduğunu bilmemen tuhaf...hem ayrıca bekareti önemseyenlere de saygı duy ki sen de saygı duyulasın.....

Son düzenleme:

özel bi soru olacak madem cinselliği sağlıklı yaşamaktan bahsediyosunuz bunu evlenmeden deneyebildinizmi yarın bigün olduki birlikte olduğunuz kişiden ayrıldınız başka birisiyle görüşmeye başladınız ilişkide evliliğe gidecek diye bilecekmisiniz cinselliği sağlıklı yaşadım ben senden önce başkasıyla birlikte oldum bu da size gereksiz gördüğünüz zarın kabusu olur

ovvvv ablalar,
sizin kafalarınız fena karışmış. cinsel ilişkiyle evliliğin ne alakası var?
ayrıca bir erkekle kadının beraber olmamış olması bekarettir demişsiniz. beraberlik derken neyi kastediyorsunuz? penetrasyon mu? önce onu bi aydınlatalım.

hadi bildiğiniz bütün latince kelimeleri söyleyinde rahatlayın..
kendinizi kanıtlayın..
bizlere de üstten bakmayı bırakın bence..
komikleştiniz..

fazlasıyla açık yazdığımı düşünüyorum.penetrasyonla da olabilir başka yollarla da olabilir.neyi açmaya çalışıyorsunuz anlamadım.siz marjinal düşünüyosunuz diye herkes sizin gibi düşünecek değil.biraz saygı lütfen.hiçkimsenin kafası karışık değil çok şükür.ama sizin olabilir...

Son düzenleme:
ne latincesi yahu? latince hiç bilmediğim bir dildir. siz neden bu kadar alınganlık yaptınız bunu anlayamadım. ben "kadını mallaştıran" zihniyete tepkimi gösteriyordum oysa.
saldıracağınız kişi ben mi oldum birden?

Back