- 16 Ağustos 2011
- 445
- 269
- 103
- Konu Sahibi kirmizikek
arkadaşlar kırmızıkek geldi,ölü takliti yapın:)))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazlasıyla açık yazdığımı düşünüyorum.penetrasyonla da olabilir başka yollarla da olabilir.neyi açmaya çalışıyorsunuz anlamadım.siz marjinal düşünüyosunuz diye herkes sizin gibi düşünecek değil.biraz saygı lütfen.hiçkimsenin kafası kafası karışık değil çok şükür.ama sizin olabilir...
vallahi türk toplumu olarak sizin düşünceleriniz çok marjinal. sevişmeye tü kaka deyip sayfalarca evlenince sevişemediğinizi, orgazm olamadığınızı anlatıyorsunuz.
10-15 yıl bastırılan cinsellik, kolay kolay su yüzüne çıkamıyor tabi.
çok büyük bi zulüm değil mi yahu bu? kimin kime bunları yaşatmaya hakkı var?
buyrun siz zulum görmeden seks dolu ve partner dolu bir yaşam sürün kırmızıkek ama dikkatedin de hiv virüsü kapmayın ya ada en iyi ihtimal hepatit b,c,....size laf yok buyrun piyasaya açılın...
vallahi türk toplumu olarak sizin düşünceleriniz çok marjinal. sevişmeye tü kaka deyip sayfalarca evlenince sevişemediğinizi, orgazm olamadığınızı anlatıyorsunuz.
beni alıntılayarak bu yorumu yapamazsın.ben öyle değilim.yemin de ediyorsun hem.arkadaşım bir acın mı senin? neden bekaret konusu seni bu kadar derinden yaralıyor?
ben korunma yöntemlerini 15 yaşından beri biliyorum, o konuda içiniz rahat olsun ama siz kendinize dikkat edin... mazallah... kapalı kapılar ardında olan pislikler en tehlikelileridir, sinsi sinsi yayılırlar.
erkeklerde de ilk boşalmada yırtılan bir erkeklik zarı vardır.
colliculus seminalis.
MAŞALLAH BÜYÜK MARİFET. HERŞEY YERİNDE ZAMANINDA GÜZELDİR. YOKSA BAK BÖYLE KIZLIK ZARINA TAkılıp kalır hayat nasıl akıp gidiyo anlamazsın...
Ölü taklidi yapmak bizi kurtarır mı ki :26:
evet bir acım... sevişmeyen, sevişemeyen insanlara acım...
üzülüyorum.