• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı değil! hymen

fazlasıyla açık yazdığımı düşünüyorum.penetrasyonla da olabilir başka yollarla da olabilir.neyi açmaya çalışıyorsunuz anlamadım.siz marjinal düşünüyosunuz diye herkes sizin gibi düşünecek değil.biraz saygı lütfen.hiçkimsenin kafası kafası karışık değil çok şükür.ama sizin olabilir...

vallahi türk toplumu olarak sizin düşünceleriniz çok marjinal. sevişmeye tü kaka deyip sayfalarca evlenince sevişemediğinizi, orgazm olamadığınızı anlatıyorsunuz.
10-15 yıl bastırılan cinsellik, kolay kolay su yüzüne çıkamıyor tabi.
çok büyük bi zulüm değil mi yahu bu? kimin kime bunları yaşatmaya hakkı var?

bak canım sen hiç haber okuyup seyretmiyorsun galiba. öğretim görevlisi olduğunu iddia etmişsinn ama öyle olsaydı yaşadığın toplumdan haberin olurdu. burası ne amerika ne avrupa. biz farklı bi kültürüz. beğenmiyorsan yapacak bişey yok. kabul etmek zorundasın. BİZ MÜSLÜMAN TÜRK TOPLUMUYUZ...

buyrun siz zulum görmeden seks dolu ve partner dolu bir yaşam sürün kırmızıkek ama dikkatedin de hiv virüsü kapmayın ya ada en iyi ihtimal hepatit b,c,....size laf yok buyrun piyasaya açılın...

vallahi türk toplumu olarak sizin düşünceleriniz çok marjinal. sevişmeye tü kaka deyip sayfalarca evlenince sevişemediğinizi, orgazm olamadığınızı anlatıyorsunuz.

pardon canım da sen hangi toplumdansınnn??? cokk sukurr turk toplumundanız bizz dee senn nerdensinnn???????

bize saygı duy diye bağırıp, insanlara en büyük saygısızlığı yapanlar sizler değil misiniz?
bir kadını "kötü kadın, hafif kadın, ortalık malı" diye yaftalayanlar bizzat sizler değil misiniz?
bir kadını, cinselliğini yaşadığı için tacize hatta tecavüze bile layık gören toplumun fertleri değil misiniz sizler bizzat?
yazık diyorum... yazık...

neresinden tutabilirim bilmiyorum. sizler kadınlar olarak, kadınları bu kadar mallaştırmaya devam ettiğiniz sürece bu ülkede hiçbir şey düzelmez!

buyrun siz zulum görmeden seks dolu ve partner dolu bir yaşam sürün kırmızıkek ama dikkatedin de hiv virüsü kapmayın ya ada en iyi ihtimal hepatit b,c,....size laf yok buyrun piyasaya açılın...

ben korunma yöntemlerini 15 yaşından beri biliyorum, o konuda içiniz rahat olsun ama siz kendinize dikkat edin... mazallah... kapalı kapılar ardında olan pislikler en tehlikelileridir, sinsi sinsi yayılırlar.

beni alıntılayarak bu yorumu yapamazsın.ben öyle değilim.yemin de ediyorsun hem.arkadaşım bir acın mı senin? neden bekaret konusu seni bu kadar derinden yaralıyor?

ben korunma yöntemlerini 15 yaşından beri biliyorum, o konuda içiniz rahat olsun ama siz kendinize dikkat edin... mazallah... kapalı kapılar ardında olan pislikler en tehlikelileridir, sinsi sinsi yayılırlar.

MAŞALLAH BÜYÜK MARİFET. HERŞEY YERİNDE ZAMANINDA GÜZELDİR. YOKSA BAK BÖYLE KIZLIK ZARINA TAkılıp kalır hayat nasıl akıp gidiyo anlamazsın...

erkeklerde de ilk boşalmada yırtılan bir erkeklik zarı vardır.
colliculus seminalis.

Ben ilk defa duydum doğrusu. Okuduklarımdan, resimlerden anladığım, öyle görünür bir yerde değil.

Kadınlardaki bir namus simgesi haline gelmiş zaman içinde. Bazı ülkelerde değişmiş bu iş zamanla, ama bizde pekçok çevrede hala, hem kadınlar, hem erkekler tarafından önemseniyor. Bu da, çoğunluğu kadın olan bazı kişilerin, bırakın cinselliğe bakış açısını, hayatının kendisini bile etkiliyor, bitirebiliyor, maalesef.

sanıırım oyle canımm bayaa sınır yapmıs arkadas bu konuda...ayrıca her kadın az çok bilgi sahibiidir bu konuda...sadece siz mi biliyorsunuz anlamadım...bizlere ssinirli davranan sizsiniz..sizden başkaa sert cevap veren yok diyebilirimmm...ayrıca herkes sızın fıkrınızde olacak dıyede bır kural yok...madem yorum kabul etmıcektınız nıye actınız bu konuyuuu ???*

ben kalkıp hiç kimseye, zorla
"sevişceksiniz, seks yapacaksını" demiyorum.
ama sizler,
"evlenmeden sevişmek olmaz, yasak, ayıp, günah, geleneklerimze aykırı" bilmem ne diye diye baskının allahını yapıyorsunuz.
Bi kendinize gelin yahu. bu ne cüret?

kadınlar bekaretlerini kendilerine saygıları oldukları için korurlar..
her etkilendiğiyle cinsel ilişkiye girmek çağdaşlık değildir..
sizin gibi düşünen birçok arkadaşım oldu ve o şekilde yaşadılar..
şu an ne mi yapıyorlar? bulundukları fanustan çıkıp gerçekleri gördüler..
doktor doktor geziyorlar ki bir gün evlenelim de eşimin karşısında başım önde olmasın diye çabalıyorlar..
peki eski erkek arkadaşları ne mi yapıyorlar? koca bir hiç?? akıllarına bile gelmiyorlar..
ne erkeğin ne kadının eşi dışında cinsel ilişkide bulunması bence utanç verici birşey..
tabi size göre böyle düşünmek utanç verici ama.. gelecekten korkuyorum..

anladık canım çok su yüzüne çıkartmak istemişsiniz cinselliği size tü kakasız sevişmeler biz cinselliğimizi bastırmadık herşeyin yeri ve zamanı var zamanı geldi oldu demekki sizde bi baskı var özgürsünüz baskısız zulümsüz günler

Back